درود
البته nikkor 70-300 VR قابل قیاس با f4 100-300 سیگما نیست . 100-300 گرانتر است و البته مرغوب تر
نمیدانم هم اکنون چند شده است اگر انرا پیدا کنید یکی از بهترین های سیگما هست.
ضمنا بحث انتخاب لنز رو در جای مناسب مطرح کنید
موفق باشید
دوستان یه چند هفته ای که این لنز و از دوستم قرض گرفتم تا باهاش کار کنم ببینم می ارزه که بخرمش یا نه
من هرچقدر خواستم در فوکال 200تا 300عکس با شارپنس قابل قبولی بگیرم موفق نشدم حتی با سرعت 1/5000 و نهایت قدرت VR تا 135مم خوبه ولی بعد اون کاملا سافت شد
حالا سوال برام پیش اومده ایا تمام لنزهای با فوکال بالا در این سطح اینطورین یعنی نمیشه با 1/1000 ثانیه در فوکال 200 تا 300 رو دست عکاسی کرد رو سه پایه تست نکردم یا اینکه لنز دوستم مشکل داره و ایا همتای تامرونیش هم اینشکلی باید سه پایه بدست باشی
نیازی که من دارم:یه لنز تله که بشه از200تا 300مم و 1/800 رو دست عکاسی کرد و عکس فابل فبولی ارایه بده سقف قیمت هم تا 1500
لطفا راهنماییم کنید چون چند روز دیگه یه سفر کاری به تهران دارم میخوام همچین لنزی تهیه کنم از برند نیکونی که خوشم نیومد (شایدم لنز رفیقم مشکل داشت)تامرون چطوره میشه رو دست باهاش کار کرد
با تشکر
فکر نکنم سافت شدن عکس ربط چندانی به سرعت شاتر داشته باشه اگه سرعت پایین باشه معمولا عکس تار میشه نه سافت. این مسله مربوط به اپتیک لنز میشه لنزهای تله زوم ارزون قیمت همشون این مشکل سافت شدن عکس تو فوکال های بالا رو دارن.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
بله از دوستم چند هفته ای ست قرض گرفتم تا باهاش اشنا بشم روی سه پایه هم عکسام تو فوکالهای بالا 100مم فوکوس نیست از af tuning هم استفاده کردم ولی جواب نداد الان یه مقایسه از همتای تامرونیش دیدم که در فوکال 200به بالا خیلی بهتر از این لنز عمل کرده.
واینکه مشکل و من دارم در مورد دوستم اطلاع ندارم مسافرته البته باید اینم بگم داخل لنز شدیدا گرد وغبار دارهtamron-70-300mm-f4-5_6-VC-USD-test-review-comparaison-nikon.jpg