کی این لنزو داره و استفاده کرده؟
کی این لنزو داره و استفاده کرده؟
من از این لنز استفاده کرده ام. برای تک لنز روی دوربین D7000 (برای من) مناسب بوده. بستگی داره که برای چه کاری از اون استفاده کنید. من بیشتر برای پرتره های محیطی (یا عکس یادگاری - مسافرت) استفاده میکنم.
کمی chromatic aberration در گوشه ها داره که با توجه به استفاده من حتی نیاز به اصلاح هم نداره. راستی بوکه خیلی نرمی هم نداره.
نمونه:
گوشه 100%:
corner.jpg
مرکز 100%:
Center.jpg
با سلام...
دوستان با توجه به قیمت مشابه این لنز و 50mm f/1.8G کدام رو برای گرفتن عکس های خانوادگی و پرتره توصیه میکنن...
سوالم بیشتر در مورد اختلاف شارپنس و سرعت فکوس بین دو لنز هست...
با تشکر
کاویان کریمی Instagram
با توجه به اینکه هر دوشون G هستند احتمالا سرعت و شارپنسشون در یه حد باشه. (من 50D_1.8 هم دارم که به وضوح کندتر از 35G_1.8است)
ولی مهمتر از فاکتور شارپنس و سرعت فوکوس زاویه ای که این دو لنز به شما میدن:
برای محیط بسته (مثل خانه های معمولی خودمون) 50mm خیلی بسته است، و برای پرتره یه نفری نیم تنه 35mm خیلی باز.
کاویان کریمی Instagram
کاویان کریمی Instagram
دوست عزیز من هم این لنز رو دارم،لنز 50 م م سری دی رو هم دارم که خیلی تفاوتی با سری جی نداره،کاملا هم با حرف وحیدخان موافقم درمورد مقایسه این دو،اما اگر قرار باشد بین این یکی رو انتخاب کنم 35 رو انتخاب میکنم،توی تاپیک 50 هم گفتم،بنظرم بعنوان لنزی که تو فضای بسته استفاده میشه و یه استفاده عمومی هم داره 35 فاصله کانونی خیلی مناسبتریه،برای تست هم شما میتونید یه مدت لنزتون رو روی 35 م م و یه مدت هم روی 50 م م فیکس کنید ببینید با کدوم بهتر میتونید ارتباط برقرار کنید.
محسن مقصودی
سلام
دیشب اتفاق جالبی برام افتاد :
داشتم برای عزیزی در مورد کادر لنزهای کراپ روی دوربین فول فریم توضیح میدادم ، و برای بهتر توضیح دادن این حالت ، این لنز نازنین رو بستم روی دوربین و با کمال ناباوری دیدم هیچ کادر تیره ای وجود نداره و با یک لنز 35mm واقعی روی فول فریم طرف هستم نه یک لنز کراپ
در مورد اینکه بعضی از لنزهای کراپ فضای بیشتری ازسنسور کراپ رو پوشش میدن توی اینترنت مطالبی خونده بودم ، ولی فکر نمیکردم از این لنز هم بشه روی فول فریم استفاده کرد.
فکرشو بکنید 35mm با f1.8 رو فول فریم فقط با 200 دلار
به نظرم این بنده خدا Gordon Lane میخواسته قضیه رو لو بده ، نزاشتن مجبور شده اینجوری رمزی خبر بده
دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن ؟
دایره تصویر این لنز به گونه ای هست که در صورت استفاده بر روی دوربین فول فریم هم وینیت کامل دیده نمیشه. البته وینیت خیلی شدیده اما کاملا سیاه نیست.
اما اگه دیافراگم رو کمی ببندید یا فوکوس رو روی جسمی در فاصله زیاد قرار بدید اونوقت گوشه های تصویر سیاه میشن. ولی کلا ایده استفاده از این لنز روی بدنه فول فریم خیلی هم بد نیست. خصوصا برای پرتره های خیابانی!
ج.ابراهیمی