پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
مسلما نمیتونید انتظار در حد و حدود لنز ماکرو داشته باشید ولی خب راضی کنندست اگر برای تفریح چند شاتی هم ماکرو میگیرید .
این عکس با 600D + 55-250 و اکستنشن فوتیکس گرفته شده:
نظر شخصیم اینه که چون با این بودجه فعلا امکان خرید لنز ماکرو نیست یک فلاش ماکرو به همراه اکستنشن تهیه کنید و هر موقع پول دستتون رسید اقدام به تهیه لنز ماکرو کنید.
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
ممنون از دوستان بخاطر پاسخ گوییشون پس فعلا یه فلاش و اکستنشن تیوب میگیرم برای این کار فقط اگر ممکن هست تعدادی عکس دیگر به وسیلهی اکستنشن تیوب گرفته شده رو لینکش رو میگید یا اگه جایی یا پیجی هست رد این رابطه به من نشون بدید ممنون میشم
با تشکر از شما
اقا من باز يه سوال ديگه دارم و احتمال ميدم كه از اين سوالاي مسخره من خسته شده باشيد ولي چه كنم كه يه مبتديم و سوالاي زيادي دارم و اين كمبود بودجه براي ما شده دردسر
اين سوال به احتمال زياد اخرين سوالي هست كه ميپرسم اميدوارم كه به اينم مثل قبليا جواب بديد ميخواستم بدونم كه لنز 18-55 به صورت معكوس ماكرو بهتري ميده يا لنز 18-140 با اكستنشن تيوب يا همين لنز به صورت معكوس
خلاصه از همه ي بزرگان و حرفه اي ها بخاطر اين سوالاتم عذر ميخوام و اميدوارم كه از دستم ناراحت نشده باشيد ممنون ميشم جواب بديد
اگه خیلی اصرار به ماکرو داری. 40 م م اف 2.8 بگیر. هم تا حدودی روزمره جوابگو هست هم معادل 60 م م روی فول فریم. البته. خیلی باید به سوژه نزدیک بشی. ولی خب نمیشه با بودجه کم. همه چیز و یک جا داشت. البته 60مم ااف2 تامرون هم گزینه خوبیه ولی قیمتشو نمیدونم اینجا
البته من. ماکرو گرافی حرفه ای نکردم ولی به نظرم معکوس و اکستنشن رو بیخیال شو. تو که بودجه ات کممه ریسک نکن. که پولت بره. ولی میتونستی دی 7100 بگیری با لنز خوب تر البته
سلام
دوستان مدتیه با فیلتر کلوزاپ ماکرو شروع کردم
ولی عمق میدان در دیاف 8 یا بسته تر فوق العاده پایینه از طرفی استفاده از دیاف بسته اثر مخرب رو بوکه داره
تو عکس زیر هرکاری کردم بالهای سنجاقکو بتونم ثبت کنم ولی به دلیل عمق میدان کم نتونستم
سوالم اینه که با خرید لنز ماکرویی مثل 60 اف 2.4 فوجی بازم شرایط به همین شکله یا بخاطر استفاده از فیلتر کلوز اپ همچین مشکلی بوجود میاد.
DSCF0490.jpg
جلال پارسا
جلال پارسا