با عرض سلام برای عکاسی از حشرات از فاصله نزدیک چ لنزی استفاده میشه و تا چه اندازه میشه به سوژه نزدیک شد
با سلام
اگر دوربینتون فول فریم هست لنز کنون 100 ماکرو برای پرتره هم خیلی خوبه ولی اگر کراپ هست کمی بیشتر باید از سوژه فاصله بگیرید که البته در بعضی شرایط ممکنه کار دشوار بشه و باز هم خوبه و در هر دو ژانر میتوان استفاده کرد!
اگر مسئله بودجه مطرح هست میتونید 90 تامرون لرزشگیردار یا سیگما 105 لرزشگیردار تهیه بفرمایید که کمی پس انداز هم کرده باشید!
البته کنون 100 ماکرو سری L کمی گرونتر هست!
موفق باشید
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
با تشکر.دوربین من کراپ دار هست و مسئله بودجه نیست.من بین عکاسی ماکرو و پرتره گیر کردم.
تصمیم اولیه 105 سیگما و 90 تامرون بود.ولی با مطالعه این انجمن(تمام صفحات پرتره-ماکرو) به این نتیجه
رسیدم که فوکوس لنز های ماکرو کند هست. و فوکال 105 هم واسه پرتره زیاد جذاب نیست(نظر شخصی)
و منم ماکرو تفریحانه میخوام.به این نتیجه رسیدم واسه پرتره canon 85 در نظر بگیرم و ماکرو هم اکستنشن
تیوب که نیاز روزمره من در کنار پرتره حل کنه.حالا نمیدونم کانن 85+ اکستنشن چطور میشه از لحاظ بزرگنمایی؟
لنزهای مختص پرتره به خودی خود بزرگنمایی کمتر از لنز های معمول دارند و نمیشه زیاد به سوژه نزدیک شد. مثلا لنز 135 بزرگترین کادرش شاید کمی از صورت آدم بزرگتر باشه ولی با لنز های معمولی و عمومی تر گاها حتی کلوزآپ های خوب هم میشه گرفت. پس شما اینطور تصور کنید که با 85 و اکستنشن به کلوز آپ نزدیک میشید ولی انتظار ماکروی چندان نداشته باشید. نکته ی دیگه هم اینه که با این ترکیب اولا مقدار زیادی از نور رو از دست میدید و ثانیا عمق میدان بسیار کم خیلی مواقع فوکوس اتوماتیک رو غیر ممکن و فوکوس دستی رو دشوار میکنه.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام دوستان من دنبال یه لنز ماکرو با قیمت مناسب هستم من تازه دوربین رو تهیه کردم از این رو بحث بودجه خیلی مهمه و تا یک میلیون بیشتر نمیتونم هزینه کنم میخواسم بدونم که با این بودجه میتوان لنز ماکرو تهیه کرد یا نه و اگر نمیشه ایا کیفیت ماکرویی که با اکستنشن تیوب گرفته میشود راضی کننده هست یا نه و ایا میتوانید لینکی به من بدهید که چند سمپل با اکستنشن تیوب داشته باشد درضمن دوربین من d7200 نیکون هست شرمنده که طولانی شد ممنون میشم جواب بدید