سلام دوستان واسه بادی کانن 60 دی لنز ماکرو تا 3 میلیون تومان چی پیشنهاد میدید؟
Canon EF 180mm f/3.5 L Macro
Sigma 180mm ƒ/2.8 EX DG OS HSM APO Macro
Canon EF 100mm f/2.8L Macro
ُSigma 105mm F2.8 EX DG Macro
Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro
Tamron AF 90mm F2.8 SP Di Macro
البته سه لنز اول به نظرم از بودجه شما گرانتر است ولي با توجه به بوكه عالي و حداقل فاصله فوكوس نزديك به 50 سانتيمتر، اگر بتوانيد دست دوم سالم آنها را پيدا كنيد به نظرم انتخاب هاي عالي خواهند بود.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 4 January 2014 در ساعت 10:40
با سلام
در حال حاضر با اين بودجه شما مي توانيد canon 100mm F/2.8 L is usm را كه لنز بسيار خوبيست بخريد ويا با كمي افزايش بودجه
sigma 150mm F/2.8 EX DG OS HSM را در نظر داشته باشيد.
روزگارتان خوش
سلام
ظاهرا سیگما علاوه بر لنز ماکرو 180 میلیمتری جدید، یه نسخه قدیمی تر هم داره که البته بزرگنمائیش 1:1 نیست (1:2) ولی حداقل فاصله فوکوسش 64 سانته.
لینکش اینه:
Sigma 180mm F2.8 APO Macro A-mount lens detail page
به نظر شما، این لنز یک و نیم میلیون تومن می ارزه؟ (البته طبیعتا دست دومش و برای استفاده روی Sony a37)
ممنون
متشکرم بابت راهنمایی های مفیدتون
اوضاع بودجه فعلا خیلی مشخص نیست،کلا الآن در حال تحقیقم در مورد همه مدلها از ارزون تا گرون !
اون به غیر از سیگما که نوشتم منظورم همون لنز ماکروی 150 سیگما بود،چون یکجایی خونده بودم فوکال های خیلی بلند خیلی برای پرتره مناسب نیستن و تصویر زیادی تخت میشه
درمورد لنزهای ماکروی 150 و 180 دوستان یک چیزهایی گفته بودن بعضی جاها که من کلا بی خیالشون شدم،مثل وزن زیاد و تاثیر زیاد لرزش دست توی اون فوکال و بزرگنمایی مورد نیاز ثبت های ماکرو،که استفاده از این لنزهارو بدون سه پایه توی طبیعت خیلی سخت می کنه
یک چیزهایی هم بعضی جاها درمورد لنزهای سیگما گفته بودن که من از رفتن طرفشون ترسیدم ! مثل فوکوس گیج و این که کنترل کیفی سیگما خوب نیست و ممکنه یک دفعه شانسی یک مدل ایراد دار به آدم برسه(اینو دقیقا توی یک پست یکی از دوستان گفته بود که الآن درست یادم نیست کجا) یکی هم درست متوجه نشدم،ته رنگ قرمز یا خطای رنگ قرمز یه همچین چیزی
این مسایل تا چه حد می تونه مشکل ایجاد کنه ؟ ممنون میشم بازهم راهنمایی کنید
سلام
برای دوربین های کراپ دار نیکون چه لنز ماکرویی پیشنهاد می کنید؟ (برای عکاسی از گل و گیاه میخوام.)
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works