غلامرضا فرخ نسب
لطفا حذف شود
غلامرضا فرخ نسب
سلام دوستان
طبق پرس و جو های خودم و راهنمایی های دوستان عزیز بنده از خرید لنز 18-105 و یا 18-140 پشیمون شدم..چون به گفته دوستان تفاوت کیفیت چشمگیری بین این لنز و لنز خودم وجود نداره
با وجود این شرایط تصمیم گرفتم یه لنز فیکس تهیه کنم و خواستم راهنمایی کنین بی زحمت:
50mm F1.8G 680t
50mm F1.8D 390t
35mm F1.8G 680t
بین لنز های نامبرده شده کدوم لنز از نظر بوکه و شارپنس برتری داره نسبت به بقیه؟
از اونجایی که بدنه دوربین من موتور فکوس داخلی نداره و لنز سری D روی بدنه من اتوفکوس نداره بعدا به مشکل برمیخورم اگر این لنز رو تهیه کنم؟ (البته اگر بین لنز های نامبرده شده ضعیف تر نباشه)
پیشاپیش ممنونم از دوستان عزیز
وای.اصلا حواسم نبود تاپیک لنز ماکرو هستش..از مدیران عزیز تقاضا دارم پست رو به تاپیک مربوطه انتقال بدن
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سری G اندکی در شارپنس و بوکه بهتراست .
اما 35 برای چهکاری ؟ اگر برای کارهای خیابانی میخواهید مناسب است . اما برای پرتره ، فقط برای نماهای باز و قدی مناسب است . با نزدیکشدن به سوژه ، دچار اعوجاج در پرسپکتیو خواهید شد . پنجاه برای پرتره مناسبتر است . و 85 .
با توجه به بدنهی شما ، حتمن سری G
پ.ن : بله . جای این گفتگو در این تاپیک نیست .
سلام دوستان شرمنده اين سوال رو اينجا ميپرسم اخه نميدونستم جاش كجاست ميخواستم بدونم كه ميكروسكوپ ابجكتيو رو از كجا ميتونم تهيه كنم چون به بزرگ نماي بالاتري نياز دارم و ميخواستم بدونم از نظر قيمت در چه محدودة اي قرار ميگيرن
ممنون ميشم جواب بديد
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام دوستان بنده لنز 105 سیگما رو برای عکاسی ماکرو دارم ولی به بزرگ نمایی بیشتر از 1:1 نیاز دارم میخواستم بدونم با چه تجهیزاتی میتونم به بزرگ نمایی لازم برای عکاسی از چشمان یا سر حشرات برسم مثل بزرگ نمایی 4:1 یا 10:1 شرمنده که زیاد سوال میپرسم
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3