با سلام. من قصد دارم وارد ژانر مکرو بشم. اطلاعاتی که با مطالعه این بخش به دست آوردم متوجه شدم که در انتخاب دوربین و لنز جهت عکاسی مکرو، مهم ترین عوامل خصوصیات لنز شامل پرایم بودن و همینطور داشتن لرزشگیر و خصوصا داشتن نسبت 1:1 هست؛ در مورد مفهوم نسبت 1:1 هم اگر درست متوجه شده باشم مفهومش این هست که در کمترین فاصله فوکوس لنز، تصویری به اندازه واقعی جسم روی سنسور نقش می بنده، مثلا 35 میلیمتر از یک خط کش روی سنسور فول فریم. و اینکه لنزهای با فوکال های کمتر نیازمند فاصله فوکوس کمتری هستند تا به بزرگنمایی 1:1 برسند و لنزهای تله حداقل فاصله فوکوس بیشتری دارند. اما سوالی که برای من مطرحه اینه که با زیاد شدن فاصله از سوژه نسبت 1:1 به چه شکل تغییر میکنه؟ مثلا اگر از 100 میلیمتر استفاده کنیم و سوژه ما در حدود 30 سانتیمتری قرار بگیره 1:1 بدست میاد. از 1 متری چه نسبتی داریم؟ و اینکه گفته شده لنزهای تله برای عکاسی از اشیای ریز مثل جواهرات مناسب هستند آیا برای عکاسی از یک بشقاب غذا بدلیل اینکه در فاصله 30 سانتی که نسبت 1:1 رو بهمون میدن ولی چون بدلیل فوکال بالا تمام سوژه رو در بر نمیگیرن مناسب نیستند؟ با دور شدن از سوژه هم که عملا نسبت 1:1 رو از دست میدیم پس چاره چیست؟ آیا استفاده از مثلا لنز 35 میلیمتری ماکرو علیرغم نیاز به نزدیک شدن بیشتر به موضوع عکاسی برای اینچنین سوژه هایی مناسب تر است؟ این معادله پرسپکتیو چطور حل میشه؟ ممنون میشم راهنمایی دوستان رو داشته باشم. ضمنا برای دوربین پنتاکس هم لنز مناسب عکاسی تبلیغاتی محصولات معرفی کنین لطفا. خود پنتاکس دوتا لنز پرایم مکرو داره که یکی 35 و دیگری 100 میلیمتر هستند.