با درود دوباره
متاسفانه سمپل در اختیار ندارم که با سند عینی خدمتتون عرض کنم تفاوت داره ... ولی چیزی که مسلّمه اینه که بله ، تفاوت داره . از dxo یا pz یا هر سایت دیگه هم لینک مقایسه نمی دم تا خدای نکرده دوباره مشبه نشه که من "فقط از روی شنیده هایی که داشتم روی 24-105 قضاوت میکنم نه بر اساس تجربه های خودم" (در پاسخ به این کامنت مجبور شدم تا از این روش استفاده کنم چون ممکن بود به چیزی متهم بشم . ولی در حالت عادی غیر ممکنه به چیزی غیر از تست های معتبر اعتماد کنم . شخصا معتقدم که تست های من و شما -چه من مبتدی باشم و چه شما حرفه ای باشید- آخرش با خطا مواجه خواهند شد . بهتره به جای تکیه بر تجربه به نتایج دقیق علمی تکیه داشته باشیم ) .مطمئن هستید که رزولوشن 24-105 در آتلیه و در دیاف بسته, خیلی تفاوت با 28-135 داره ؟؟
بله ، هست ... ولی با چه قیمتی ؟ به قیمت رزولوشن پایین تر ؟مگر 28-135 دارای 30 میلی متر فاصله کانونی بلندتر نسبت به 24-105 نیست ؟
من عاشق رنج 8 تا 22 هستم (چون عاشق معماریم) . ولی وقتی قراره من چیزی رو پیشنهاد کنم ، دیگه حساب نمی کنم که عاشق چه یرند و بدنه و لنز و رنجی هستم . هر چزی جای خودشو داره . من نمی تونم به یک خریدار لنز آتلیه بگم که برو 22-10 بگیر . واسه همین وقتی روی یک لنز که عملا برای خیلی ها ، خوب بودنش توی آتلیه به اثبات رسیده ، پای فشاری می کنم ، شما گمان می کنید که طرفدار رنج خاصی هستم ... ولی به خدا این جوری نیست . دوستانی که توی این چند ماه از حضورم در فروم پیگیر کامنت های من بودن ، می دونن که این اولین باره که دارم 105-24 رو پیشنهاد می کنم (دلیلش اینه که تا حالا موقعیتش پیش نیومده بود) ... ولی در سوی مقابل تا حالا 10ها بار خرید 85-15 پیشنهاد کردم .مخصوصا برای شما که عاشق رنج 50 تا 200 بودید
خیر . چیزی بر چیزی ارجحیت پیدا نکرده . من همه ی عوامل رو کنار هم می سنجم . به نظر من ، کیفیت 105-24 بر رنج بیشتر 135-28 چربش داره و تفاوت قیمتشون هم برای من منطقیه . در مقایسه ی 105-24 با 85-15 هم من چیزی رو بر چیز دیگری ارجحیت ندادم و تمام عوامل رو کنار هم سنجیدم و در آخر هم "برای من" ، پرداخت هزینه ی اضافه در قبال رنج بیشتر منطقی به نظر اومد . البته وقتی که بحث قیمت میشه ، بسته به توان مالی و اولویت بندی افراد ، این چربش ها شاید متفاوت بشه . شما نظر خودتون رو می فرمایید که بسیار برای من حائز اهمیت و محترمه و صد البته من هم نظر خودم رو می گم .آیا الان کیفیت اپتیک بر تله بلند تر ارجحیت پیدا کرده ؟
اگر منظورتون از اپتیک ، رزولوشنه ، 85-15 کجاش رزولوشن بهتری داره ؟ از فواصل حدود 40-30 به بعد که اساس کار در آتلیه رو به نظر من تشکیل میده ، رزولوشن این دو لنز در مِقیاس ماکرو هیچ تفاوتی با هم ندارن و در برخی موارد به نظرم 105-24 اندکی بهتر حتی عمل می کنه . بحثی که بر سر رزولوشن 135-28 وجود داره ، به نظرم قابل مقایسه با تفاوت های 105-24 و 85-15 نیست . شما که خودتون هر سه لنز رو تست کردید ، چگونه می فرمایید 15-85 اپتیک بهتری نسبت به 24-105 داره ؟ راستش من نمی تونم با این صحبت برای یک لنز که قراره در فواصل خاصی برای آتلیه کار کنه موافق باشم .چرا در مورد 15-85 که در بسیاری از مقایسه ها اپتیک بهتری نسبت به 24-105 داره , اپتیک بهتر مورد نظر شما نبود ؟
دوستان تو رو خدا یه خورده رعایت حال همدیگه رو کنید . وقتی وارد بحث می شیم ، این واقعا طبیعیه که نسبت هم واکنش نشون بدیم و حرف همدیگه رو نپذیریم . اگر قصدمون چالش های شخصیه که هیچ ، وگرنه اگر داریم برای صلاح مخاطب مطلب می نویسیم ، به خدا این گفتمان اصلا جالب نیست . بیاید در در کنار مباحثه و بحث های حرفه ای ، کمی بیشتر با هم دوست باشیم .من کی گفتم عاشق 50-200 هستم چرا دوست عزیز تکه میپرانی فکر میکنم بحث با شما بیهوده می باشد نمونش یک مورد چند روز پیش که بر سر تعصب های این چنینی با آقای قبادی چند پست تان حذف شد
بهتر نیست اندکی ملایم تر باشیم
این که کدام لنز بهتر است برای اهلش مثل روز روشن است و وقتی بحث راهنمایی دوستی است بهتر است تعصبات و منم منم را فراموش کنیم
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی