خب میشه گفت من زیاد قیمتهای به روز دستم نیست (چون شیراز هستم) ولی 30 مم سیگما و 85 F1.8 کنون در حدود 400 باید باشه (دوستان اگه قیمت دقیق دارن بفرمایند)آرش خان با تشکر از راهنماییتان.
اگر امکان دارد رنج قیمت لنزهایی را که پیشنهاد فرمودید بفرمایید.
وکمی در مورد لنز 20mm که در امضایتان هست ؛ بنویسید.
سایر دوستان هم اگر راهنمایی بفرمایند ؛ منت گذاشته اند.
قیمت 70-200 f4 Is کنون هم که تازه وارد بازار شده 1200 دلاره .
در مورد لنز 20 مم خودم هم زیاد صحبت شده که میتونید عمده توضیحاتش رو در اولین صفحه همین لنزهای با ارزش ببینید (البته لنزهای با ارزش از پست 6 شروع شده و پستهای قبلش منتقل شده )
در مورد این دوتالنز هم زیاد صحبت شده توی همین تاپیک و اگه اشتباه نکنم این لینک شما رو آقای قدیری گذاشتهسلام خدمت تمام اساتید محترم درسته من پستی تا بحال ندادم ولی بشدت بحث داغ لنز هارو دنبال کردم جاداره از تمام بچه های این فروم مخصوصا آقای آرش آشوری نیا تشکر کنم که به تمام سوالات من پاسخ دادند و همچنین آقای قادری که ایشون هم خیلی به بنده کمک کردند و همچنین آقای آرش زمانی بخاطر باز کردن بحث داغ لنزها خوب برای شروع میخوام یک مقایسه از لنز 70-17 SIGMA و 85-17 CANON بزارم و بعدش اساتید محترم نظر بودن قبلا" (البته چون تعداد صفحات این تاپیک زیاد شده یه مقدار حوصله بیشتری واسه بدست آوردن اطلاعات میخواد)بدهند ببینیم برای کنون دار ها کدوم لنز با ارزش تره این هم لینک مقایسه
ولی در کل باز در مورد این دو تا لنز باید حرف کلی تکراری بزنم :
(((انتخاب لنز به نیاز عکاس مربوط میشه)))
و فقط کیفیت شارپه لنز ملاک نیست.
در کل در مورد 17-70 میشه گفت: شارپ- داشتن F2.8 در 17 - ماکرو 1:2.3 - سرعت فوکوس متوسط - کیفیت عالی در کنارهای تصویر
و در مورد 17-85 : شارپ - CA افتضاح- لرزه گیر - 15 مم فاصله کانونی بیشتر از 17-70 - سرعت فوکوس بهتر از 17-70
حالا یکی داشتن F2.8 واسش مهمه ولی یکی لرزه گیر یا.......
ولی در کل من دنبال یه لنز تو این رنج هستم که انتخابم این دو تا نیست . چون F2.8 توی تمام فواصل برام مهمه
توی واید برای عکاسی با سرعت بیشتر و توی تله واسه بگراند بلور تر..
البته کنون 17-55 F2.8 رو داره که با اون قیمت بالای 1200 دلار واسه یه لنز EF-s اصلا" نمی ارزه و سیگما هم که 18-50 F2.8 مشکل CA داره ( البته نه به شدت 17-85 کنون)
ادامه دارد....