ظاهرا 200-18 جدید مجددا طراحی شده و با هم فرق دارند.کد:این لنز بدون لرزشگیر بدرد نمیخوره؟ این دو تا با هم فرق دیگه ای ندارند؟
ظاهرا 200-18 جدید مجددا طراحی شده و با هم فرق دارند.کد:این لنز بدون لرزشگیر بدرد نمیخوره؟ این دو تا با هم فرق دیگه ای ندارند؟
سلام....
دوست عزیز گیج شدن نداره ....
نسخه ی قدیمی که زیاد طرفدار نداره ، لرزه گیر ندارد ، این لنز مشکل فوکوس داشت ، فوکوسش گیج بود ، علاوه بر این خطاهای اپتیکی زیادی داشت.
امسال سیگما نسخه ی جدیدی از این لنز معرفی کرده ، که کلا ساختارش با لنز قدیمی متفاوت است و علاوه بر اون دارای لزره گیر هم هست ( برای این لنز واجب بود ) به نظر اپتیک مناسب تری داره و مشکلات لنز قدیمی رو بر طرف کرده اند ، این لنز در حدود 550 تومان قیمت دارد و نسخه ی قدیمی 350 تومان ، اگر قصد خرید دارید به هیج وجه لنز قدیمی مناسب نیست بهتر است از نسخه جدید استفاده کنید.هم لزرهگیر دارد و هم طراحی جدید تر و بهتر...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون جناب قبادی، دوزاریم افتاد ولی خیلی ناراحت شدم!! داشتم فکر میکردم شاید جای اون 18-125 که گیر نیاوردم بشه گرفت ولی نه مثل اینکه نمیشه :(
سلام دوستان :)
راستش چند وقتی است بد جوری وسوسه ی این vr18-200 نیکور شدم و خیلی دوست دارم یکی بخرم من حدود دو ماه دیگه اگر عمری بود برای خرید لنز و یک دوربین به تهران می ام .
حقیقتش دوست داشتم خودم با این لنز چند تا عکس بندازم و نمونه عکسشو ببینم . البته از 18-200 سیگما هم که لرزه گیر داره هم دوست داشتم نمونه عکسشو ببینم و با دارنده لنز صحبتی در خصوص لنز داشته باشم . و نظر صاحب لنز رو بدونم اما متاسفانه دوستان من در تهران این لنز رو ندارند .
اگر دوستانی تمایل به همکاری داشتن ممنون می شم برام پست بگذارند .
با تشک:) ر
اسدالله مداح
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3715
اسدالله عزيز
فاصله ها دور است اما دلها نزديك. يك سفر بندرعباس - مشهد بيا تا لنز رو حسابي تست كني.
سلام جناب روشن عزیز :)
شما که همیشه منو شرمنده خودتون می کنید . دیدن شما ارزوی ماست .انشالله برای دیدن خودتون به مشهد می ام . اگه عمری باقی بود .
با تشکر :)
اسدالله مداح
برای eos 400d لنز قوی تر از 18-55 برای کاربرد روزمره عکاسی چی پیشنهاد میدید؟؟
من اصولاً F2.8 دوست دارم و اصولاً پول ندارم ...
سام مقدم
سلام...
من اين سه تا لنز را با توجه به اين كه فرموديد F2.8 دوست داريد را پيشنهاد ميدهم:برای eos 400d لنز قوی تر از 18-55 برای کاربرد روزمره عکاسی چی پیشنهاد میدید؟؟
من اصولاً F2.8 دوست دارم و اصولاً پول ندارم ...
Canon EF-S 17-55mm f/2.8 USM IS
Tamron AF 17-50mm f/2.8
Sigma AF 18-50mm f/2.8 EX DC
خوب كنون كه بالاي يك ميليون است و با بودجه شما.......tomron هم بسيار بهتر از sigma است....سيگما CA زيادي دارد...
يعني اين*ها!
اين هم يك رويو ديگه:
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
اما بدون F2.8 :
Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 USM IS
Sigma AF 17-70mm f/2.8-4.5 DC macro
Sigma AF 18-125mm f/3.5-5.6 DC
85-17 CA زيادي داره، 125-18 سيگما هم ظاهرا كمياب شده،70-17 نسبت به دو لنز ديگه سريع*تر است(F2.8-4.5)
البته تفاوت اين سه لنز را كاملا" با 55-18 احساس خواهيد كرد.
علی محمدی
بسیار ممنونم
...
سام مقدم