نوشته اصلی توسط
ARASH II
خب نتیجه گیری (همون طور که خودتون فرمودین )به خودتون و نیازتون بستگی داره . میشه گفت که پایه ثابت لنزهای که با خودم میبرم 24Lii و 70-200 هست ولی بستگی به نیاز شاید لازم باشه 17-40 یا 10-17 توکینا ( برای QTVR ) یا یه فیکس 50 و در بعضی مواقع بجای 70-200 کارم با 24-105 راه میوفته , کلا" هدف لنز رو مشخص میکنه و هیچ کدوم کار دیگری رو نمیکنه .
اگه من نیکونی بودم و اگه فقط 3 تا لنز میتونستم بگیرم , اول میرفتم سراغ این 16-35 جدیده با این 24 فیکس و با 70-200 رنجم تکمیل میشد . برای من که عشق واید هستم می صرفه قید 2 مم واید تر بودن 14-24 رو بزنم و رنجم رو با 16-35 به 70 نزدیک تر کنم و بجای خرید 24-70 یه شاهکار فیکس 24 تهیه کنم .
قدرت این لنز واسه عکاسی خیابونی توی شب ( خارج از این مملکت ) خودش رو نشون میده مخصوصا با این کنترلی که روی عمق میدان داری .کلا" کار کردن با یه لنز فیکس مشکل هست ولی 24 جذابیت های خودش رو داره , تمام عکسهای که در F1.4 باهاش میگیری نتیجه خیره کننده و متفاوت به شما میده .حتی من عاشق ویگنیتش هستم و حاضر نیستم تنظیمات بادی اون رو از بین ببره . خلاصه اگه میخواهید متفاوت عکاسی کنید 24 رو از دست ندید.