سلام
به نظر من جذابیت فوقالعاده تصاویر این لنز روی فول فریم نمود پیدا میکنه
پرسپکتیوی با عمق میدانی این چنینی واقعا" زیباست.
فکر میکنم اقا ارش قیمت حدودیش رو جایی گفته بود .
سلام
به نظر من جذابیت فوقالعاده تصاویر این لنز روی فول فریم نمود پیدا میکنه
پرسپکتیوی با عمق میدانی این چنینی واقعا" زیباست.
فکر میکنم اقا ارش قیمت حدودیش رو جایی گفته بود .
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
قیمت رسمی این لنز 1700 دلار هست که بخاطر نایاب بودنش تا 2200 دلار هم فروش رفته و پیدا کردنش تو ایران فکر کنم راحت نباشه حتی دبی هم گیر نمیاد.(البته من تو ایران این لنز رو خریدم)
البته باید بگم که ارزش اصلی این لنز بخاطر واید بودنش هست که روی دوربین های کراپ دار تا حدودی ارزشش از دست میره.
...
آرش زمانی5DII A7RII ✗
و اما قسمت دوم از Canon EF 24mm f/1.4 L II USM :
یکی از محدودیت های اصلی برای یه عکاس کمبودنور هست که در فضا های داخلی و بعد از غروب محدودیت های زیادی رو پیش میاره , که فکر کنم این لنز کمک بزرگی در این زمینه میکنه .
اگه اگزیف این عکس رو ببینید متوجه میشیدکه این عکس با سرعت شاتر 1/5 دیاف 1.4 و ایزو 3200 در تاریکی کامل گرفته شده ( البته روی دست )و تنها نور ماه نیمه , عکس را روشن کرده .
خب مسلما" داشتن چنین عکسی در این شرایط (بدون سه پایه ) حتی با لنز دیاف 2.8 هم ممکن نیست (سرعت شاتر 1 ثانیه میشه)
.
اینم چنتا کراپ 100 % از این عکس :
. میتونید نمونه عکسهای این لنز رو توی فیلیکر ببینید (اگه فیلتر نباشید):
این لینک هم برای مقایسه کیفیت این لنز با سایر لنزها :کد:http://www.flickr.com/groups/24l/pool/
اینم تست the-digital-pictureکد:http://www.diwa-labs.com/wip4/compare_lens.epl?id=418460
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-24mm-f-1.4-L-II-USM-Lens-Review.aspx
آرش زمانی5DII A7RII ✗
هر چی تو اینترنت میگردم دلیل قانع کننده برای عدم تولید این لنز ندیدم بجز حضور موتور USMو برایم سوال شده بود که چرا نسل 200-80 ها به یکباره منقرض شدند و در هر دو برند جایشان را به 200-70 ها دادند!؟؟
اینم یه نمونه از تصاویر گرفته شده با این لنز با دوربین 20D
حمید رضا مرادی
G12
سلام . من آماتورم و اين مطالبو واسه زياد شدن سوادم دنبال مي كنم.
دو تا سوال دارم ( اگه خيلي بي ربط نباشه)
1- كجا مي تونم اطلاعات كاملتر در مورد كراپ و رابطه اون با بزرگنمايي لنز پيدا كنم؟
2-روي لنز دوربين كامپكت من (sony R1) كه رنجش 120-24 هستش نوشته: equivalent 135
با توجه به سنسور اين دوربين كه APS-C هست، آيا مي توان نتيجه گرفت كه رنج لنز اون در حدود 80- 16 است؟
ممنون از راهنماييتون.
سلامسلام . من آماتورم و اين مطالبو واسه زياد شدن سوادم دنبال مي كنم.
1- كجا مي تونم اطلاعات كاملتر در مورد كراپ و رابطه اون با بزرگنمايي لنز پيدا كنم؟
با توجه به سنسور اين دوربين كه APS-C هست، آيا مي توان نتيجه گرفت كه رنج لنز اون در حدود 80- 16 است؟
ممنون از راهنماييتون.
رنج اصلی لنز بدون کراپ 14.3 تا 71.5 هست و روی لنز مشخصه
سوالتون ربطی به نقل قولتون نداشت
حمید رضا مرادی
G12
1- در بخش مقالات سايت... اين بخش بر هر درد بي درمان دوا هست.سلام . من آماتورم و اين مطالبو واسه زياد شدن سوادم دنبال مي كنم.
ممنون از راهنماييتون
2- بعد از مطالعه مقالات يه بار ديگه (براي رفع خستگي احتمالي ناشي از مطالعه) اين سوالتون رو دوباره بخونين! :biggrin: (قصدتوهين نداشتم)
اصلان نورقاسمی
جناب مرادي سلام
مرسي از اطلاعات
-اگه به پست مربوطه مراجعه كنيد به عرضم ميرسيد . بازم ممنون
من یه 17-70 مجبور شدم بگیرم... لنز خوبی هست ولی باعث ایجاد یه علامت سوال خیلی بزرگ روی سرم شد...
...که تاپیک مناسب تری پیدا نکردم.
توی نشان دهنده فاصله فوکوس (رینگ جلویی) حداقل فاصله فوکوس 0.2 متر ذکر شده در حالی که تا 3 سانتیمتری هم فوکوس می کنه...
... این چه حکایت باشد؟
اصلان نورقاسمی