ممنونم از همه عزيزان
ولي بودجم به سيگما نميرسه
در كل فكر كنم بتونم كار كرده تامرون را بخرم
حدود ٢٥٠٠ ميتونم هزينه كنم
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
با سلام خدمت همه عزیزان ببخشید اگر سوالی که میپرسم تکراری هست یا ممکنه خیلی ها قبل تر پرسیده باشن اما واقعا به دلیل اینکه وقت کمی دارم دوباره پرسیدم
دوستان بنده مدل دوربینم 700dهست و مبتدی نیستم اما از اول با لنز 18-55 خوده دوربین عکاسی کردم اما قصد خرید لنز دارم اما واقعا دریای وسیعی است دنیای لنز ها
فعالیت اصلی بنده موسیقی است و در هنر دیگری مشغول هستم اما عاشق عکاسی های هنری (به علت فعالیت موسیقی) دوستان عزیز بنده می خواهم نزدیک به 1تومن هزینه کنم برای لنز اما مطمئنن اگر لنز خوبی با قیمت کمتر که مناسب من باشه رو پیدا کنم بهتره
در حسرت گرفتن یک عکس از یه فاصله با یه فوکوس خوب روی سوژه موندم کاری که این 55انجام نمیده
دوستان این لنز هارو من دیدم میشه شما عزیزان مقایسه ای کنید ومنو راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
Canon EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS II
Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS USM
sigma 70-300mm F/4-5.6 DG Macro - Canon Mount
Canon EF 75-300mm F/4-5.6 III
Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS stm
Canon EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS STM
باز هم ممنون
درود بر شما
با توجه به نوعی عکاسی که مد نظر دارید نیاز به لنز سریع دارید ( لنزی با حداکثر گشودگی دیافراگم بالا ) چون برداشت من از صحبت های شما عکاسی در فضای اجرای موسیقی هستش که معمولا نور کمی داره.بهترین گزینه برای چنین کاری یکی از نسخه های ۷۰-۲۰۰ هست که هیچکدام با بودجه شما سازگار نیست.
در بین لنزهایی که انتخاب کردید گزینه سیگما کلا منتفی هستش چون لنز ماکرو هست و سرعت فوکوس کمی داره و برای کار شما مناسب نیست.
در بین ۵ لنز باقی مانده من گزینه آخرو ترجیح میدم.
البته مجددا تاکید میکنم تنها چیزی که بیشتر از لنز فعلی بدست میارید فاصله کانونی بیشتر هست وگرنه همه این لنزها تقریبا در یک رده هستن با کمی بالا و پایین.
من اگر جای شما باشم صبر میکنم تا بودجه یک ۷۰-۲۰۰ جور بشه و برم سراغش.
موفق باشید
با این بودجه چیز دندون گیری به دست نمیاد برادر ...با توجه به بدنه کراپدارتون، نزدیک ترین گزینه به شما البته با اختلاف قیمت حدود 3 برابری! Sigma 50-100 f/1.8 میتونه باشه !
بسیار متشکر از پاسختون عزیز
بنده جدای از غکاسی در کنسرت وفضای موسیقی منظورم عکاسی ها متداول نیز بود البته چون تخصص ندامر نمیدونم چطور منظورم رو بیان کنم به عنوان مثال سوژه من با فاصله از من ایستاده من میخوام سوژ] شارپ باشه و زمینه بلر اما با لنز فعلی مجبورم فاصله ی کمی با سوژ داشته باشم
پس به نظرتون فعلا دست نگه دارم ؟
واینکه تفاوت لنز 55-250 با لنز فعلیم در اندازه ای هست که قابل لمس باشه و از اینکه هزینه این لنز رو دادم راضی باشم؟
بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتید