درود
چون لنزقدیمی هستش وتولیدنداره دیگه نخواستم تاپیک جدیدی درست کنم
دوستان در مورد لنز نیکون 80-200 f4-5.6 اطلاعاتی ندارند؟ کیفیت و قیمت و...
ممنون میشم
درود
چون لنزقدیمی هستش وتولیدنداره دیگه نخواستم تاپیک جدیدی درست کنم
دوستان در مورد لنز نیکون 80-200 f4-5.6 اطلاعاتی ندارند؟ کیفیت و قیمت و...
ممنون میشم
درود خدمت دوستان عزيز
مي خواستم بدونم كسي تجربه كار با لنز 70-300 سيگما SIGMA 70-300 F4-5.6 FG OS رو داره؟
شارپ نسش در چه حديه؟ سيستم لرزش گيرش چقدر قدرت داره؟ و كلا اطلاعاتي راجع به اين لنز مي خواستم
چند شاتي با همين لنز منتهي ماكروش گرفتم و خوشم اومد. قيمتش هم بسيار عاليه. (1350 تومن)
تشكر
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
نظرتون راجب لنز Tokina 400 rmc f/5.6 تمام دستی چیه؟ یکی از دوستان داره و خیلی ازش خوشم میاد...لنز با شخصیتی هست.
اینکه فاقد AF هست محدودیت به وجود نمیاره؟
هخم اکنون لنز Vivitar 100-400 دارم ولی همینجوری آکبند مونده.
Untitled77.jpg
gfrhfg.jpg
دوستان داشتن یک لنز 18-105 بهتره یا دو لنز 18-55 و 55-200 از لحاظ قیمت این دو تا با اون یکی مساوی میشن(نیکون کراپ دار دارم d5200) s) اگر از استفاده ام بپرسید بیشتر فضای بیرون حوزه گردشگری و میراث فرهنگی(آثار باستانی و طبیعت) همین واید (18) فعلا کارم رو راه می اندازه. ممنون می شم راهنمایی کنید
شما ميتونيد با استفاده از بو و صدای جنس مخالف و همچنين ريختن غذا حيوانات رو به جايی که مورد نظرتونه بکشونيد به جای اينکه خودتون بريد اونجا
اينجوری خودتون اون منظره مورد نظر رو انتخاب ميکنيد و پرنده يا موجود ديگه رو به اونجا ميکشونيد
من فيلم يکی از حرفه اي که خيلی هم ظاهراً معروف بود رو ميديدم يه پک کامل فقط صدا های پرنده های مختلف همراهش بود و نزديک درخت مورد نظر که ويو خوبی داشت پخش ميکرد و ميگفت اينجوری خودم از قبل تو بهترين موقعيت استقرار پيدا ميکنم و اون عکسی که ميخوام رو ميگيرم
البته بعضی ها هم ترجيح ميدن طبيعی تر عکس بگيرن
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستان
میشه یه نقد هم واسه canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II انجام بدین؟! با ورژن (فک کنم بهش میگن مارک!) قبلیش چه فرقی داره؟
سوال دیگه م، کیت 18-55 رو کسی میخره؟! نظرتون چیه اینو بفروشم، 18-135 یا 18-200 بگیرم؟
بودجه م هم درحال حاضر 600 و حداکثر 800 هستش