ببخشید یه سوال دارم از کجا متوجه شدید که لنزی با این سریال مشکل داره؟؟لنز خراب سریالش با 102 شروع میشد
لنز رو از کجا خریدین؟رفتیم و لنز رو عوض کردیم
ببخشید یه سوال دارم از کجا متوجه شدید که لنزی با این سریال مشکل داره؟؟لنز خراب سریالش با 102 شروع میشد
لنز رو از کجا خریدین؟رفتیم و لنز رو عوض کردیم
محسن مظهری
تست هائی که باهاش کردم رو تو همین تاپیک گذاشتم و اگه ببینین متوجه میشین که خراب بود و کناره های تصویر کاملا فلو بود، این لنز لنز محشریه اما اگه تو اینترنت هم یه جستجو بکنین میبینین که خیلی ها که خریدن دیدن همین مشکل رو داره و عوضش کردن، منم لنز رو از سیگا گرفتم و دیدم اینجوریه عوضش کردم، لنز جدیدی که گرفتم سریالش با 103 شروع میشه اما اون قبلیه سریالش با 102 شروع میشد اتفاقا یکی اونور تو فروم فردمیراندا نوشته بود که اونم لنز خرابش سریالش 102 بوده شاید این سری یه مشکلی داشتن که اینطوری شده، به هر حال لنزه بی نظیریه، اینم آدرس همین فرومی که میگم و یه 5-6 نفری مجبور شدن لنزهاشون رو عوض کنن
http://www.fredmiranda.com/reviews/s...hp?product=298
این فروم خوبیش اینه که راجع به هر لنزی هرکسی داره اومده تجربیاتش رو نوشته و هرکسی ریویو کرده و خیلی اطلاعات خوبی به آدم میده
محمد منتظری
سلام
خوب با اجازتون می خوام این زخم كهنه رو باز كنم ( چه كریه ! )
حقیقتش من تصمیم گرفته ام یك اولترا واید بگیرم و مطابق معمول بین 22-10 كنن و 20-10 سیگما مونده ام.
هر چه بیشتر می خونم و بیشتر فكر می كنم بیشتر گیر میفتم.
اجماع جهانی ( اكثریت سایت ها و فوروم های خارجی) بر ترجیح كنن 22-10 بر سیگما 20-10 است تا جایی كه كن راكول نیكنی 22-10 كنن رو بهتر از همه ی لنزهای هم رده ( از نیكن و توكینا تا سیگماو تامرون) می دونه ولی بر عكس اكثر دوستان این فوروم 20-10سیگما رو بهتر می دونند.
الان این دو لنز حدود 250 هزار تومان اختلاف دارند كه تازه به آن باید قیمت هود و Case رو هم كه سیگما داره و كنن نداره اضافه كرد كه با این احتساب می شه بیش از 300 تومان اختلاف كه از طرفی پول خیلی كمی نیست و كارای دیگه می شه باهاش كرد و از طرفی من هر چه می كنم نمی تونم با QC سیگما كنار بیام و باز در تمام اینترنت سیگما معروف به بگیر نگیره و احتمال اینكه نسخه ای كه گیرم بیاد ایراد داشته باشه و نتونم شركت سی گل رو قانع به تعویض بكنم زیاده ( به این می گن قصاص قبل از جنایت). خلاصه هم اكنون نیازمند یاری سبزتان هستم
فرهاد حسيني
من هم بنا به توصیه ی دوستان، چندی پیش از علاقه ی شدیدم به نام كانن صرف نظر كردم و به خیل دارندگان 20-10 سیگما در این فاروم پیوستم.:biggrin:
واقعا انتخاب سختی بود و سرانجام با اینكه گزینه ی اختلاف قیمت را هم كنار گذاشتم (یعنی حاضر بودم برای لنز بهتر، پول بیشتری بپردازم) سیگما را با توجه به تستهایی كه دیده بودم پسندیدم و از خیر آن 2 م م اضافه و دیافراگم بازتر گذشتم.
حالا هم از لنز سیگما راضی ام. اما خوب، كانن را نیازموده ام.
آقا فرهاد شايد اينجا رو خونده باشيد اما دوستان هم ببنند بد نيست .
در ضمن تست3 رو حتماً ببينيد.
والا آقا فرهاد چه عرض کنم.:::big grin:::
فقط اين نکته رو اضافه کنم که اينتور که نشان ميده سيگما عمل کردش در ديافهاي بسته بهتره .
رجوع شود به تست شماره 2
http://www.pbase.com/lightrules/uwatest
مهرداد
فرهاد جان به نظرم دو تا راه حل بیشتر نداری: 1-خودت هر دو لنز رو تست كنی......
2- مسعود قدیری كه هم تجربه ی زیادی داره هم باعث میشه كه سیگما رو انتخاب كنی:::big grin:::
تا اونجا که من خبر دارم سیگما شارپتر از همتای کنونیست. برای من این اولویت است. خیلی از دوستان چه اینجا و چه آنجا بر حسب سلیقه برندی عمل میکنند. البته یک موردی هم هست و آن هم رنگ لنزهای سیگماست که کمی زرد است. به شخصه مشکلی باهاش ندارم ولی بعضیا خوششون نمیاد. هر چند اونقدر هم زیاد نیست و اگر لازم باشد (به شرطی که raw عکاسی کنیم) قابل برطرف شدن است.
مهدی هامیزاد
Canon 40D, Canon 70-200mm f/4 L IS, Canon 60mm f/2.8 macro, Canon 17-55mm f/2.8 IS
Lowepro nova 4, Inverse 200 & Primus Aw, Canon RS-80N3, Sigma EF 500 DG Super
این تم زرد رنگ به این راحتی ها قابل بر طرف كردن نیست اما مشكل عمده ای هم نیست به قول شما برای برخی ها مثل من اصلا مهم نیست
كلا برای برند نیكون 20-10 سیگما بهترین انتخابه اما برای كنون نه