با سلام
ابتدا تشکر می کنم برای ایجاد این تاپیک و تعجب به خاطر اینکه چرا ادامه و مورد توجه قرار نگرفته است به هر حال بنده در خصوص انتخاب لنز یک تجربه جالب دارم و ان هم در یک سفر بدست امد و کلی در نوع دیدگاه بنده در این خصوص را تغییر داد .موضوع به این قرار بود که بنده با دو لنز 18-55 و 70-300 عازم سفر شدم در انجا با حقایقی روبرو شدم که قبل از سفر برای من زیاد مهم نبود چون گفتم هر جا لازم شد لنزها را عوض می کنم !!!!
ولی اتفاقی که افتاد این بود که خیلی از شاتها رو نزدم و خیلی از صحنه ها از دستم رفت .چرا ؟ چون تعویض لنز در اطاق خواب و کمال آرامش و بدون عجله به هیچ وجه قابل مقایسه در کوه و صحرا نیست و تازه انجا متوجه شدم که تعویض لنز در دنیای واقعی و در واقع سرصحنه چقدر عذاب اور است و نیاز خودم را در انجا نه شارپنس و نه بوکه و نه...لنز دونستم بلکه فقط رنج مناسب لنز برایم مهم بود
حالا بعد از این همه نوشتن از دوستان خواهش دارم نطر خودشان را در مورد حداقل های یک لنز همه کاره بدونم و بایدها و نبایدها را بگویند با تشکر
تاپیک "بایدها و شایدها و نبایدها در انتخاب لنز" کانسپچوال و کلاسیک بود و به هیچ وجه پست جناب raffi مناسب آنجا نبود.
با پوزش و اجازه از هادی عزیز، این تاپیک را یافتم و گشودمش تا دوستان با رعایت قوانین، بحث را اینجا ادامه دهند.
با سلام و ضمن تشکر
سوال بنده این است که با همه محسنات این لنز؛ لنز جایگزین و قطعا بهتر در این رده کدوم لنز میتونه باشه؟ که هم واید بهتری داشته باشه و هم تله ی قویتری. حقیقتش میخواهم یک دی 90 بخرم و در جستجوی لنزی هستم که برای مدتی نیازمندی بنده را به عنوان یک لنز همه کاره خوب تامین کند. متشکر
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Thursday 25 December 2008 در ساعت 15:23
دوست عزیز شما باید کمی دایره ی سوالتان را وسیع تر بکنید تا جواب دقیق تری هم به شما داده شود مثلا این که چه بودجه ای را برای خرید لنز اختصاص داده اید.یا برای چه کاری این لنز را لازم دارید.
wide 18 با کراپ فاکتر 1.5 نیکون معادل 27 می شود که برای عکاسی معمولی بسیار مناسب است.لنز همه کاره ی 18-200 وی ار هم لنز بسیار عالی می باشد.اگر نیاز به لنز واید دارید sigma 10-20 هم می تواند گزینه ی خوبی باشد.
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
من جای شما بودم اگر محدودیت مالی داشتم که همین 18-105 می خریدم ودر اینده با 55-200 هم ان را تکمیل می کردم ولی اگر مشکل مالی ندارید 18-200 بسیار خوب است اگر با قیمتی که 70-200وی ار اف2.8 و یا 70-300 داردمشکلی ندارید هم بسیار لنز عالی است( وحید عزیز هم فرموده بودند) .
پیشنهاد می دهم تاپیک لنزهای با ارزش را هم بخوانید
و این هم ریویو لنز 18-200 وی ار از سایتphotozoneکد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1807
کد:http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/242-nikkor-af-s-18-200mm-f35-56-g-if-ed-vr-ii-dx-review--test-report
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
دوستان لنز وايد رنجي مي تونم تهيه كنم كه ماكرو هم بهم بده؟ چون اگه درست متوجه شده باشم 18-200 يا لنزهاي پيشنهادي وايد رنج ماكرو نمي دن.
محمد كمالي
Lovely 500D Canon, 18-55 Kit. Seeking for new Lens