در آن صورت کار قدری مشکل می شود ، ولی با در نظر گرفتن محدودیت بودجه نزدیک ترین لنزی که می توانید به 50 اف 1.2 پیدا کنید 85 اف 1.4 سامیانگ است که البته بحث این است که فوکوس آن خودکار نیست ولی رینگ فوکوس نرمی دارد . تابحال تجربه ای در خصوص فیلمبرداری با آن نداشته ام ولی گمان میکنم اگر بتوانید بر مشکل فوکوس و عمق میدان بسیار کم آن که گاهی به 1 سانتی متر می رسد غلبه کنید تجربه های خوبی با آن بدست خواهید آورد بخصوص در مورد بوکه و محوشدگی که بسیار دلنشین و رضایت بخش است.
سلام دوستان یه سوالی داشتم من برای 2 ماه دیگه قصد خرید لنز دارم برای استفاده پرتره داخل استدیو و بیرون میخواستم ببینم کسی تاحالا کیفیت لنز 24-105 رو داخل استدیو تست کرده بدنم 5d هست
یکم تحقیق کردم روی تامرون 70-200 و سیمگا 70-200 کنون 70-200 اف 4 is و همینطوری سیمگا 85.1.4 و مورد بعدی تامرون 24-70 میخواستم ببینم برای پرتره کدومش داخل استیدو و بیرون کیفیت خوبی میده بهم 24-105 رو که باهاش کار کردم بیرون بدک نیست ولی میخواستم ببینم داخل استیدو خوبه یعنی هزینه بیشتر نکنم یا نه از اون مواردی که گفتم کدماش خوبه
سلام دوستان
من قصد خرید 50 فیکس نیکون با دیاف 1.8 رو دارم
با توجه به اینکه 7100 موتور فوکوس داخل بدنه داره آیا با انتخاب سری D این لنز به جای G که تقریبا 300 تومن ارزون تر در میاد چیزی رو از دست میدم؟
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
نسخه G تفاوتهای زیادی داره مثل سرعت فوکوس بیشتر و صدای کمتر - فوکوس دستی دائم کیفیت ساخت بدنه بهتر و نشانگر فاصله فوکوس. سیلینگ- هود بایونت که همراه لنز فروخته میشه و در آخر استفاده از عدسی ها و اپتیک بهتر. دو سال پیش قیمت این لنز حدود 1 تومن بود اما الان با این افت قیمت و کم شدن اختلاف با نسخه D به نظر من کاملا ارزش پرداخت 300 تومن بیشتر رو داره.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
با سلام.
علاوه بر عوامل ظاهری که فرمودبد یکی دیگه از تفاوتهای این دو لنز پره 5تایی دیافراگم سری D در مقابل پره 7تایی سری G هست که همین دو اختلاف در تعداد پره باعث بوکه نرم تر و بهتر میشه و برای دستیابی به بوکه و شارپنس عالی تا اف 2.8 هم میشه روش به راحتی حساب کرد.
البته در اف 1.8 زیاد این تفاوت بارز نیست اما در اف های بالاتر مثل 2.8 که شارپنس هم در این لنزها عالی میشه این تفاوت خودشو به وضوح نشون میده.
imagesYZVJB2UD.jpg
یا علی
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
اساتید محترم سلام
قصد خرید یک لنز برای پرتره دارم الان یک لنز 50-f1.8 دارم حال دنبال لنزی دیگر هستم چون 50 میلیمتر در بعضی از جاها کم بعضی جاها زیاد با تحقیق هایی که خودم کردم به لنز های 24-70 f2.8 تامارون و نیکون اشنا شدم خواستم بدونم نظر شما چی هست ؟ از نظر قیمت نیکون حدود 5 و تامارون 3 ملیون آیا واقعا 2 ملیون تفاوت قیمت ارزش دارد به یک سال صبر کردن و جمع اوری بودجه یا نه لازم نیست و ایا جای گزین بهتری به بنده پیشنهاد می دهید به جز این دو لنز ؟
دوربین بنده 7200 هست
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8