صفحه 141 از 164 نخستنخست ... 41 91 131 137 138 139 140 141 142 143 144 145 151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,401 تا 1,410 , از مجموع 1638
Like Tree3199تشکر

موضوع: انتخاب لنز مناسب براي پرتره

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

می تونید به 50 1.4 کنون هم فکر کنید . اصولا و در اکثر موارد لنز پرایم با اف باز برای استفاده در اف بازش تهیه میشه. پس استفاده از 85 روی اف 1.8 الی 2.8 میتون توجیه مناسبی برای خریدش باشه. ضمن اینکه بررسی کنید ببینید 85 استاپ داون شده تا 2.8 شارپتر است یا 200-70 اف 2.8 در 85 و اف 2.8

اگر موارد فوق برای شما زیاد مهم نیست و بیشتر به تکمیل بودن رنج فکر میکنید پیشنهاد بنده 50 اف 1.4 است.
    Mehrdad-PL، Mehdi_Aleahmad، obsidiyan و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محمد رضا میلانی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

دوستان من یه لنز می خوام واسه فیلمبرداری می خوام پشت سر خواننده محو بشه بشدت هم محو بشه واسه موزیک ویدئو می خوام نظرتون نسبت به لنر samang 85mm f 1.4 و Samyang 85 mm T/1.5 چیه دوربین هم میخوام دوربین کرپ دار باشه کانن خیلی ارزون باشه واسه لنز هم تا 1.5 میتونم خرج کنم لطفا راهنمایی کنید اساتید
    ویرایش توسط asefiasefi : Tuesday 9 February 2016 در ساعت 20:09

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

دوربین 5DMKIII Canon + 85f1.2 برای یکی دوروز اجاره کنید!
    zarfam، lamagra، M.Nouri و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محمد رضا میلانی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط mreza1001 نمایش پست ها
    دوربین 5DMKIII Canon + 85f1.2 برای یکی دوروز اجاره کنید!
    واسه خرید می خوام ولی نمیخوام هزینه کنم روی دوربین فول فریم توی دوربین های کراپ دار ارزانترین دوربینی که بشه روش حساب فیلمبرداری باز کرد چی خوبه روی 1200d می شه حساب کرد ؟ لنز canon 50 f 1.4 usm بیشتر محوشدگی پشت خواننده بهم میده یا samyang 85 f/1.4

كاربر همراه AMinAM آواتار ها
    تشکر کرده
    335

نقل قول نوشته اصلی توسط asefiasefi نمایش پست ها
    واسه خرید می خوام ولی نمیخوام هزینه کنم روی دوربین فول فریم توی دوربین های کراپ دار ارزانترین دوربینی که بشه روش حساب فیلمبرداری باز کرد چی خوبه روی 1200d می شه حساب کرد ؟ لنز canon 50 f 1.4 usm بیشتر محوشدگی پشت خواننده بهم میده یا samyang 85 f/1.4
    با سلام.
    اگر میتونید بیشتر هزینه کنید که 700D بیگیرید اما با کمترین هزینه همون 1200 رو بگیرید با لنز 50 1.4 که بوکه و بلور خوبی هم داره و در شارپنسش هم حرفی نیست.
    لنز 50 1.8 stm هم گزینه خوبیه اما بلور به میزان 50 1.4 نیست اما برای فیلم برداری stm بودن 50 1.8 خیلی کمک میکنه.
    یا علی
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

كاربر همراه AMinAM آواتار ها
    تشکر کرده
    335

در ضمن خرید لنزهای سامیانگ بدون ریل و تجهیزات فوکوس و شولدر و یا استند حرفه ای کار باهاش عملا بسیار سخت میشه.
    پس کلا دورشون رو خط بکشید.
    یا علی.
    Nima Sadigh و obsidiyan تشکر می‌کنند.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2655

دوستان من یه لنز می خوام واسه فیلمبرداری می خوام پشت سر خواننده محو بشه بشدت هم محو بشه واسه موزیک ویدئو می خوام نظرتون نسبت به لنر samang 85mm f 1.4 و Samyang 85 mm T/1.5 چیه دوربین هم میخوام دوربین کرپ دار باشه کانن خیلی ارزون باشه واسه لنز هم تا 1.5 میتونم خرج کنم لطفا راهنمایی کنید اساتید
    برای یک خروجی بی دردسر و با کیفیت 700D + 50 f1.8 STM تهیه کنید که فوکوس اتوماتیک مناسب و راحتی کار و محو شدگی خوبی هم در اختیار شما خواهد گذاشت
    zarfam تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط DELL نمایش پست ها
    برای یک خروجی بی دردسر و با کیفیت 700D + 50 f1.8 STM تهیه کنید که فوکوس اتوماتیک مناسب و راحتی کار و محو شدگی خوبی هم در اختیار شما خواهد گذاشت

ممنون از پیشنهاد دوستان من اینو بگم که اصلا واسه فیلمبرداری صدای صحنه واسم مهم نیست و فقط واسه کار موزیک ویدئو میخوام دوستمون که گفتن دور لنز سامیانگ رو خط بکشم بخاطر فوکوس گفتن ؟ چون لنز کنن 1.4 هم فکر کنم فوکوس اتوماتیک نداشته باشه

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2655

ممنون از پیشنهاد دوستان من اینو بگم که اصلا واسه فیلمبرداری صدای صحنه واسم مهم نیست و فقط واسه کار موزیک ویدئو میخوام دوستمون که گفتن دور لنز سامیانگ رو خط بکشم بخاطر فوکوس گفتن ؟ چون لنز کنن 1.4 هم فکر کنم فوکوس اتوماتیک نداشته باشه
    کنون فوکوس اتوماتیک دارد. فقط مسئله صدای فوکوس نیست ، لنزهای STM اتو فوکوس نرم تری هم نسبت به لنزهای دیگر دارند و پرش و رفت و برگشت برای فوکوس ندارند . اگر در سایت های اشتراک ویدئو مقایسه فوکوس لنز های STM با لنز های عادی را ملاحظه بفرمایید بصورت عملی این مطلب را خواهید دید.
    zarfam تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط DELL نمایش پست ها
    کنون فوکوس اتوماتیک دارد. فقط مسئله صدای فوکوس نیست ، لنزهای STM اتو فوکوس نرم تری هم نسبت به لنزهای دیگر دارند و پرش و رفت و برگشت برای فوکوس ندارند . اگر در سایت های اشتراک ویدئو مقایسه فوکوس لنز های STM با لنز های عادی را ملاحظه بفرمایید بصورت عملی این مطلب را خواهید دید.
    ممنون لنز می خوام محو شدگی در حد 50mm f/1.2 باشه متاسفانه این لنز خیلی گرونه من ار عهده خریدش بر نمیام دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم من بلور خیلی قوی میخوام پشت سر خواننده