با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده یک دوربین نیکون D750 بل لنز 24-120 دارم.
نیاز به لنز عالی برای عکاسی پرتره و همچنین یک لنز همه کاره دارم.
ولی الان بین دوراهی گیر کردم که همین لنز 24-120 رو نگه دارم و یک لنز 85 آرت سیگما 1.4 بخرم یا اینکه لنز 24-120 رو بفروشم و یک لنز 24-70 نیکون بگیرم که هم برای عکاسی همه کاره مناسب باشه و هم برای پرتره.
لطفا راهنمایی کنید که برای یک لنز همه کاره خوب چقدر اختلاف بین 24-120 و 24-70 هست و اینکه برای پرتره با شارپ عالی 24-70 مناسبتره یا 85 سیگما ؟
با تشکر
دوستان
بنده نکته منفی ای از سیستم فوکوس لنز 85 اف 1.2 کنون ندیدم. چرا انقدر حجمه رو فوکوسشه؟!
بعد بوکه و عمق میدانی که ارایه میده انصافا شگفت انگیزه و من هر چی سمپل هاشون رو نگاه کردم نتوستم خودم رو مجاب کنم که لنز به مراتب ارزون تره 85 1.4 سیگما رو بگیرم.
با این که اگر سیگما رو بگیرم میتونم راحت 135 اف 2 کنون رو هم بگیرم.
حالا دوستان بفرمایند
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
سلام
۸۵ اف ۱.۲ مشکلی نداره و لنز فوق العاده ای هستش. منتها نوع عکاسی که شما در اون یکی تاپیک گفتید (عکاسی کودک در فضای باز) با عمق میدان خیلی کمی که این لنز ایجاد
می کنه کمی کار رو ریسکی میکنه. شما حساب کنید وقتی روی فول فریم با دیاف ۱.۲ عکاسی می کنید وقتی در فاصله ۱.۵ متری بچه قرار بگیرید عمق میدان تقریبا ۲ سانتی متر
هست، یعنی با کوچکترین حرکت بچه، فوکوس در جای درست خودش قرار نمیگیره.
این ویدیو هم جالب بود برام که توی دنیای واقعی این دوتا لنزی که نام بردین باهم مقایسه کردن :
https://www.youtube.com/watch?v=5TuXRgMjwSg
با سلام و سپاس
این لنزهای فیکس که با تبدیل به دوربین وصل میشن قیمتهای مناسبی هم دارن اینها چطورن ؟ فروشنده میگه برای پرتره عالیه و ... کسی تجربه استفاده رو داشته ؟
ممنون
درود بر شما
فکر کنم منظور شما لنزهای فیکسی هست که بصورت منوال (غیر اتومات) هستند. یعنی به صورت پیچی به مانت دوربین وصل میشن. واسه همون باید برای هر مدل دوربین از تبدیل مخصوص به خودش استفاده کرد. فروشنده حرف نسبتاً درستی زده و واسه پرتره مناسبند منتها از اونجایی که تمام تنظیمات این لنزها دستی هستند، نیازمند مهارت و تجربه بالاییه! من بشخصه نمی تونم با این لنزها کار کنم! اما یکی از مدل های عالی و خوش قیمت این رده لنز Helios 44M 58mm با دیافراگم f2 هست که بعضیا باهاش عکس های شاهکار می گیرن. اگر اندکی در اینترنت عکساشو ببینید متوجه عرض بنده میشید.
موفق باشید ...
voitlander شرکت معروفه و تقریبا برای ماونتهای سونی و فوجی میسازه. ۳۵ میلیمتری برا ماونت ایکس فوجی دیدم تو امازون قیمتش فکر کنم ۷۰۰ دلار امریکا بودش. نمونه عکسهای35 میلیمتری با f1.4 رو سونی و فوجی دیدم. عالین. با همین فاصله کانونی برای پرتره هم استفاده میکردن بهترین بوکه رو ایجاد میکنه. شرکتاییم هستن لنزای شبیه به اینو با قیمت پنجاه دلار میزنن ولی ولی هیچوقت چنین بوکه های نرمی رو نمیتونی ازش بگیری.
نمونه عکسهای voitlander 35mm f1.4 رو تو اینترنت بگردین. به نظر خودم ارزش ۷۰۰/۸۰۰ دلار رو داره اگه استفاده میکنین.