تصمیم گرفتم برای پرتره از لنز تله پرایم استفاده کنم، حالا دوستانی که تجربه دارن بین نیکون ۸۵ f1.8 g و سیگما ۱۰۵ f2.8 os کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
رنج تله سیگما رو ترجیح می دم، ولی نیکون دیافراگم بازتری ارائه میده، ضمن اینکه سیگما لرزشگیر هم داره
مقایسه این دو لنز به نظر من قیاس مع الفارق هست چون یکی از برند خود دوربینتون هست و دیگری خیر!
در مورد فاصله کانونی برای پرتره خدمتتون باید یگویم که از قدیم الایام 85 روی فول فریم یک لنز ایده آل برای پرتره بوده است. لنزی سبک با قابلیتهای عکاسی در محیطهای داخل و خارج منزل. عکاسی تمام قد و همچنینی عکسهایی با کادر خیلی بسته(مثلا فقط صورت) با این لنز بسیار لذت بخش هست و این لنز به خوبی از پس این عکسها بر می آید.
سبکی و قابلیت حمل روی دست و عدم نیاز به سرعت شاتر های خیلی بالا از نقاط قوت 85 ها هست.
به طور خلاصه اگر به پرتره علاقه دارید یا عکاسی پرتره می کنید و لنز پرایمی مثل 85 را تست نکرده اید به نظر من حتما در اسرع وقت یک 85 سبک را امتحان کنید.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Wednesday 22 November 2017 در ساعت 21:44
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
خیلی ممنون از راهنماییتون،
علت اصلی از تمایل به رنج های بالاتر فاصله کانونی پرسپکتیو یا همون چیزیه که اصطلاحا بهش فشردگی پس زمینه گفته میشه و جدایی بهتر سوژه از پس زمینه و دستیابی به عمق میدان کمتر هست.
ولی متاسفانه امکان امتحان کردن نداشتم که ببینم چه رنجی مطلوبم هست.
مورد دیگری که یادم افتاد عرض کنم این هست که فاصله بیش از حد با سوژه باعث قطع ارتباط چه کلامی چه غیر کلامی با او می شود و در نتیجه پرتره کیفیتش پایین می آید. این مورد در لنزهای خیلی تله و مخصوصا عکاسی با مدلهای غیر حرفه ای خودش را بیشتر نشان می دهد.
بنابراین هر چه لنز تله تر شود بهتر نیست و به نظر من یک فاصله کانونی ایده آل چیزی در حدود همان 85 هست.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوستان با لنز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II میشه عکاسی پرتره کرد ؟