دوستان من با سرچ به این گزینه رسیدم که قیمتش 1.5 میلیون تومنه و فکر نکنم ازین ارزون تر لنزی داشته باشیم
لنزها - Tokina 100mm f/2.8 AT-X M100 AF Pro D Macro Autofocus Lens for Nikon AF-D
جالب اینه ک توی بررسی هاش گفتن هم کیفیت خروجی و هم فوکسش از جدید ترین لنز های نیکون سرتره! با اینکه قیمتش نصفه!
چیزی که ازش میترسم اینه که سال ساختش خیلی قدیمیه، اما گفته که از جدید ترین لنز نیکون سریع ترو دقیق تر فوکس میکنه!
نظر شما دوستان درمورد این لنز چیه؟
و اینکه ماکرو بودنش تا چه حد صحت داره؟ اگه انقدر شاخ هست چرا انقدر ارزونه؟!
36065150147162337225_amirr.jpg
ویرایش توسط Aier : Monday 31 July 2017 در ساعت 08:23
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
سیگما ۱۰۵ لرزشگیردار بندر با قیمت ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ موجود هست.با گارانتی ایده ال خریدم ۱۷۰۰ .
اگر بنا باشه بین سیگما۱۰۵ و توکینا انتخاب بشه فکر میکنم سیگما گزینه بروزتر و مناسبتری هستش. چندماه لنز سیگما امانت پیشم بود، نسبت به قیمتش عالی هستش. لرزشگیر خوب، فوکوس نسبتا خوب و خروجی بسیار خوبی داره. طوری که برای پرتره من از این لنز استفاده میکردم. عملکرد ماکرو را تجربه ای نداشتم، بهتر است دوستان نظر بدهند
این چی میگه
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
دوستان سلام
من به تازگی وارد عکاسی شدم و دوربین نیکون 3200 گرفتم و شدیدا علاقه به عکاسی طبیعت ومدلینگ دارم.
لنز فابریک دوربین مناسب این کار نیست و محوی پس زمینه رو نمیده. از دوستان خواهش میکنم لنزی که مناسب این کار باشه و قابل نصب روی دوربینم باشه رو معرفی کنن. توی محدوده قیمتی تا 1.500
ممنون از همه دوستان