برای پرتره 100 در 100 85م.م
من تجربه استفاده از هر دو رو داشتم
برای پرتره 100 در 100 85م.م
من تجربه استفاده از هر دو رو داشتم
با توجه به قیمت زیاد 85mm f/1.4 و به اینکه به نظر می آید که nikon داره همه لنزهای قدیمی خودشو به AF-S در ورژن جدید مجهز میکنه شما میتونین فعلا 85mm f/1.8 یا 50mm f/1.4G انتخاب کنین.
برای پرتره نیم تنه (سر و شانه) 85mm عالی هست و تمام قد هم که 50mm. همه چیز به عکاسی شما بستگی داره در نهایت هر دو لنز رو لازم دارید.
من شرمنده ام این سوال رو میپرسم.اما مگه نمیشه با ۸۵مم پرتره تمام قد گرفت ؟
كار نشد نداره دوست عزيز. فقط بايد كمي فاصله تان را با سوژه زيادتر كنيد.
متاسفانه بعضي چيزها كه در اين فوروم مي گوييم و مي گويند براي بعضي دوستان بدون اينكه دليل و اصل و اساسش را بدانند آيه شده است و گاه و بيگاه به صورت حكم قطعي و لايتغير ( متاسفانه در اين لحظه لغتي مناسب تر كه فارسي باشه پيدا نكردم ) ابلاغ مي فرمايند.
فرهاد حسيني
اگر این مبنا باشه که با 500 مم هم میشه تمام قد گرفت.كار نشد نداره دوست عزيز. فقط بايد كمي فاصله تان را با سوژه زيادتر كنيد.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
یه سوال دارم
منظور شما کدوم لنز 85 هست؟
هر دو لنز نیکور 85 اف 1.8 و اف 1.4 فاقد موتور فوکوس هستن و روی بدنه های موتور دار میتونید از فوکوس اتوماتیک استفاده کنید. توی امضاتون دی 40 نوشته شده که موتور فوکوس نداره.
فکر کنم یدونه 50 اف 1.4 جدید که با کراپ میشه 85 میلیمتر ، برای نیم تنه مناسب باشه و شما رو از فوکوس دستی هم بی نیاز کنه.
ياسين جان شما اختلاف پرسپكتيو و .... 50 و 85 رو در حد اختلاف 50 و 500 مي دانيد ؟ منظور من اين بود كه نبايد دوستان رو ترسوند كه چون اين لنز يا اين تجهيزات رو نداريد نبايد عكس بگيريد و حتما بايد هر دو را داشته باشيد و ...
منظور اين بود كه اگر بودجه براي يكي داريد 85 بهتر است تا 50. و اصلا براي چنين شرايط مالي و خاصي چرا لنز فيكس ؟ چرا يك زوم يا walk around مناسب نه ؟
ویرایش توسط farhad44 : Thursday 7 May 2009 در ساعت 10:50 دلیل: بگذريم !
فرهاد حسيني