بنام خالق رنگها
دوستان و اساتیدم از اطلاعاتی که گذاشتین بسیار لذت بردم
سئوالی داشتم ، یکی از دوستانم در رابطه با همین موضوع لنز 18-200 بمن معرفی کرده میخواستم نظرتون رو بدونم. آیا محدود شدن به مثلاً 80-200 میتونه برام مشکل ساز باشه یا خیر .
بنام خالق رنگها
دوستان و اساتیدم از اطلاعاتی که گذاشتین بسیار لذت بردم
سئوالی داشتم ، یکی از دوستانم در رابطه با همین موضوع لنز 18-200 بمن معرفی کرده میخواستم نظرتون رو بدونم. آیا محدود شدن به مثلاً 80-200 میتونه برام مشکل ساز باشه یا خیر .
لنز 18-200 یک لنز walkaround است ، البته عکاسان زیادی با آن در آتلیه عکاسی می کنند ( حتی از اعضاء همین فروم ) ... تنها مشکلش اعوجاج های زیاد در محدوده واید است که خب مسلما شما پرتره با 18 نمی گیرید ، حداکثر فاصله واید برای استودیو 24 است آنهم نه در همه شرایط ، باید دید لنز مورد اشاره در محدوده 24 تا 200 چه عملکردی داره .
بسته به اینکه 80-200 را روی کدام مدیوم بخواهید کار کنید جوابها متفاوت است ( کراپ DX یا فول فرمت )
وحالا :biggrin:
انتخاب دوستان برای مصارف خارج از استودیو کدام است ؟
برند نیکون
1- 85 اف 1.8 + 50 اف 1.8 = حدود 500 هزار تومان
2- سیگما 70-200 اف 2.8 = گمان کنم حدود 750 هزار
3- توکینا 50-135 اف 2.8 = حدود 600 هزار تومان
والا این آخری بد جوری فکرمو بخودش مشغول کرده ( 50-135 اف 2.8 توکینا ) کسی از دوستان تجربه کار با این لنز رو داره ؟
1- 85 اف 1.8 + 50 اف 1.8 = حدود 500 هزار تومان :biggrin:
اگه اشتباه نکنم اینجا sample داره:
و همینطور در این سایت هم review:کد:http://www.pbase.com/cameras/tokina/50mm_135_28_at_x_pro
ولی دوربین nikon با لنز nikon سازگارتره و ...کد:http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1045/cat/33
ویرایش توسط behnamarena : Saturday 25 April 2009 در ساعت 02:54
والا ایران رو نمی دونم هست یا نه و به چه قیمتی !! ولی دوستان از بلاد ساکسونها !! حدودای 640 دلار خریده بودند ، وحید جان شما این لنز رو داری ؟؟ یا باهاش کار کردی البته رو بادی نیکون نه پنتاکس ؟
تیکه میندازی دیگه بهنام خان !! آره داداش اگه جفتشو دست دو گیر بیاری رو 450 هم شاید واسته
راستش عملکرد اپتیکش روی کنون بهتر بود !! فکر کنم مال کراپش باشه !! ولی بازهم کیفیت خوب و رنج جالبی داره ...
آقا کسی پیشنهادی نداشت ؟؟ داریم میام تهرون هااااااااا ؟؟
پی نوشت : دوستان اگه لطف کنن نشانی مراکز عمده خرید دوربین و تجهیزات آتلیه رو برام پست خصوصی کنن ممنون میشم آخه دوروز بیشتر برای خرید وقت ندارم
بنده نه دارمش و نه باهاش کار کردم،ولی وقتی شما گفتی 600 هزار تومان، خوشحال شدم که در ایران میشود تهیه اش کرد. :(
ولی گفته میشود لنز عالیی است ، هم توکیناییش و هم پنتاکسیش!
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8594
دوستان سلام
من چند روزه با اين سايت آشنا شدم و واقعاً خوشحالم .يه سؤال داشتم ميخواستم بدونم بهترين فوکال لنز براي عکس های زير چند ميتونه باشه :
1-عکس های هد شات
2-عکس های نيم تنه
3-عکس های تمام قد
البته ميدونم برايه هد شات تا رنج 135 برای دوربين های فول فريم مناسب هست .ولی در مورد نيم تنه و فول بادی چه فوکال لنزی مناسب هست که پرسپکتيو به هم نخورده ؟
ممنون
سلام
دوست عزيز تاپيك شمارو با اين تاپيك ادغام كردم. در اين تاپيك بارها در اين مورد بحث شده است . نتيجه اينكه هيچ عدد خاصي كه بتوان به شكل آيه بيان كرد نيست ولي اكثرا متفق القولند كه براي چهره حدود 120 نا 150 روي FF ( بهينه همون 135) و براي نيم تنه و تمام قد فوكال هاي پايين تر ( حدود 70 و 50 در مقياس FF ) مناسبند.
در واقع تا حدودي نيز بسته به سليقه و منظور عكاس و سوژه و فيزيك چهره سوژه هم دارد. هر چه تله تر باشد صورت تخت تر مي شود ( مناسب بيني هاي بزرگ و صورت هاي درشت) و هرچه كوتاهتر باشد دفرمه تر مي شود ( مناسب عكاسي فكاهه و ... ) . ضمنا توصيه مي كنند از كودكان نيز با تله هاي خيلي بلند عكس نگيريد چون به اندازه ي كافي ظريف هستند.
فرهاد حسيني
ممنون يعنی به نظر شما من که 70-200 دارم اگه با 70 تمام قد بگيرم از نظر پرسپکتيو و تخت شدن به مشکل نميخورم ؟در ضمن فاصله عکاسی با سوژه در هنگام انداختن عکس های هد شات و نيم تنه چقدر بايد باشه ؟شما فوکال رو حدوده 130-140 فرض کنيد .آيا فرمولی داره ؟
با سلام
در فاصله كانوني 70 روي فول فريم به ازاي هر متر فاصله از لنز شما حد اكثر 59 سانتيمتر ديد داريد با اين ترتيب براي يك تمام قد با يك فضاي مناسب در اطراف آن (2 تا 2.5 متر ديد ) فاصله اي حدود (3.4 تا 4.2 متر) نياز داريد .
بنابراين يك فاصله 4 متري حداقل فاصله مورد نياز شماست براي تمام قد حالا براي سر و شانه و ... خودتان حساب كنيد چقدر ويو ميخواهيد و ...)
سياوش
It is not the gear, it is the guy behind the camera :)