نوید سادات
:::flickr:::
بعد از چند وقت جستجو برای پیدا کردن یه لنز پرتره این لنز رو تونستم پیدا کنم
می خواستم بدونم نظر شما عزیزان در مورد این لنز چیه؟
البته فکر کنم اگر سرچی میکردید چیزهایی دوستان نوشته بودند راجع این لنز
ولی نظر شخصی من اینه
اگر از دوربین کراپ دار مثل d200 d300 d40 .... استفاده میکنید اصلا توصیه نمیشه چون تقریبا پرتره سوپر تله میشه و باید با فاصله زیاد از سوژه عکاسی کنید
دومین ایراد (از نظر من) کنترل عمق میدان است که دیگه برای دیجیتال یک چیزه فانتزی به حساب میاد (افکت ساده ای که از مد افتاده)
سومین ایرادشم ویگنت زیادش است
گول f/2 رونخورید
من ترجیح میدم ۸۰-۲۰۰ f/2.8 رو داشته باشم تا اینو
من 2 ساعت پیش یک پیام دادم همینجا ولی الان میبینم که نیستش :(
لنز 135mm f/2 یکی از بهترین لنزهای nikon هست. ولی برای FX خوبه بیشتر.
من لنز 85mm f/1.4 رو به شما پیشنهاد میدم برای عکاسی پرتره و اگر هم ارزانتر می خواهید که 85mm f/1.8 مناسب هست.
نمونه عکسها رو میتونین تماشا کنین:
برای دیدن عکسهای بیشتر همین سایت رو Refresh کنین عکسهای دیگری به صورت تصادفی نشون میده.کد:http://www.pbase.com/cameras/nikon/135_2d_af_dc http://www.pbase.com/cameras/nikon/85_14d_if_af
موفق باشید.
دوربین من d40 می شه در این مورد بیشتر توضیح بدیناگر از دوربین کراپ دار مثل d200 d300 d40 .... استفاده میکنید اصلا توصیه نمیشه چون تقریبا پرتره سوپر تله میشه و باید با فاصله زیاد از سوژه عکاسی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز
اگه در فروم جستجو کرده باشید این مطلب بارها گفته شده.
دوربینهایی مثل D40 , D60 , D80 , D90 , D300 از سنسور کوچکتری به نسبت دوربینهای فول فریم (d3 , d700 , d3x) استفاده میکنن.
و ضریب کراپ آنها 1.5 هست. پس 135x1.5 میشه تقریبا 200 میلیمتر.
روی دوربینهای کراپ دار ، لنزهای فیکس 85 میلیمتری کفایت میکنه. حتی اگه پرتره بسته نمیگیرید ، لنز 50 هم میتونه برای نیم تنه کاملا مناسب باشه.
تاپیک " انتخاب لنز مناسب برای پرتره" رو لطفا مطالعه کنید.
آخ رضا جان این افکت (لعنتی) ساده , کِی از مد افتاد ؟؟!!!!. واقعا" اگه از مد بیفته من یکی راحت میشم آخه هر شب کابوس لنز 200 F2 کنون رو میبینم ,
فکر کنم بعد از لنزهای سوپر تله این کنترل عمق میدان هست که بیشترین خرج سر دست عکاسها میزاره .
اینم یه نمونه از 135 F2 (کنون) روی کراپ 1.3
آرش زمانی5DII A7RII ✗
سلام
دوستان تاپیکای زیادی دیدم در رابطه با انتخاب لنز برای استدیو و پرتره و...
نتیجه گیری کلی که کردم لنزهای زیر است به همراه قیمت
70-300 530تومان
24-120 570تومان
18-70 250تومان
قیمتها مربوط به نورنگار هست
اینم خدمتتون باید عرض کنم توان خرید 2 لنز دارم
یکی رنجی در حدود 18-70 برام فراهم کنه و دیگری رنجی ما بین 70 الی 200 (خود 70-200 خیلی گرونه توانشو ندارم)
18-200 رو هم به دلایلی مناسب این کار ندیدم
منتظر پیشنهادتون هستم
120-24 با اینکه لنزی است با بازه خوب اما اپتیک خوبی ندارد و اصلا ارزش پرداخت 570 تومان را ندارد.
70-18 با اینکه لنز بسیار خوب و ارزنده ایست اما مزیت ان نسبت به 105-18 بدنه با ساخت بهتر است و با توجه به استفاده شما که در استودیو است 105-18 را توصیه میکنم.
لنز 300-70 نسبت به قیمتش لنز خوبی است. بنده یکی داشتم که فروختم اما مجددا قبل از عید یکی دیگه خریدم.
تا 200 میلیمتر بسیار اپتیک خوبی دارد و گذشته از بسته تر بودن دیافراگم کیفیت ان از 200-70 چیزی کم ندارد البته تا 200 میلیمتر.
فکر میکنم خریدتان را با 105-18 شروع کنید و بعد از مدتی و با توجه به نیازتان در ان زمان برای تله یا احیانا لنز فیکسی مثل 85 میلیمتر تصمیم بگیرید. میتوانید به 200-80 2.8 هم فکر کنید که اپتیکی عالی دارد و با قیمتی نصف 200-70
بعد از چند روزی گشتن تو سایتهای Pbase,slrgear,akkasee,.... تا پاسی از شب و دیر رفتن سر کار بالاخره تصمیم گرفتم از این دو تا لنز یکیشو انتخاب کنم ؟
ممنون می شم کمک کنید.
ویرایش توسط lenuxe : Wednesday 6 May 2009 در ساعت 14:14
حمید قاسمی