با سلام به دوستان عزيز
نياز به لنزي مخصوص پرتره و همينطور تله فوتو دارم و بودجمم محدوده (600-700)
از دوستان عزيز راهنمايي مي خوام. مني كه لنز نرمال ندارم آيا خريد يك لنز تله ي كارآمد بهتره يا لنز نرمال اف 1.8؟
كارم عكاسيه و الانم مشغوله كارم در آتليه برج ميلاد. در كل اينو مي خوام به عنوان يه بي تجربه بدونم كه مني كه فقط يه لنز كيت بدرد نخور دارم كدوم لنز رو بگيرم؟ به هر حال لنز تله هم پرتره بدي خروجي نميده و كلا كارآمده چه عكاسي طبيعت ساير موضوعات. از طرفي هم از اف 1.8 نميشه گذشت.
خواهشي دارم از با تجربه هاي فروم كه منو از تجربشون بي بهره نرارند.
با تشكر
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
سلام بنده هم نظرم اینه که با این بودجه فقط میتونید 50 میلی 1.8 بگیرین مگه اینکه لنز معمولیتون رو هم بدید بره و علاوه بر مبلغ 600-700+پولی که از راه فروش لنز کیت خودتون که احتمالا 18-55 باشه+باز هم یه مبلغ اضافه دیگه شاید بتونید بگیرید.شما بهتره دو لنز 50 میلی 1.8+اگر علاقه به تله قتو دارید یه لنز 55-250 البته هر دو رو دست دوم بگیرید تا اینکه دست و بالتون که باز شد اینها رو بفروشید(هر دو خوش فروش هستند و بابت فروختنشونم نگران نباشسد چون رو هوا میخرند) و لنزر بهتر بخرید .باز هم منتظر نظرات اساتید باشید
اون كه قطعا. من كلا سوالم اين بود كه با پولي كه دارم برم لنز تله بگيرم (مثلا 55-250) يا نه ،برم يه لنز 50 اف 1.8 بگيرم. بحث اينه كه كدوم لنز براي شروع كار آمد تره.
فكر كنم منظورمو بد رسوندم. من فقط مي خوام يكي از اين دو گزينه رو انتخاب كنم براي شروع. يا 50 اف 1.8 يا يه لنز تله ارزون قيمت. حالا اينو ميخواستم بدونم كه كدوم كار آمد تره با توجه به اينكه پرتره هم زياد ميگيرم و علاقه هم زياد دارم.سلام بنده هم نظرم اینه که با این بودجه فقط میتونید 50 میلی 1.8 بگیرین مگه اینکه لنز معمولیتون رو هم بدید بره و علاوه بر مبلغ 600-700+پولی که از راه فروش لنز کیت خودتون که احتمالا 18-55 باشه+باز هم یه مبلغ اضافه دیگه شاید بتونید بگیرید.شما بهتره دو لنز 50 میلی 1.8+اگر علاقه به تله قتو دارید یه لنز 55-250 البته هر دو رو دست دوم بگیرید تا اینکه دست و بالتون که باز شد اینها رو بفروشید(هر دو خوش فروش هستند و بابت فروختنشونم نگران نباشسد چون رو هوا میخرند) و لنزر بهتر بخرید .باز هم منتظر نظرات اساتید باشید
ممنون از نظرتون
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
این به این بستگی داره که به چه نوع پرترهای علاقه دارید.
برای پرترههای استودیویی شما باید از دیافراگمهای بسته استفاده کنید در این شرایط لنز 50 مم مزیتی با یک تله برای شما نخواهد داشت مگر کمی شارپنس بیشتر. در عوض شما به فاصله های کانونی بلندتر لنز تله برای پرترهای بسته نیاز دارید چون 85 م م (50 روی دی40) کمی کوتاه است.
پیشنهاد برای لنز در مورد پرترهای محیطی کمی سخت است چون لنزهایی فیکس و تله کارایی خودشان را در این مورد دارد. درست است که 50 مم اف نامبر 1.8 را در اخیار شما میگذارد ولی برای مشاهده افکت عمق میدارن روی دی40 شاید خیلی بلند نباشد و لنزهای تله با اف نامبر بسته تر به دلیل امکان استفاده از اف نامبر بالاتر ممکن است زمینه محوتری را در اختیار شما بگذارند.
البته همانطور که گفتم اینها جای همدیگر را نمیگیرند ولی روی هم رفته من لنز تله را برای شما مناسبتر میدانم.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
با سلام
من دوربین 450d دارم ، و چند سالی هست که ازش استفاده می کنم
از اونجا که امکان خرید دوربین جدید ندارم اگر بخوام برای همین دوربین لنز بگیرم آیا منطقی هست؟
البته بنده فقط عکس می گیرم و نیازی به فیلم برداری هم ندارم و با همین دوربین هم عکس های خوبی گرفتم
اگر بخوام لنز بگیرم با توجه به نیازی که دارم و طبق تحقیقی که کردم و لنز 85-15 مد نظرم هست ، آیا محصول قابل قبولی با این بدنه بدست میاد؟
با سپاس از توجه شما
جایی برای سوالم پیدا نکردم و اینجا میپرسم
سوالم نمیدونم اصلا درسته یا غلط ولی میپرسم!!!
در چه فاصله کانونی در لنزها هیچ زومی نداریم ؟
در واقع در چه فاصله ای اون چیزی که با چشم میبینیم همون چیزی هست که با دوربین میبینیم؟
نیکون d5100
ممنون