با سلام.
در صورت امکان اساتید محترم در مورد اختلافات Canon EF 70-200mm f/4L IS و Canon EF 70-200mm f/4L USM توضیح دهید. و برای من که یک زوم تله میخواهم، کاربرد خاص و منحصر به فردی هم مد نظر نیست کدوم پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
در لنزهای نیکون وقتی بدنه دارای موتور فوکاس باشد چه اهمیتی داره که لنز AF یا AF-S باشه ؟
به جز پارامتر سرعت فوکاس نقش دیگه ای هم داره؟
مثلا 80-200 هر دو مدل رو داره AF&AFS چه چیزیست که مدل AF-S سایزش دوبرابر AF است ؟
شما اگه این دولنز رو از نزدیک دیده بودین این جمله بندیتون شکل دیگه ای داشت...
اینترنت منبع خوبیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن
شایعه درست کردن هم دیگه باسه این لنز خیلی دیره...
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...m4XIBV_sMZkkpn
http://www.momentcorp.com/temporary%...00/3lenses.jpg
سلام
جستجوی کوتاهی در مورد نمودار mtf در سایت کردم و بجز یه مقاله قدیمی در قسمت مقالات چیزی پیدا کردم. اون هم یکم پیچیده بود و اصطلاحاتی داشت که بار اول بود به چشمم میخورد.
لطفا اگه لینک کمک کننده ای هست معرفی کنید یا اگه ممکنه توضیح مختصری در موردش بدید.(هرچند اون مقاله ای که من دیدم بعیده تو چند خط خلاصه شه)
ممنون.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
دو تا سئوال در مورد لنز داشتم به نظرم اومد بهترین جا برا پرسیدنش اینجاست
- آیا یه لنز زوم و یه لنز نرمال در فوکال یکسان و اف یکسان خروجیشون از نظر پرسپکتیو یکی هست ؟
- من با هر دو لنزی که دارم چند شب پیش عکاسی کردم، اما در هر دو گاهی در عکسها انعکاس و لکه ای از مثلاً ماه یا یه چراغ روشن دیده میشه، با وجودی که مثلا روی 105-18 از هود هم استفاده کرده بودم و در هر دو از مد MUP عکسبرداری کردم، آیا این مورد طبیعی هست یا چون لنزهای من در حد متوسط هستن این حالت پیش میاد و در مورد لنزهای حرفه ای تر و با کیفیت تر این موارد پیش نمیاد ؟
البته وقتی دستم رو بالای هود قرار میدادم که کارایی هود بیشتر بشه دیگه این مورد پیش نمیومد
ویرایش توسط iman_n21 : Thursday 5 July 2012 در ساعت 21:57
وقتی فوکال یکسان باشه با فاصله یکسان دیگه فرقی نمیکنه و پرسپکتیو یکسان هست.
در مورد سوال دوم هم متوجه نشدم دقیقا ولی اگر منظورتون فلر هست که در نور دهی های طولانی در شب خودش رو نشون میده این مورد طبیعیست و بسته به لنز مورد استفاده میتونه کمتر یا بیشر دیده بشه.
و اینکه بله لنزهای بهتر فلر کمتری هم دارند.مثلا همین 24-10 نیکون فلر زیادی داره ولی 16-8 سیگما در این مورد خیلی بهتر عمل میکنه.و 8 مم فیش آی پرو اپتیک از هردوی اینها بهتر!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
هم بله و هم خیر. خیلی از لنزهای زوم فاصله کانونی ثبت شده را برای فاصله های بی نهایت (از چند متر بیشتر) میدهند. برای مثال لنز 200-18 نیکون بر روی 200 میلیمتر وقتی که بر روی سوژه ای با فاصله زیاد فوکوس کند همان 200 میلیمتر است اما همین لنز وقتی روی سوژه نزدیک فوکوس میکند 200 میلیمتر آن تقریبا معادل 135 میلیمتر است. کسانی که به این موضوع توجه نمیکنند ادعا میکنند که 200 میلیمتر این لنز مثلا قلابی است و نیکون لنز135 را به جای 200 میفروشد اما نکته در فاصله سوژه با لنز است.- آیا یه لنز زوم و یه لنز نرمال در فوکال یکسان و اف یکسان خروجیشون از نظر پرسپکتیو یکی هست ؟
هر لنز زومی با توجه به ساختار ویژه خودش ممکن است متفاوت باشد یعنی ممکن است لنز 200-18 کنون در فاصله نزدیک جور دیگری باشد.
از دیدگاه تئوری لنز فیکس (شما گفتید نرمال که فکر کنم منظورتان لنز با فاصله کانونی ثابت است) در فاصله کانونی مشابه باید پرسپکتیو مشابهی داشته باشد اما شرط گفته شده را در نظر داشته باشید که این مسئله در هر شرایطی صدق نمیکند.
بنده هم، زمانی سه لنز زیر را در 100mm (و کنترل و تائید فوکال 100 در Exif) چک کردم و نتایج متفاوت بود:
- Canon EF24-105mm f/4.0L IS USM
- Canon EF100mm f/2.8L IS USM Macro
- Canon EF70-200mm f/2.8L IS II USM
نتایج مورد 2 و 3، بهم نزدیک تر بود.
فاصله سوژه تا دوربین (نصب بر روی سه پایه) حدود 2.5 متر بود.
البته پرسپکتیو های ثبت شده، همانند یکدیگر بودند.