ج.ابراهیمی
والا ساعت 4 بعد ظهر بود فکر کنم، هیچ فیلتری جلوی لنز نبود، در حالت فیلمبرداری دوربین مدام در حال فوکوس کردنه به نظر شما رو خورشید اگه فوکوس کرده باشه چی میشه :biggrin: البته مدارکش موجوده میتونم اون 10 ثانیه قیلم رو قرار بدم اینجا، اصلاً در صورت آسیب دیدگی حسگر چه عوارضی پیدا میکنه و از کجا میشه فهمید؟
راستش اگه ساعت 4 بعد از ظهر از خورشید 10 دقیقه فیلمبرداری کرده باشید اول باید به این فکر باشید که چه بلایی ممکنه سر چشمتون اومده باشه بعد به سنسور دوربین فکر کنید.
حتی در حالت خورشید گرفتگی که سطح وسیعی از خورشید پشت ماه مخفی میشه باز هم توصیه به این هست که با چشم و بدون فیلتر های مخصوص به خورشید نگاه نشه. برای عکسبرداری یا فیلمبرداری از خورشید وسط آسمون, داشتن فیلتر های ND با استاپ بالا از ضروریاته.
ج.ابراهیمی
آقا شما با یه ذره بین معمولی ( از همین کوچیک ها با بزرگنمایی 3-4 برابر) بگیر بین خورشید و یه تیکه پلاستیک، ببین چی میشه...اونوقت با سنسورت!!!
چیکار میکردی مرد مومن؟!! ;)
فکر کنم دم غروب بوده که فیلم گرفتید و نور خورشید اونقدر هم شدت نداشته...؟! انشالله که طوری نیست، اگر الان مشکلی نداری، یعنی صدمه جدی نخورده... ممکنه یه مقدار باعث قاطی شدن نورسنج دوربین بشه...
آقا 10 دقیقه نبوده 10 یا 15 ثانیه بوده، من خودم موقع فیلم برداری به ال سی دی نگاه کردم، من می خوام بدونم چون دوربین در زمان فیلم برداری فوکوس مداوم داره و فیلتر هم نداشتم، تو این 10 - 15 ثانیه حسگر دوربین به فنا نرفته باشه.
سلام، خورشيد گرفتگي امروز در كرج، عكسها در بازه زماني هر 20 دقيقه (به طور تقريبي) گرفته شده اند (اولي 11:23) به جز عكس وسط (حداكثر رفتگي- 12:51) كه با دو عكس كناري 10 دقيقه فاصله دارد.
پ.ن1: آثار مشاهده شده بر روي خورشيد به علت ابر ها هستند.
پ.ن2: متاسفانه بزرگترين فرصت عكاسي با بدشانسي از دست رفت در حدود 10 ثانيه بعد از شات حداكثر گرفتگي، يك هواپيما از روبروي خورشيد رد شد و فرصتي كه هيچگاه تكرار نخواهد شد از دست رفت.
کسوف امروز ، تهران
سلام
این هم عکس من
دیروز در تاپیک عکاسی از خورشید گذاشته بودم اما حالا که همه اینجا جمعند با اجازه اینجا هم قرار میدهم.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام دوستان
چون آلان بازار عکس از خورشید گرفتگی گرم هست گفتم منم عکس بزارم:
ثبت شده با فاصله زمانی 10 دقیقه
| Canon EOS 50D | Sigma 50-500mm F4-6.3 DG @500 | 1/800s | f/8.0 | ISO 100 | Filter MAILER |
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)