ویرایش توسط artara74 : Wednesday 22 September 2010 در ساعت 15:31
عليرضا تارا
ویرایش توسط MehdiM : Wednesday 22 September 2010 در ساعت 17:38 دلیل: پ.ن
کلاسهای آموزش عکاسی نجومی TWAN که توسط آقایان تفرشی و زاکاریان در حوزه هنری شیراز برگزار گردید به چنین گفتند که:
اگر برای ثبت رد ستاره می خواهید کار کنید بهتر است با دوربین های آنالوگ (فیلمی) کارکنید. اما برای ثبت نقطه ای بهتر است با دیجیتال کار کنید.
بهتر است با دوربین های دیجیتال بیش از 5 دقیقه نور دهی نشود چون به مرور زمان به سنسور آسیب می رساند البته من خودم هم تجربه ای گران دارم
بهترین دوربین برای ثبت نقطه ای هم دوربین های فول فریم می باشند.
لنز هم بهتر هست که فیکس و سریع باشد مانند :
لنز کانن 15 اف 2.8 فیش آی / Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye
لنز کانن 85 اف 1.8 / Canon EF 85mm f/1.8 USM
و...
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
باور کنید عکاسی رو نمیشه نسخه عمومی پیچید،اصرار برای نقل قول از کسانی که خود اکنون از وسایل متفاوت تری استفاده میکنند....به فرض صحت بر نقل قول شما و اینکه نمیدانیم در چه تاریخی فرموده اند،کار مناسبی نیست(به نظر من).*
در هر حال چه در اینجا چه در جاهای دیگر همه دوستان توصیه ها و پیشنهادهای لازم را فرمودهاند.
شما یه سر به سایت پروژه TWAN بزنید بد نیست.
-------------------------
*.پ.ن: -البته در یک کلاس آمورشی توصیه های زیادی میشود که نقل قول چند جمله فقط مخاطب را گمراه میکند.
--من قصد بی احترامی یا .... ندارم اما واقعا خیلی ها به این انجمن می ایند و با همین پستها تصمیم به خرید میگیرند.
Maysam.Pourghasemi
http://www.maysam-pix.ir
سلام ...
هر چند که جای بحث در مورد بدنه های مناسب عکاسی نجومی اینجا نیست ! و اینکه دوستان در فروم انقدر نکته سنج هستند که ممکنه یک دفعه یک از اساتید از راه برسه و مچ دستمون رو بگیره !
باید عرض بکنم که متوجه فرموده شما هستم که دوربین فول فریم چرا ! و بدنه انالوگ چرا !
بدنه های فول فریم نویز کمتری دارند دامنه واید بیشتر برای عکاسی با لنز که خوب مشخصه .
خوب اما اینها سوال من نبود ... سوال سنسور های ساخت نیکون و کنون هست . از تمام کسانی که کار نجومی می کنن اگر سوال کنید راجب به خرید دوربین مناسب ، به شما کنون را پیشنهاد میکنند :(
بنده خودم از بدنه های نیکون بیشتر خوشم میاد شاید یکی از علل این علاقه ، لنز هایی هستند که در این برند به نظر من هم از نظر کیفیت ساخت ( در رنج خاصی که من کار میکنم مثل 70-24) و هم از نظر کیفیت اپتیک ( باز هم موردی است ) وجود دارند .
سوال اینجاست که هنوز هم بدنه های نیکون مناسب نوردهی های بلند مدت نیستند ! در قدیم :cool: بحث بر سر نحوه نویز گیری و پرسس کنون نسبت به نیکون بود یادمه در جایی شاید در همین فروم ، دوستی گفته بود که در پرسس نیکون حتی وقتی که سیستم نویز گیر فعلا نباشه باز هم دوربین یک جور پروسس خاص در فایلها داره که باعث میشه خروجی نهایی حتی اگر RAW هم باشه نوعی دستکاری روش شده باشه که ماسب عکاسی نجومی نیست
سلام دوستان
این عکس رو چند ساعت پیش گرفتم
[QUOTE=sam123;185444]سلام دوستان
این عکس رو چند ساعت پیش گرفتم
با تشکر
زیباست فقط اگه مشخصات عکس و دوربین و لنز رو هم بدید ممنون میشم
CANON 7D+CANON 550D+18-135 STM LENS+55-250 LENS+MANFROTTO 7301