صفحه 147 از 285 نخستنخست ... 47 97 137 143 144 145 146 147 148 149 150 151 157 197 247 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,461 تا 1,470 , از مجموع 2842
Like Tree12621تشکر

موضوع: عكاسي نجومي Astrophotography

كاربر فعال artara74 آواتار ها
    تشکر کرده
    1113

پیش فرض پاسخ : عكاسي نجومي Astrophotography

نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan نمایش پست ها

دوستان متخصص عکاسی نجومی از راهنمایی‌ دریغ نکنند.
    ممنون.
    عکس های زیبایی هستند. عکس اول رو به یکی که کمی نجوم حالیش بود نشون دادم گفت روی 3پایه موتور دار گرفتید. درسته؟ چون ستاره ها نچرخیدن
    ویرایش توسط artara74 : Wednesday 22 September 2010 در ساعت 15:31
    عليرضا تارا

كاربر فعال MehdiM آواتار ها
    تشکر کرده
    2211

نقل قول نوشته اصلی توسط artara74 نمایش پست ها
    عکس های زیبایی هستند. عکس اول رو به یکی که کمی نجوم حالیش بود نشون دادم گفت روی 3پایه موتور دار گرفتید. درسته؟ چون ستاره ها نچرخیدن
    سلام، نه عليرضا جان نوشتند 30 ثانيه و فاصله كانوني 15 ميليمتر، احتياجي به پايه موتوردار نيست، در اندازه اصلي رد ستاره ها معلوم خواهد بود.
    پ.ن. راستي قرار بود كه در نقل قول عكس ها رو نياريم.
    ویرایش توسط MehdiM : Wednesday 22 September 2010 در ساعت 17:38 دلیل: پ.ن
    nmroshan، shabab، artara74 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

ghz
    ghz آنلاین نیست
    كاربر همراه ghz آواتار ها
    تشکر کرده
    1403

نقل قول نوشته اصلی توسط hadhoo نمایش پست ها
    یک سوالی که بارها در فروم های مختلف پرسیدم و هنوز جواب خوبی براش پیدا نکردم به غیر از موارد کلی اینه که : برای عکاسی نجومی با توجه با قابلیتهای بدنه های جدید ساخت برندهای مختلف ، هنوز هم سنسور پیشنهادی اساتید ، سنسور های CANON است ؟

دوربینهای جدید نیکون درسته از لحاظ پروسس و نویز گیری فرق زیادی دارن با پروسس کنون اما هنوز هم نمیشه از بدنه هایی مثل رده جدید نیکون ( D7000 ) استفاده کرد ... (توصیه نمیشه ؟ )
    من هنوز دوربین SLR تهیه نکرده ام ... احتملا D 7000 دوربین اینده من خواهد بود و فعلا با یک دوربین لایک سر میکنم ! :(

از طرفی فکر میکنم لنزهای نیکون ، مثل لنز بار ارزش 70-24 در برابر معادل کنونی بسیار با کیفیت تر هست . هر چند که در بدنه کراپدار واید خوبی ندارد . ( اگر به دوستان کنونی بر نخورد ) و از طرفی دوستی را نمی شناسم که بدنه ای را برای کار نجومی خریده باشد به غیر از کنون ! در این میان دو بدنه 60D یا 550D در مقابل D7000 خود نمایی میکنند .
    از اسایتد و دوستان محترم شرمنده ام اگر اف تاپیک شد !
    سلام دوست عزیز
    کلاسهای آموزش عکاسی نجومی TWAN که توسط آقایان تفرشی و زاکاریان در حوزه هنری شیراز برگزار گردید به چنین گفتند که:

اگر برای ثبت رد ستاره می خواهید کار کنید بهتر است با دوربین های آنالوگ (فیلمی) کارکنید. اما برای ثبت نقطه ای بهتر است با دیجیتال کار کنید.

بهتر است با دوربین های دیجیتال بیش از 5 دقیقه نور دهی نشود چون به مرور زمان به سنسور آسیب می رساند البته من خودم هم تجربه ای گران دارم

بهترین دوربین برای ثبت نقطه ای هم دوربین های فول فریم می باشند.

لنز هم بهتر هست که فیکس و سریع باشد مانند :
    لنز کانن 15 اف 2.8 فیش آی / Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye
    لنز کانن 85 اف 1.8 / Canon EF 85mm f/1.8 USM
    و...
    hadhoo، Omid Araki، Morteza Nemati و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)

كاربر آشنا Maysam.P آواتار ها
    تشکر کرده
    820

نقل قول نوشته اصلی توسط ghz نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    کلاسهای آموزش عکاسی نجومی TWAN که توسط آقایان تفرشی و زاکاریان در حوزه هنری شیراز برگزار گردید به چنین گفتند که:

اگر برای ثبت رد ستاره می خواهید کار کنید بهتر است با دوربین های آنالوگ (فیلمی) کارکنید.
    باور کنید عکاسی رو نمیشه نسخه عمومی پیچید،اصرار برای نقل قول از کسانی که خود اکنون از وسایل متفاوت تری استفاده میکنند....به فرض صحت بر نقل قول شما و اینکه نمیدانیم در چه تاریخی فرموده اند،کار مناسبی نیست(به نظر من).*
    در هر حال چه در اینجا چه در جاهای دیگر همه دوستان توصیه ها و پیشنهادهای لازم را فرمودهاند.
    شما یه سر به سایت پروژه TWAN بزنید بد نیست.
    -------------------------
    *.پ.ن: -البته در یک کلاس آمورشی توصیه های زیادی میشود که نقل قول چند جمله فقط مخاطب را گمراه میکند.
    --من قصد بی احترامی یا .... ندارم اما واقعا خیلی ها به این انجمن می ایند و با همین پستها تصمیم به خرید میگیرند.
    hadhoo، AslanAslan و king4 تشکر می‌کنند.
    Maysam.Pourghasemi
    http://www.maysam-pix.ir

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    81

سلام ...

هر چند که جای بحث در مورد بدنه های مناسب عکاسی نجومی اینجا نیست ! و اینکه دوستان در فروم انقدر نکته سنج هستند که ممکنه یک دفعه یک از اساتید از راه برسه و مچ دستمون رو بگیره !

باید عرض بکنم که متوجه فرموده شما هستم که دوربین فول فریم چرا ! و بدنه انالوگ چرا !

بدنه های فول فریم نویز کمتری دارند دامنه واید بیشتر برای عکاسی با لنز که خوب مشخصه .

خوب اما اینها سوال من نبود ... سوال سنسور های ساخت نیکون و کنون هست . از تمام کسانی که کار نجومی می کنن اگر سوال کنید راجب به خرید دوربین مناسب ، به شما کنون را پیشنهاد میکنند :(

بنده خودم از بدنه های نیکون بیشتر خوشم میاد شاید یکی از علل این علاقه ، لنز هایی هستند که در این برند به نظر من هم از نظر کیفیت ساخت ( در رنج خاصی که من کار میکنم مثل 70-24) و هم از نظر کیفیت اپتیک ( باز هم موردی است ) وجود دارند .

سوال اینجاست که هنوز هم بدنه های نیکون مناسب نوردهی های بلند مدت نیستند ! در قدیم :cool: بحث بر سر نحوه نویز گیری و پرسس کنون نسبت به نیکون بود یادمه در جایی شاید در همین فروم ، دوستی گفته بود که در پرسس نیکون حتی وقتی که سیستم نویز گیر فعلا نباشه باز هم دوربین یک جور پروسس خاص در فایلها داره که باعث میشه خروجی نهایی حتی اگر RAW هم باشه نوعی دستکاری روش شده باشه که ماسب عکاسی نجومی نیست

Forum Administrator Kholeno آواتار ها
    تشکر کرده
    4056

نقل قول نوشته اصلی توسط hadhoo نمایش پست ها
    سلام ...

هر چند که جای بحث در مورد بدنه های مناسب عکاسی نجومی اینجا نیست ! و اینکه دوستان در فروم انقدر نکته سنج هستند که ممکنه یک دفعه یک از اساتید از راه برسه و مچ دستمون رو بگیره !

باید عرض بکنم که متوجه فرموده شما هستم که دوربین فول فریم چرا ! و بدنه انالوگ چرا !

بدنه های فول فریم نویز کمتری دارند دامنه واید بیشتر برای عکاسی با لنز که خوب مشخصه .

خوب اما اینها سوال من نبود ... سوال سنسور های ساخت نیکون و کنون هست . از تمام کسانی که کار نجومی می کنن اگر سوال کنید راجب به خرید دوربین مناسب ، به شما کنون را پیشنهاد میکنند :(

بنده خودم از بدنه های نیکون بیشتر خوشم میاد شاید یکی از علل این علاقه ، لنز هایی هستند که در این برند به نظر من هم از نظر کیفیت ساخت ( در رنج خاصی که من کار میکنم مثل 70-24) و هم از نظر کیفیت اپتیک ( باز هم موردی است ) وجود دارند .

سوال اینجاست که هنوز هم بدنه های نیکون مناسب نوردهی های بلند مدت نیستند ! در قدیم :cool: بحث بر سر نحوه نویز گیری و پرسس کنون نسبت به نیکون بود یادمه در جایی شاید در همین فروم ، دوستی گفته بود که در پرسس نیکون حتی وقتی که سیستم نویز گیر فعلا نباشه باز هم دوربین یک جور پروسس خاص در فایلها داره که باعث میشه خروجی نهایی حتی اگر RAW هم باشه نوعی دستکاری روش شده باشه که ماسب عکاسی نجومی نیست
    این صحبت مال زمانی بود که سنسورهای نیکون CCD بودند، در حال حاضر خیلی فرقی نمی کنند. برای کارهای عادی و روتین همین D90 دوربین مناسبیست.
    پيام حمزه‌ای
    PayamPix

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

Amir Mohebi، ME، yasin-m و 46 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر جديد
    تشکر کرده
    167

سلام دوستان

این عکس رو چند ساعت پیش گرفتم

nmroshan، Maysam.P، Omid Araki و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    162

[QUOTE=sam123;185444]سلام دوستان

این عکس رو چند ساعت پیش گرفتم

با تشکر
    زیباست فقط اگه مشخصات عکس و دوربین و لنز رو هم بدید ممنون میشم
    CANON 7D+CANON 550D+18-135 STM LENS+55-250 LENS+MANFROTTO 7301

كاربر فعال aliii آواتار ها
    تشکر کرده
    253

[QUOTE=navid1361;185451]