با سلام
شنبه شب به قصد عکاسی نجومی و بخصوص عکاسی از کهکشان راه شیری به تنهایی سفری داشتم به ارتفاعات بکر و زیبای هزار مسجد با کوله باری به وزن 31 kg و بعد از راه پیمایی 3 ساعته در مسیری با شیب 60-50 درجه کمپ زدم و آماده عکاسی شدم .. در ابتدای غروب آسمان ابری بود ولی یاری کرد و دل پر از گوهرش را دریغ نکرد در حدود ساعت 10 شب آسمان باز و مهیا برای عکاسی بود .. که به کمک هد الکتریکی دست ساز خودم ستاره ها را دنبال کردم.. و حاصل آن همه راه پیمایی سخت این عکسها بود که به مرور میگذرام .. شاد باشید
عکس دارای اگزیفت میباشد.
میشه از هد الکتریکی دست ساز بیشتر بگید و عکس هاشو بزارید تا ما هم استفاده کنیم؟
ممنون میشم
فاصله ثبت شده در اگزیف عکس هم در نوع خودش جالبهبا سلام
شنبه شب به قصد عکاسی نجومی و بخصوص عکاسی از کهکشان راه شیری به تنهایی سفری داشتم به ارتفاعات بکر و زیبای هزار مسجد با کوله باری به وزن 31 kg و بعد از راه پیمایی 3 ساعته در مسیری با شیب 60-50 درجه کمپ زدم و آماده عکاسی شدم .. در ابتدای غروب آسمان ابری بود ولی یاری کرد و دل پر از گوهرش را دریغ نکرد در حدود ساعت 10 شب آسمان باز و مهیا برای عکاسی بود .. که به کمک هد الکتریکی دست ساز خودم ستاره ها را دنبال کردم.. و حاصل آن همه راه پیمایی سخت این عکسها بود که به مرور میگذرام .. شاد باشید
4 و خورده ای میلیون کیلومتر
نمیدونستم دوریبن هم میتونه این فاضله رو تشخیص بده
جالب بود
ماه گرفتگی 25 خرداد 1390 در راه است
با توجه به پايان يافتن امتحانات مدارس و شروع نشدن امتحانات اكثر دانشگاهيان و با عنايت به اين مسئله كه خسوف در زمان بسيار مناسب از لحاظ فصلي روي ميدهد لذا فرصت بسيار زيبايي است كه با دوستان و آشنايان ضيافتي شبانه را براي رصد يك خسوف زيبا و به يادماندني ترتيب دهيد.
خسوف بعدي كلي است و در شامگاه شنبه 19 آذرماه 1390 مقارن با طلوع ماه رخ ميدهد و اگر اين خسوف طولاني را از دست داديد بايستي تا 5 مرداد 1397 منتظر بمانيد تا شاهد 103 دقيقه خسوف كلي طولاني ديگري در ايران باشيد!
عکس پانوراما از کهکشان راه شیری متشکل از 5 عکس که از یک افق تا افق دیگر گسترده شده
قسمت پر نور سهابی های پایین عکس مربوط به مرکز کهکشان راه شیری میباشد و نور افق عکس هم مربوط به آلودگی نوری شهر مشهد میباشد .
عکس دارای اگزیفت میباشد.
پانورامایی متشکل از 5 شات افقی ..
عکس دارای اگزیفت میباشد...
جناب منصوریان میشه یکم در مورد نحوه عکس برداری این عکس ها توضیح بدید.
ممنون
ثبت عبور ایستگاه فضایی بین المللی ISS
با این مشخصات:
نوع دوربین : Canon 450D * شاتر : 6 ثانیه * دیافراگم : F3.5 * ایزو: ISO:400 * لنز Canon 18-55mm * فوکال 18mm ، ترکیب شده با نرم افزار Startrails
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
آقای زارع قسمت آسمان خیلی تیره است ولی شهر خیلی نورانی. البته من در زمینه عکاسی آسمان شب تخصصی ندارم اما شاید با ویرایش بتوانید کمی متعادل ترش کنید.
از ماه گرفتگی چه خبر؟؟