سلام و ممنون از نظرات شما دوستان خوبم جناب قربانزاده و سيناي عزيز
در اين قسمت يك اديت ديگه كه شامل نويز ريداكشن و از بين بردن ca بوسيله كاهش سچوريشن هست تقديم ميكنم .لازم به ذكر است كه همانگونه كه در اگزيف ديده ميشوه عكس ساعت 7.50 دقيقه كه آسمان هنوز كاملا روشن است گرفته شده.ممنون ميشم مجددا نظرات ارزشمند خودتون را بفرمائيد.
ded.jpg
با سلام به شما دوست عزیز عکس شما خیلی بد افتاده و همچنین بد پردازش شده من تا حالا با لنز ماکرو عکس ندیدم ولی از نظر کیفیت خیلی سطحش پایین هست شما مجددا تلاش کنید شاید تونستید عکس بهتری بگیرید این عکسی که اینجا هست یک عکس معمولی هست که من گرفتم
DS8454.jpg
با سلام و ممنون
خب مد نظر بنده هم بيشتر تجربه عكاسي نجومي با لنز ماكرو بود وگرنه كه با تجهيزات تخصصي عكاسي نجومي مسلماً عكسهاي خيلي بهتري ميشه ثبت كرد.من و شما هر دو نيازمند كسب تجربه در اين ژانر هستيم.شاد باشين
حرف شما درسته من خیلی وقته دارم کار میکنم ولی تازه دارم بهتر میشم دوربین من نیمه حرفه ای هست در واقع من با یک لنز دارم عکاسی میکنم البته عکسهای خوبی هم میشه گرفت اینم یک عکس دیگه
DSCF6804.jpg
ثبت خوبيه .فقط حس ميكنم وايت بالانس تنظيم نيست و ماه كمي به زردي ميزنه يا شايدم ساعت يا روز خاصي بود.ممنون از اشتراك
درسته این طلوع ماه هست به خاطر همین زرده
سلام دوستان
چطوری میشه دوربین رو به تلسکوپ وصل کرد و از تلسکوپ مثل لنز استفاده کرد؟ تبدیل های مخصوص داره؟ طرز کارشون چه شکلیه؟
باید تا چهارشنبه این کار رو یاد بگیرم. ممنون میشم کمکم کنید.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی