لکه های خورشیدی بدون استفاده از فیلتر٬ البته از فیلتر آلودگی هوای تهران استفاده شده است :)
DSC_0271.jpg
لکه های خورشیدی بدون استفاده از فیلتر٬ البته از فیلتر آلودگی هوای تهران استفاده شده است :)
DSC_0271.jpg
سلام
تثلیث اول
Canon 60D
درود
امیر جان بنظر می رسه ایشان از روش Afocal استفاده کرده باشند! (برداشت شخصی از روی EXIF)
برای ثبت تصویر کار بسیار خطرناکی انجام دادید بخصوص که حتما هنگام عکاسی از پشت لنز به خورشید نگاه هم کرده اید!لکه های خورشیدی بدون استفاده از فیلتر٬ البته از فیلتر آلودگی هوای تهران استفاده شده است :)
در این صورت اشعه UV می تواند اثرات جبران ناپذیری برای شما داشته باشد! چون این اشعه با وجود غبار حذف نمی شود. در واقع فقط نور خورشید کم شده است.
از همه مهمتر بهتر بود بجای افزایش سرعت شارت بیشتر دیافراگم را می بستید تا هم اثر منفی نور خورشید بر سنسور کم شود و هم عمق میدان بهتر!
ارادتمند
با سلام
تلسکوپ آپو 80 میلیمتری
انتخاب از بین 10 فریم عکاسی شده
البته برای ثبت جزئیات بهتر در عکاسی از ماه و سیارات از روش فیلم برداری
و سپس استک کردن فریم های مناسب توسط نرم افزار های نجومی هم خروجی به مراتب بهتر از روش عکاسی
از اونها دارد.این روش برای سیارات دور مثل مشتری و زحل بسیار کاربرد دارد.
درود
بطور کلی دو روش اتصال دوربین عکاسی به دوربین های دوچشمی و تلسکوپ وجود دارد
1- Afocal
در این روش عکاس با استفاده از یک دوربین (حالا هرنوع می تواند باشد از موبایل گرفته تا DSLR) می تواند از پشت تلسکوپ از سیارات بخصوص سیارات پرنور مثل ماه، مشتری و حتی زحل عکس بگیرد!
البته این روش نیاز به انجام آزمون و خطا برای دست آورد بهترین حالت می باشد.
steady_pix.jpg
2- Prime Focus
این روش تنها با دروبینهای DSLR و اتصال مستقیم تلسکوپ یا دوربین دوچشمی بجای لنز به دوربین انجام می شود و در واقع شما بجای لنز از تلسکوپ استفاده می کنید.
در این روش بدلیل اتصال دائمی و استوار دوربین به تلسکوپ و سه پایه امکان عکسبرداری حرفه ای از آسمان (حتی اعماق آسمان مانند کهکشن ها و ... ) وجود خواهد داشت. بدلیل اینکه در این روش المانهای اپتیکی جلوی دوربین کاهش می یابد، کیفیت خروجی نهایی از حالت AFocal بالاتر خواهد بود و در نتیجه تصاویر با دقت بالاتری ثبت می شوند (دقت کنید! دقت بالاتر نه بزرگنمایی بیشتر)
در این روش ممکنه است بدلیل حذف برخی المانهای اپتیکی بزرگنمایی تصویر کمتر نشان داده شود ولی بدلیل وجود جزئیات بیشتر با پردازش قابل دستیابی خواهد بود.
برای انجام اینکار نیازمند ابزاری جانبی شامل T-Adaptor و T-ring خواهید بود.
oracle16feb07b.jpg
ارادتمند
درود
منظورتون را متوجه نشدم!؟
بطور کلی برای کار با تلسکوپ نرم افزارهای تخصصی این بخش مثل DeepSky و Starry night استفاده می شود که برخی از مقره ها را نیز پشتیبانی می کند و می توان با استفاده از آنها تلسکوپ را هدایت کرد
یا در حوزه موبایل می توان به Sky Safari Pro اشاره کرد.
اما در حوزه Post Proccess تقریبا تمام نرم افزارهای شاخه پردازش (از نرم افزارهای مجموعه Adobe تا ...) می توانند مفید باشند.
حنیف جان در اصل روشها و تکنیک هاست که متفاوته و متاسفانه (بخصوص در ایران) علاقه کمی به این بحث (هم در حوزه آموزش و هم فراگیری) مشاهده می شود.
ارادتمند.