سلام در پست های قبل دوستان بطور کامل توضیحاتی در مورد مودیفای کردن دوربین عنوان کردن
بعنوان نمونه این پست
عكاسي نجومي Astrophotography
درود
در لند اسکیپ و حتی تا حدود اعماق آسمان با استفاده از پردازش صحیح می توان به این کیفیت رسید!
البته شکی نیست که پردازش بر روی تصویر مودیفای شده تاثیر به مراتب بهتری خواهد داشت اما در نظر داشته باشید برای کسی که قصد داره از دوربین بصورت ترکیبی استفاده کنه، اصلا مودیفای به صرفه نیست! حتی اگر فردی امکان دسترسی به سریهای Da را داشته باشه، مسلما از هر دوربین مودیفای شده ای بهتره!
برای اعماق آسمان هم وقتی امکان تهیه CCD با قیمت مناسب تر از دوربین وجود داره که تخصصی تر هست .
ارادتمند
در ادامه لازمه دوستان بدونن عکاسی نجومی شدیدا به ابزار وابسته است
اگه فقط هدف گرفتن عکس نجومی به همراه سوژه زمینی است به گفته دوستان که در پست های قبلی عنوان شد احتیاجی به مودیفای کردن دوربین نیست
ولی گاهی اوقات دیدن تصاویری که با دوربین های مودیفای شده به ثبت رسیدن ادم رو وسوسه میکنه دوربین شو مودیفای کنه
و بهترین حالت هم اگه دو دوربین دارین میتونین یکیشو مودیفای کنین
تصویر زیر حاصل 90 دقیقه (30 فریم 3 دقیقه ای ) با لنز 18-55 و دوربین مودیفای نشده کنون 60D از قسمتی از راه شیری است
تصویر بشدت کراپ شده (با استفاده از لنز های نرمال بالای 50 میلیمتر میتوان تصاویری خیره کننده خلق کرد)
در این تصویر خطاهای لنز بوضوح نمایان است
Untitled3.jpg
با کمی دقت سحابی مرداب در وسط تصویر قابل تشخیص است.
با آقا مصطفی خط رو خط شد
در ضمن
ارزان ترین CCD (که بشه با اون از اعماق عکاسی کرد )حداقل قیمتی به اندازه بادی مارک 3 داره.
درود
نمی دونم منظورتون تو ایرانه یا بازار جهانی؟
چون تو ایران وارد کننده های لوازم نجومی اکثر دلال هستند و فکر سود کلان!
برای اطلاع دوستان، مقایسه قیمت یک سنسور با قیمت سه فول فریم بازار
Celestron Nightscape 8300 CCD Camera
Nikon D810E
Canon 5D MIII
Canon 6D
قیمت موارد فوق تماما از یک BH برداشت شده! و البته چون قصد مودفای کردن هم داریم، باید نزدی 500 الی 700 (هزار تومان) هم برای این منظور به قیمت های فوق اضافه کنید!
در خالی که سنسور نهایتا با قیمت 1.300 دلار در دسترس خواهد بود که قیمت یک دوربیک کراپ هست!
این هم لیستی از انواع CCD های دیگر و قیمت های آنها
ارادتمند
در تکمیل فرمایش دوستان سنسور مدیفای شده کاربرد اصلیش در عکاسی با تلسکوپ و از اعماق آسمان به خصوص سحابی ها و کهکشانها ست و برای عکاسی بدون تلسکوپ و بدون سنسور مدیفای شده می توان با پردازش به نتیجه دلخواه رسید.
ارادتمند.
سلام
ارادتمند آقا مصطفی
منظورم قیمت CCD های عکاسی نجومی در بازارهای جهانی اونه
سایت های فروش اکثرا قیمت رو برای کشور آمریکا درج کردن و برای سایر کشور ها (حتی کشورهای اروپائی فکر کنم بین 10 تا 20 درصد قیمتشون بیشتره ).
در مورد فروشندگان داخلی حق با شماست علاوه براینکه فقط دو یا سه مدل از برند اوریون موجود هست. البته تا جائیکه من خبر دارم.
در مورد سنسور CCD مد نظر شما اینو اضافه کنم که سایز سنسور اون حتی از سنسورهای کراپ خورده کنون کوچک تر است و البته تعداد پیکسل اون با توجه به اینکه
گویا 8.3 مگا پیکسلی هست خب دراین مورد تفاوت چندانی با DSLR های کراپ نداره.
مشخصه دیگه اون هم ، از CCD های نوع RGB هست که این مزایا و معایب خاص خودشو داره.
و به نظر من قیمت بسیار پائینی نسبت به هم مشخصات خودش در برندهای معروف تر دارد.
CCD های برندهای معروفی مثل Apogee و Atik (بعضی از مدل های سنسورهای با کراپ این برند از 4000 دلار به بالا هست ) و Santa Barbara Instrument Group (SBIG)
در سنسورهای فول فریم شان قیمتی بالای 7000 و بعضا بالای 10000 دلار دارن.
اگر غیر از این بود عکاسان آماتور اون ور آبی از CCD بجای DSLR استفاده میکردند.(البته استفاده از CCD دانش و تجربه و ادوات دیگری هم نیاز خواهد داشت )
اینهم لیستی از ادوات نجومی با قیمت های نجومی (سایت های زیر از معروف ترین و بهترین فروشگاه های وسایل نجومی است ).
TelescopeS.NET Celestron Meade Telescopes, Orion Telescopes for Sale, Sky and Telescope, Astronomy Telescope, Binoculars, Woodland Hills Camera & Telescope | Telescopes.net
https://www.astronomics.com/
درود
البته همه اجناس هم در آمریکا ارزان نیستند و گاها در آسیا و حتی اروپا اجناس ارزانتر هم پیدا می شوند.
بعنوان مثال لنز تامرون 600-150 را که پیگیر خرید از بیرون بودن دوستان گفتند تو امریکا حدود 1.300 هست در حالی که در کشورهای حاشیه خلیج فارس حدود 1.100 بود!
فروشندگان داخلی لوازم نجومی که ... امیدوارم شما تعصبی روی آنها نداشته باشید! ترجیح می دم چیزی نگم تا به دلالان محترم این عرصه بر نخوره!
فقط برای نمونه یک مورد را بگم که قیمت فلان دوربین با همان مارک کذایی شون را فروشگاه دبی خودشون قیمت زده 350 دلار و اینجا به قیمت زدند 1.700 هزار تومان!!
حالا من نمی دونم با کدام قیمت ارز این خرید انجام شده ! قراره این تجهیزات برای مردم کشورمون استفاده بشه یا شیوخ حاشیه خلیج که بدلیل عدم وجود تحریم همه جور جنسی دستشون می رسه؟ بنظرم این بی انصافیه که قیمت جنسی را که یک فروشگاه داره از چین سفارش می ده تو کشورهای دیگر ارزانتر از داخل در بیاد! (این هم مشت نمونه خروار)
در خصوص سنسورها مهم زمینه استفاده از آنهاست که تاثیر مستقیمی در قیمت داره!در مورد سنسور CCD مد نظر شما اینو اضافه کنم که سایز سنسور اون حتی از سنسورهای کراپ خورده کنون کوچک تر است و البته تعداد پیکسل اون با توجه به اینکه
گویا 8.3 مگا پیکسلی هست خب دراین مورد تفاوت چندانی با DSLR های کراپ نداره.
مشخصه دیگه اون هم ، از CCD های نوع RGB هست که این مزایا و معایب خاص خودشو داره.
و به نظر من قیمت بسیار پائینی نسبت به هم مشخصات خودش در برندهای معروف تر دارد.
CCD های برندهای معروفی مثل Apogee و Atik (بعضی از مدل های سنسورهای با کراپ این برند از 4000 دلار به بالا هست ) و Santa Barbara Instrument Group (SBIG)
در سنسورهای فول فریم شان قیمتی بالای 7000 و بعضا بالای 10000 دلار دارن.
همانطور که شما اشاره فرمودید سنسورهای گران قیمت هم وجود دارند که در اصل شاید نشه اسمشان را سنسور عکاسی صرف گذاشت و بیشتر برای مصارف صرفا علمی کاربرد دارند. بنده 6 سال پیش یک سنسور از شرکت Meade در دانشگاه آزاد اراک دیدم که برای کارهای خاص تهیه شده بود و اتفاقا سنسور مذکور فیلتر های مجزا داشت ولی حتی خود افرادی هم که آن را سفارش داده بودند دقیقا مورد استفاده را نمی دانستند و از قضا تا 2 سال پیش که داشت خاک می خورد! (قیمت خود سنسور هم حدود 2 میلیون در سال 85 شده بود که می شه حدود 2000 دلار)
بنابراین باز هم به نظر شخصی بنده برای کسی که قصد داره این فیلد از عکاسی را بصورت جدی دنبال کنه چیزی جای سنسور را نمی گیرد!
مدلی که بنده معرفی کردم 8 مگاپیکسل بود و البته مدل 10 مگاپیکسلی آن هم موجوده celestron Nightscape CCD camera
اما اینکه اندازه سنسور کراپه و ... هم بنظر بنده برای زمانی که شما دارید با تصاویر خام کار می کنید خیلی اهمیت نداره بخصوص که این تصاویر فاقد هر نوع پردازش داخلی (مثل دوربین) و دارای سیستم خنک کننده بوده و لذا مشکلی در خصوص نویز و ... نخواهد داشت
اگر اشتباه نکنم 2 سال پیش نمونه ای از این سنسور را روی یکی از تلسکوپ های رصدخانه دانشگاه شیراز دیدم که اتفاقا جناب با جناب آقای زمانی هم صحبت که می کردیم از کیفیتش خیلی راضی بودند و حتی گفتند دانشجو ها برای کارها و پروژه های علمی هم ازشون استفاده می کنند.
در این خصوص هم بنظر بنده مهمترین دلیل عدم همه گیر بودن CCD همین بحث دانش و تجربه است که فرمودید! کار با CCD بدلیل عدم وجود پردازشگر داخلی برای تولید تصویر نهایی پیچیدگی ها (برای افراد ناوارد) و شیرینی های (برای افراد طالب پیشرفت و علم مثل جنابعالی) خاص خودش را داره که البته اگر از نظر مالی مشکلات کم بشه مطمئن باشید بروز می کنهاگر غیر از این بود عکاسان آماتور اون ور آبی از CCD بجای DSLR استفاده میکردند.(البته استفاده از CCD دانش و تجربه و ادوات دیگری هم نیاز خواهد داشت )
ارادتمند.
ی سوال دارم که تقریبا از بحث خارجه،اما اینجا نزدیک ترین جا برای پرسیدن سوالمه
برنامک remot dslr for android .............. دوستان کسی تجربه استفاده ازین برنامه رو داره؟
رو چه دوربینی جواب میده؟
سلام
از اینجا نزدیکتر، تاپیک های ذیل هستند..
http://forum.akkasee.com/f100.html
و
معرفی اپلیکیشن های عکاسی {اندروید ، ios و...}