منظور شما باید cpu های از نوع سوکت 754 پین باشه
cpu های جدید AMD اعم از تک هسته ای و چند هسته ای با سوکت 940 یا 939 یا 938 با مادربرد های جدید AMD ساپورت سازگارن
منظور شما باید cpu های از نوع سوکت 754 پین باشه
cpu های جدید AMD اعم از تک هسته ای و چند هسته ای با سوکت 940 یا 939 یا 938 با مادربرد های جدید AMD ساپورت سازگارن
دوستان عزیز برای سقف 700 هزار تومان میشه سیستمی (بدون مانیتور) تهیه کرد که بدون مشکل به ویرایش عکس های 18 و 21 مگاپیکسلی بپردازه؟
اگه آره چه قطعاتی رو پشنهاد میکنید
اگه نه، بودجه پیشنهادی و قطعاتتون چیه؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
می خواستم نظر دوستانو در مورد قطعات زیر جویا بشم.ایا برای کاربری روزانه و ادیت جوابگو هست؟
M.B- gigabyte EP41T UD3L or EP43T
CPU-intel DC E7500 or 7400
RAM-ddr3 2gig
VGA-9500gt 1gig
دوستان اگه لطف کنن نظرشونو در مورد قطعاتی که عرض کردم بگن ممنون میشم.اگه در مورد قطعات، پیشنهادی هم داشتین لطف کنید.
در ضمن (درسته که در مورد انتخاب مانیتور تاپیک جداگانه ای هست) اگه در مورد خرید مانیتور هم مدل پیشنهادی داشتین بفرمایید.
برای مقایسه قدرت CPU ها به وب سایت Tom's Hardware نگاهی بیاندازید
یکی از Chart های آن بر اساس قدرت CPU ها در Adobe CS5 است
Image Processing: Adobe Photoshop CS 5
Image Processing (Applying 6 filters to a 69 MB TIF image)
کد:http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Image-Processing-Adobe-Photoshop-CS-5,2426.html
سلام
در مورد مادربرد و سی پیو انتخاباتون خوبه البته سی پی یو 7500 بهتره
کارت گرافیک هم به نظر من این رو بگیرید
ATI Radeon™ HD 4670
512 هست ولی سرعت پردازشش از 9500 بیشتره.
من خودم خاطره خوبی از کارت های ATI نداشتم و لی یکی ازدوستان این کارت گرافیک رو برای سیستم دوربین مدار بسته نیمه حرفه ای بست. که عملکردش واقعاً برام جالب بود. چه برسه به کارهای فتوشاپی
در مورد رم هم حتماً 4 بگیرید - اختلاف قیمتش ارزششو داره. البته اگر تونستید (تامین مالی) dual channel بگیرید. چون اینجوری دو برابر دیتا همزمان به رم منتقل میشه و بالعکس
با تشکر
مهدی روجایی
دوباره سلام.
از نوید خان عزیز و جناب روجایی تشکر می کنم از بابت راهنمایی که کردن.
در مورد رم در ابتدا نظرم رو 4 گیگ بود ولی گفتم 2 بگیرم اگه مشکلی پیش اومد یه 2 دیگه اضافه می کنم.ولی شما درست می فرمایید از بابت هماهنگی با سایر قطعات 4 بهتره.
جناب حسینیان اگه لطف کنید حدود قیمت سری Corei7 ها رو بفرمایید ممنون میشم.در مورد CPU نمی دانم چقدر هزینه میخواهید بکنید اما به Core i7 ها هم نگاهی بیاندازید.
در مورد مانیتور هم اگه میشه راهنمایی کنین.
ممنون
سلام مجدد
سی پی یو های i7 خیلی خوبه ولی در مورد قیمتش فکر کنم زیر 300 هزار تومن ندیدم
و در مورد مانیتور من خودم T1900 سامسونگ دارم 19اینچه. عالیه ولی فکر نکنم دیگه تو بازار بشه براحتی پیداش کرد
ولی سری های
20500 و 20700
22500 و 22700
23500 و 23700
هم هستن که با توجه به ظاهر و سایز و قیمت میتونین انتخاب کنین.
پیشنهاد من 22500 است. قیمت حدود 255 و سایز 21.5اینچ
مهدی روجایی
سلام
در مورد CPU های Core i7 که جناب روجایی توضیح دادند. به نظرم Core i5 Desktop هم گزینه های بدی نیستند.
در مورد مادربرد هم به چیپ ست و امکانات آن توجه کنید.گاهی اوقات یک CPU خوب با رم خوب روی یک مادر برد معمولی خیلی خوب جواب نمی دهند !
اما در مورد مانیتور
خودم از Samsung bw2253 Plus استفاده میکنم.
22 اینچ است با رزولوشن 1680 در 1050
شخصا برند Samsung را ترجیح میدهم. کلا هم به نظرم خیلی تفاوت زیادی بین مانیتورهای خوب با پنل های معمولی نیست.( همچنین علاقه ای به صفحات Glossy ندارم)
بحث مانیتورهای نیمه حرفه ای و حرفه ای با پنل های خاص سر جای خود.
امیدوارم یک سیستم ایده آل جمع کنید و از کار کردن با آن لذت ببرید
شاد باشید.