سلام.
چند هفته میشه که مانیتور لپتاپ من به مشکل بر خورده و یه سری خطوط عمودی صورتی رنگ در قسمت های سفید و سبز رنگ در قسمتهای سیاه دیده میشه. اینجایی که هستم خواستم تعمیرش کنم که دیدم خیلی هزینش بالاست (تقریبا 1 میلیون تومان) از طرفی با مطالعه مطالب این تاپیک وسوسه شدم که دسکتاپ مک بگیرم. البته قبلا حدود دو سال از دسکتاپ مک استفاده کردم ولی مقدار کمی کار مربوط به عکاسی انجام دادم و واقعا کیفیتی که دوستان از مک دیدند رو فرصت نکردم تجربه کنم.
الان دانشگاه دسکتاپ های imac با این مشخصات رو میفروشه:
کد:
Configuration
imac 27"
2.66GHz Quad-Core Intel Core i5
8GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 4x2GB
1TB Serial ATA Drive
ATI Radeon HD 4850 512MB
8x double-layer SuperDrive
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard (US) & Guide de l'utilisateur (Anglais)
Country Kit
و با احتساب گارانتی 3 ساله قیمت نهاییش حدودا 2.5 میلیون تومان می شه.
سوال من اینه که با توجه به اینکه این سیستم دیگه کارایی لپ تاپ رو نداره آیا این مقدار هزینه کردن براش معقوله؟
مسلما توقع ندارم که از همه قابلیت های این سیستم استفاده کنم اما آیا به نظر شما برای عکاسی در سطح من (تازه وارد و در حال یاد گیری مقدمات), داشتن چنین سیستمی تاثیری در خروجی کار داره؟ یا نه, به فکر تعمیر همون لپ تاپ دل سابق باشم.
یک سوال دیگه اینکه استفاده از این مانیتور ها در مقایسه با مانیتور های دیگه چه میزان آسیب به چشم میزنه؟ به هر حال فکر کنم این مورد فاکتور مهمیه که کمتر از اهمیتش بهش توجه شده.
پی نوشت:
1- برای کارهای دیگه چنین پردازنده ای نیازی ندارم.
2- کسی از دوستان مشکل مشابهی با مانیتور لپ تاپ داشته؟ کسی می دونه تعمیر (تعویض مانیتور 14 اینچ Dell) در ایران چقدره؟
3- یه ویدیو در مورد این دسکتاپ جذاب:
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=8nlssGjS630&feature=related
ببخشید بابت آف تاپیک.