از قلم استفاده نمیکنم.از موس استفاده میکنم.از موسم راضیم.خوش دست و راحته.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام عقیل جان یه نگاهی به این بندازید ضرر نداره! یه حسنش اینه که میتونید متناسب با دست چپ یا راستتون قسمت راست وچپ رو به اندازه دلخواه ارتفاع وغیره تنظیم کنید.
Matias Ergo Pro Keyboard
من مدتهاست که از فراسو FCR-5500 استفاده میکنم و خیلی راضی هستم . کیبورد تختی است که برای تایپ کردن خیلی راحته . متاسفانه قبلن فراسو مدل مشکی با بکلایت آبی این کیبورد را میزد که دیگر نمیزند . من قبلن آن را داشتم ولی به دلیلی یکی از کلیدهای آن از کار افتاد . ولی این مدل نقرهای را دو سه سالی میشه که دارم و با توجه به تایپ زیادی که میکنم راضی هستم . البته برای مچ دست حتمن باید از زیردستی استفاده کنید . ولی این مدل قابلیت جدا شدن بخش چپ و راست یا تغییر ارتفاع رو نداره . ولی چون تخته و فاصله کلیدها بسیار مناسبه ، من ازش خیلی راضیام .
اینکه برای تایپ مناسب هست یا نه که حتما مناسب است چون بهینه شده برای اینکار،اما، باز باید ازنزدیک اینگونه لوازم را امتحان کرد که ببینید باارگونومی دستتان راحت هستید یانه. اما در مورد پیدا شدن متاسفانه من اطلاع ندارم عقیل جان.احتمالا بصورت موردی باشد.
http://www.bhphotovideo.com/c/search...op+Nav-Search=
این از بودجه فعلی من بیشتر کیاوش جان.من نهایتا 300 بتونم الان هزینه کنم
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
باتوجه به مبحث آرگو بودن؛ نگاهی به مدلهای زیر بندازید بد نیستند!
Sculpt Ergonomic Desktop
Comfort Curve Keyboard 3000
Microsoft Natural Ergonomic 4000 Keyboard
این مدل شاید در بازار خیلی کم باشه
Logitech Wireless Keyboard K350
بعنوان یک پیشنهاد خدمتتون عرض می کنم! از همین الان به فکر تهیه یک ماوس آرگو هم باشید وگرنه دیر یا زود با ماوس هم به مشکل می خورید!
البته برخی از مدل ها ماوس هم داشتند.
ولی بنده شخصا ماوس Logitech Performance MX را استفاده می کنم و برای کیبورد هم در حال تحقیق هستم.
یک نکته در خصوص کیبورد! متاسفانه کیبوردهای ارزان قیمت بازار (چه خارجی و چه ایرانی) بعد از اتمام عمر مفید فشردن کلید دچار سفت شدگی کلیدها می شوند و این بیشترین فشار را به انگشتان در حین تایپ وارد می کند. بنابراین به نظر بنده دنبال کیبوردهایی باشید که
1- مارک معتبری باشند
2- در رنکینگ ها جایگاه خوبی داشته باشند و با قیمت مورد نظر شما همخوانی داشته باشند
ارادتمند