ببخشید من میپرم وسط بحث
حداقل سیستم مبنی بر X99:
Main: asus x99-a
cpu:i7 5820k
Ram : 8/16 gb ddr4 سعی کنید پایین ترین cl موجود برای رم رو انتخاب کنید (هر چی cl کمتر، بهتر و هرچی فرکانس بالا تر ، بهتر)
گرافیکم که به خودتون بستگی داره ولی در جریان باشید که مادر بورد های x99 و cpu های سری ۵ هزار گرافیک سر خود ندارند.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
بنظر من خرید سیستم روی پلتفرم 2011 منطقی نیست!
بنظر من موارد زیر خیلی بهتر و بصرفه تره:
MSI H97M-E35 LGA1150 H97
Intel Core™ i7-4790
Kingston HyperX Fury 16GB 8GBx2 1866Mhz
AData Premier Pro SP600 256GB
مادربورد حدود 315 تومن
پردازنده حدود 1050 تومن
رم حدود 535 تومن
ssd حدود 430 تومن
یعنی حدودا این 4 قطعه 2300~2350 در میاد!
برای گرافیک هم بسته به نیازتون حدود 900 تا 1500 تومن میتونید مواردی رو تهیه کنید(GTX960 یا GTX970 فکر کنم کاملا مناسب و حتی بیش ار نیازتون هست)
پاور هم یدونه Corsair VS550 کاملا کافی خواهد بود که حدود 180 تومنه.
در مورد SSD این موردی که بهتون پیشنهاد دادم، یکی از ارزونترین های بازار هست، و تا حالا 3 تا از این مدل استفاده کردم(روی همین سیستم که حالا ازش استفاده میکنم حدود 2 سالی هست که یکی از همین مدل برام داره کار میکنه)
در کنار این مدل، انواع مدل های رده بالا از برند های ADATA/OCZ/Patriot/Kingston/... استفاده کردم! با اطمینان 100% میتونم بگم که تنها تفاوت توی نتیجه تست ها هست و در کارکرد عادی هیچ فرقی ندارند!
در مورد پردازنده و مادربورد:
اون پردازنده پلتفرم 2011 حدود 2 برابر بیشتر هزینه داره در حالی که فقط 20~25 درصد کارایی بالاتری خواهد داشت!
حالا بماند که 4790 بقدری قدرت داره که تا 4~5 سال بدون شک نیازی به تعویض نخواهید داشت.
در مورد رم:
رمی که دوست عزیز پیشنهاد داد مناسی شما نیست به چند دلیل:
اول اینکه فرکانس 2666 کلا بکارتون نمیاد چون پردازنده های از این فرکانس بصورت پیش فرض پشتیبانی نمیکنن و نیازی هم بهش ندارند!
دوم اینکه بدلیل همون فرکانس بالا زمان تاخیر بصورت وحشتناکی افزایش پیدا میکنه ( زمان تاخیر این رم های با فرکانس 2666 برابر 15 هست در حالی که رم با فرکانس 1866 زمان تاخیرش 10 هست)
سوم هم اینکه حدود 2 برابر هزینه بیشتری خواهد داشت!
در مورد مادربورد:
خرید مادربورد رده بالا برای شما پیشنهاد نمیشه چون سیستم شما برای اورکلاک یا رکورد گیری مورد استفاده نخواهد بود که بخواهید 1200 پول مادربورد بدید!
فقط جهت اطلاع میگم که حداقل 12 سالی هست با سیستم های کامپیوتری سر و کار دارم و یک مدرک دانشگاهی مهندسی IT بهمراه یک مدرک دانشگاهی مهندسی کامپیوتر دارم! و فکر کنم در این موارد در سطحی باشم که نظر بدم.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
یکی از دوستان که گویا مطالعات زیادی هم در زمینه پاور دارند؛ فرموده بودن که:
از قضا اخیرا برای دوستی یک سرور آماده خریداری کردیم که پاور 320 روش بود همون موقع هم کنجکاو شدیم که جریان از چه قراره......پاور زیر 500 (بله 500 واقعی) برای کاربری های سبک طراحی میشود...
یه گشتی که توی اینتر نت زدم متوجه جریان شدم؛ گذشته از حقایق فنی، متاسفانه در مورد پاور برندهای کج و کوله توی بازار زیادن با اعداد و ارقام عجیب و غریب و جالبه قیمت هاشون هم کم نیست ولی اینکه واقعا قدرت خروجی شون چقدره خدا داند... اما اونچه مسلمه توی دنیای حرفه ای 300 وات هم کم نیست توی تصاویر چند نمونه رو پیوست میکنم
تمامی سیستم های مورد اشاره وورک استیشن (Workstation) هستند یعنی ذاتا سیستم حرفه ای محسوب میشوند و ربطی به کاربرد متوسط واینا ندارن به عبارتی برای کار کردن ساخته شدن اما پاور هایی که روشونه رو نگاه بفرمایید جالبه
01.gif02.gif03.gif
لینک مشخصات کامل مورد آخر
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
کاملا درسته!
یه سیستم با مشخصات زیر:
i7-4790
گرافیک 750ti
2 تا رم
1 هارد
1 SSD
2 تا فن 12 سانتی LED و 2 تا معمولی
یه کارت PCIe 1X
رایتر
و...
پیشنهاد کولر مستر برای همچین سیستمی پاوری با حداقل توان 309 وات هست!
در حالی که برید بازار فروشنده ها پاور های 500~600 وات پیشنهاد میدم!!!
سلام
روی سیستم های حرفه ای بخصوص سیستم مناسب رندرگیری در 3d افزایش بودجه حتی به میزان جزیی ، تاثیر زیادی روی نتیجه خواهد داشت (البته نه همیشه)
ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97
Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor
Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz
PNY Quadro K2200 4GB GDDR5
این چهار قطعه اصلی رو اگه بگردید حدود 4000000 میتونید پیداکنید مابقی رو بقیه قطعات (با کمی افزایش بودجه)تهیه کنید.
در صورتی که بودجه کافی نبود به نظر من سه قطعه اول رو کاهش بدید.(کارت گرافیک رو عوض نکنید) .
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
با سلام.
اول از مدیریت عذر خواهی میکنم.چون تاپیکی مرتبط با سوالم پیدا نکردم مجبور شدم اینجا مطرح بکنم.
قصد خرید کیبرد دارم منتها بین چند گزینه مرددم.خواستم بپرسم ببینم کسی ار دوستان تجربه کار با این مدلها رو داره؟ یا هر نظر دیگری.
این رو هم توضیح بدم که کار تایپی زیاد میکنم و روتوش عکس هم خیلی انجام میدم.توی یک روز سنگین پیش آمده که 15 ساعت هم مشغول کار بودم.متاسفانه به همین دلیل مچ دست چپم به مشکل بر خورده و ارگونومیک بودن کیبرد برام مهمه.
مدلهای مد نظرم اینهاست:
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
با قیمت 160 هزار تومان و تعریف زیادی هم از اون شده
Microsoft Wireless Desktop 5000
با قیمت 220 هزار تومان و از این مدل هم تعریف زیادی شنیدم
Logitech G105 Gaming Keyboard
این کیبرد هم با قیمت 220 هزار تومان از ارزانترین کیبرد های گیمینگه و دلیل انتخابم هم دوام بالای کیبردهای گیمینگه و همینطور وجود نور پس زمینه کلیدها.
خوشحال میشم من رو راهنمایی کنید.
با تشکر.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی