والا کار رو تازه شروع کردم اما موقعیت طوریه مشتری زیاد خواهد بود و ممکنه کار سنگین بشه
دوربین هم nx3 یا ea50 هست نهایت حساب کنید
کلا میخوام بدونم عرف هست در اتلیه ها برای ادیت و مونتاژ از چه سیستمی استفاده میکنن؟
mac یا pc ؟
والا کار رو تازه شروع کردم اما موقعیت طوریه مشتری زیاد خواهد بود و ممکنه کار سنگین بشه
دوربین هم nx3 یا ea50 هست نهایت حساب کنید
کلا میخوام بدونم عرف هست در اتلیه ها برای ادیت و مونتاژ از چه سیستمی استفاده میکنن؟
mac یا pc ؟
به عنوان سيستم اصلی شما بهتره يک pc جمع کنی
قابل ارتقاء و بعداً ميتونيد کارت های گرافيک برای تدوين بگيريد و ..... اضافه کنيد
تهويه بهتری به نسبت لپ تاپ داره و با چند ماه کار کردن تو محيط اداری هيت سينک گرد و خاک نميگيره
و چون طراحی سيستم سادست در صورتی که يک قطعه خراب بشه بدون اينکه کار بخوابه به راحتی تعويض ميکنيد
در صورتی که در لپ تاپ بايد به نمايندگی بفرستيد و گاهی در ايران قابل تعميير نيست و دردسر بيشتری داره
بعداً ميتونيد يک لپ تاپ برای جابجا کردن و سر صحنه بردن بگيريد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
میشه منو راهنمایی کنید که چه سیستمی مناسب تا بودجه نهایت 5 میلیون تهیه کنم؟
مانیتور هم میخوام بخرم کل بودجم با مانیتور 6 تومانه
سيستم های پيشنهادی آقای صلاحی هم مخصوص تدوينه
HamedSalahi.com
Canon 6D2/5D3
Majid
شاید بهتره شرح بدم که من الان با 8 گیگ رم bus 1600 و سی پی یو پنتیوم 2030 و گرافیک 6670، بدون ssd و حتی هارد 16 مگ کش بافر، تا زمانی که روی 8 بیت کار کنم بسیار راحت و سریع کارم راه میفته اما وقتی بخوام رو 16 بیت کار کنم یا از اسمارت آبجکت استفاده کنم خیلی کند میشه. به نظرتون برای اینکه اوضاع روون تر بشه بهترین تغییرات بر حسب اولویت توی سیستمم باید چی باشه؟ با توجه به اینکه مینم سندی و آیوی بریج ساپورت می کنه. خودم توی فروم ها می خوندم گویا بیشترین تأثیر در کارهای گرافیکی مخصوصاً فوتوشاپ رو ssd و رم میذاره و قصد دارم یه 3t هارد بگیرم + یه ssd 120.
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو ارائه بدید با در نظر گرفتن اینکه بودجه چندانی برای این امر در دسترس نیست.
ویرایش توسط Iman.sh : Saturday 18 July 2015 در ساعت 19:51
ايمان جان وقتی يک عکس رو لود کردی و داری کار ميکنی از taskmanager ميزان استفاده از رم cpu رو چک کن و ببين چقدر خالی داری
اگر رم به ميزان کافی باشه ssd موقع کار کردن با عکس کمکی نميکنه اما اگر رم کم باشه و سيستم از هارد ديسک به عنوان رم استفاده کنه اون موقع سرعت بالاش کمک ميکنه
اگر فلش usb سرعت بالا هم داشته باشی اون رو ميتونی به عنوان رم مجازی به سيستم اضافه کنيد
Canon 6D2/5D3
Majid
مرسی
چند بار چک کردم:
سی پی یو با اینکه ضعیفه هیچ وقت زیاد استفاده نمیشه(جالبه که سی پی یو کم استفاده میشه) رمه که اونم بالای 50 درصد ندیدم اما رو هارد بد کش می کنه، یعنی 20 گیگ هارد خالی رو دیدم رسیده به 800 مگ که مجبور شدم نرم افزارو ببندم، البته با تغییر اسکرچ دیسک فکر کنم این مشکل پیش نیومد یا بهش دقت نکردم. پس اینجوری متوجه میشم که رمم به اندازه نیست و سیستم از رو هارد استفاده می کنه و واس همین کند میشه. ازونجایی که دو تا اسلاتم پره یا باید 4 ارو با 8 تعویض کنم یا ssd بیارم که اون مشکل پیش نیاد؟
ممنون
cpu تو حالت عادی خيلی مصرف نميشه اما وقتی فيلتری رو اجرا ميکنيد يا توی acr فايل های اديت شده رو تبديل به جی پی جی ميکنيد به کار مياد
ssd خوبه اما مشکل اصلی از رم که باعث ميشه hard پر بشه اگر به اندازه کافی رم داشته باشيد اينقدر از هارد مصرف نميشه
رم رو 16 کنيد نبايد مشکل زيادی داشته باشيد در آينده ميتونيد يک ssd بگيريد من 120 دارم کافيه چون فقط سيستم عامل و برنامه های مخصوص مثل فوتوشاپ رو روش نصب کردم و کچ سيستم رو هم روی ssd تنظيم کردم و خيلی راضيم
Canon 6D2/5D3
Majid