با توجه به توضیحات دوستان بایذ کابل افزایش طول بگیرم
ولی متاسفانه سخت ترین کارها پیدا کردن اکسسوری های جنس غیر تقلبی اینچنینی است
برای همین مراجعه کردم به کابل افزایش طول موجود در جعبه موسم G700s
با توجه به توضیحات دوستان بایذ کابل افزایش طول بگیرم
ولی متاسفانه سخت ترین کارها پیدا کردن اکسسوری های جنس غیر تقلبی اینچنینی است
برای همین مراجعه کردم به کابل افزایش طول موجود در جعبه موسم G700s
دوستان من همین چن وقت پیش یه PC خریدم
پردازنداش i5 4690 و مادر برد ایسوس z97 pro -gamer با پاور گرین 650 رم هم 16 هست
براش کارت گرافیک نخریدم
هم به خاطر مسایل مالی و هم برای اینکه یه سری اعتقاد داشتن برای فتوشاپ و لایت روم گرافیک مجتمع کافی است
الان چند وقتی هست که ازش استفاده می کنم و در حالت معمول خیلی خوبه فقط وقتی ادیتهای زیادی تو لایت روم انجام می دم یه خورده سیستم کند می شه وقتی تو این وضعیت به کارکرد سیستم نیگاه می ندازم سی پی یو مصرف بالای 80 درصد داره ورم حدود 50 درصد
سوال اولم اینه که آیا با خرید کارت گرافیک مناسب در سرعت ادیت عکس بهبودی حاصل میشه؟
سوال دومم اینه که با نصب کارت گرافیک کیفیت مشاهده عکس ها در مانیتور بهتر می شه ؟(مانیتور pa248q)
درود
قبلا خدمتتون عرض کردم!
هیچ گرافیک Onboard ای جای کارت گرافیک مجزا را نخواهد گرفت!
شما در زمان استفاده از گرافیک خود مادربرد در اصل دارید از فضای رم دستگاه که نهایتا DDRx هست به همراه CPU بهره می گیرید!
در حالی که کارت گرافیک مجزا و با کیفیت بالا دارای GDDR بوده و GPU بدلیل وجود پهنای باند بالا در ارتباط با رم ها سرعت عملکرد را در پردازش بصورت چشم گیری تغییر می ده!
در مورد سوال دومتون بنده خیلی دقت نداشتم
اراتمند
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
خب با توجه به دیگر قطعات سیستم و اینکه کاربری سیستم صرفا برای کارای معمولی و عکاسی است چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد می دید؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
لپتاپ من دو کارت گرافیک دارد یکی Gforce GT 750 و یکی هم گرافیک مجتمع با سی پی یو ای - هفت ۴۷۰۰
در حالتی عادی کارت گرافیک اصلی سیستم گرافیک مجتمع با پردازنده است. ولی امکان این را میدهد که برای هر برنامه کارت گرافیک را جداگانه انتخاب کرد. نرم افزار فتوشاپ را با هر دو کارت گرافیک تست کرده ام، متوجه تفاوتی نشدم! حتی تفاوتی در ماژولهایی که از چی پی یو استفاده میکنند هم نبود. شاید احتمالا کارت گرافیک مجتمع به اندازه تقاضای فتوشاپ برای پردازش چی پی یو کافی است.
دوستان اگر منبعی در مورد تاثیر کارت گرافیک در فتوشاپ دارند که موضوع را تخصصی برسی کرده لطفا ذکر کنند تا موضوع روشنتر شود.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
جناب دانش پایه انویدیا تکنولوژی سوییچ دوگانه رو داره به خاطر مصرف کمتر گرافیک مجتمع در صورتی که به توان پردازشی نیاز نباشه خود به خود از گرافیک مجتمع استفاده میکنه به خاطر بهره وری بهتر و مصرف کمتر انرژی که تو زمان معرفی به Optimus معروف شد
این لینک از خود انویدیا که توضیح میده
این هم یه سایت داخلی با توضیح مختصر و مفید
در صورتی که روشی که احسان عزیز فرمودن استفاده بشه اون نرم افزار به کل با گرافیک غیر مجتمع اجرا میشه
در صورت امکان خروجی لپ تاب رو به مانیتور وصل کنید ببینید باز هم مقادیر برای هر دو کارت ثابت هستن یا نه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )