کیس قبلی یک دو هسته ای دی دی آر 2 بود که خیلی ضعیف بود.تغییرات نسبت به اون سیستم ذغالی خیلی زیاد بوده.فتوشاپ ظرف 3-2 ثانیه بالا میاد و با این فایلهای سنگین هیچ تاخیر و کندی نمیبینم.نصب برنامه ها خیلی سریع بود و کلا همه چیز خیلی خوب شده :)
کیس قبلی یک دو هسته ای دی دی آر 2 بود که خیلی ضعیف بود.تغییرات نسبت به اون سیستم ذغالی خیلی زیاد بوده.فتوشاپ ظرف 3-2 ثانیه بالا میاد و با این فایلهای سنگین هیچ تاخیر و کندی نمیبینم.نصب برنامه ها خیلی سریع بود و کلا همه چیز خیلی خوب شده :)
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بدترین نرم افزار موجود برای نصب درایور ها درایور پک سولیشن هستش
این نرم افزار به اصطلاح سیستم رو ضعیف میکنه و درایور ها به درستی نصب نمیشن و تو اچ پی اکثر اوقات باعث میشه دستگاه بلو پیج بده(صفحه آبی)
پیشنهاد ویژه برای شما،برای اینکه که تغییر سرعت رو در دستگاه واقعا حس کنین نصب ویندوز مجدد و دانلود تمامی درایور هایی که از سوی شرکت سازنده معرفی شده هستن
نهایتا 1.5 گیگ دانلود کنین کافیه(اگر در منزل نت خوب ندارین در کافینت این کارو انجام بدین و بهتره خودتون دانلود کنین تا اینکه از دیگران بگیرین درایور هارو).اگر اینجا بودین درایور هاشو تقدیمتون میکردم چون تقریبا فول درایور تمام دستگاه هارو دارم..منتها گاها بعضی هاشون آپدیت نیستن
بازم تاکید میکنم که ازین قضیه چشم پوشی نکنین و حتما ویندوز رو عوض و درایور هارو به درستی نصب کنین
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
اون صفحه آبیه که خیلی خیلی رو اعصابه پس علت از درایور هاست؟!
ولی تو پک کینگ به پک سولوشن 5 تا ستاره داده پس چرا؟!
راستش چن باری خواستم درایورها رو دانلود کنم ولی گیج شدم کدوما رو باید دانلود کنم ؟کاش اچ پی یه برنامه برای آپدیت درایور ها ارایه می کرد
لطفا اگه براتون ممکنه لینک دانلود درایور ها رو برام بفرستید
دقیقا از درایور هاست و عموما بختطر درایور گرافیک،تاچ پد و شبکه بلو پیج رخ میده
برای دانلود هم شما وارد سایت بشین(سرچ کنین HP Support)
بعد سیستم عاملی ک روی دستگاه نصل کردین و اینکه چند بیت هستش رو مشخص کنین
بعد با توجه به تاریخ ارائه، آخرین نسخه رو دانلود کنین
اگر موفق به انجام این کار نشدین به من اطلاع بدین تا لینک دانلود مستقیم رو براتون بزارم
ضمنا اگر لینک دانلود خواستین حتما مشخصات دقیق دستگاه و سیستم عامل رو بهم بگین
قبلا بابت وجود غلط املایی از دوستان عذر خواهی میکنم..با تلفن همراه وارد شدم
موفق باشید
از سری های نسل جدید اینتل استفاده کنید کارت گرافیکی اینترنالشون پیشرفت زیادی داشته به نظرم ارزش داره به سری 170 یک ضرب کوچ کرد
نظر شخصی خودم راجب سیستم ها اینه که سیستم باید قبل اینکه مشخصات بالایی داشته باشه،باید قطعات با هم مچ باشن
شما بهترین قطعات رو ببندین ولی با هم مچ نباشن سرعت آنچنانی رو دریافت نمیکنین
توی کیس که باید مشخصات باشه اما توی لپتاپ ها مچ ترین لپتاپ هایی که خودم دیدم و باهاشون کار کردم لپ تاپ های ایسر بود
شاید کمی ظریف باشن اما واقعا مچ هستن و کارایی خوبی دارن....از قطعات خوبی هم استفاده میکنن...فقط کیفیت بدنه پایینی دارن
یه سوال در مورد پردازنده ها داشتم
می خواستم بدونم در عمل و در کار فتوشاپ و عکاسی کدومشون ارزش خرید دارتد
مثلا من چند تا بنچمارک دیدم که 6600K خیلی بهتر از حتی 4770 بود و یا در یه سری بنچمارک ها 4690 4670 4590 4570 زیاد با هم تفاوت نداشتن (البته نمی دونم دقیقا شرایط انچمارک چطور بوده )
اگه ممکنه دوستان با تجربه یه سطح بندی متوسط ، خوب ، حرفه ای از پردازنده های اینتل صرفا در کاربرد فتوشاپ و عکاسی داشته باشند من رو در تصمیم گیری خیلی کمک می کنن
ظاهرا هنوز چشم دوستان با تجربه کم تر به سوالات من افتاده چون پاسخهای کمتری گرفتم ولی با این همه من به پرسش هام ادامه می دم شاید کمکی شد
همینطور که می دونید بعد از نا امید شدن از لپ تاپم یه سیستم صرفا برای کارای عکاسی و استفاده شخصی و عمومی دارم جمع می کنم
الان تو مرحله گزینشم
تنها انتخاب من تا اینجا پردازنده است 4690 cor i و یا 4690k
الان به دنبال انتخاب یه مادربرد مناسبم
یه سوال عمومی : کلا مادر برد برای منظور من (عکاسی ) چه خصوصیاتی باید داشته باشه ( مثلا شیار m.2 برای اتصال ssd )؟
یه سوال موردی : با توجه بر پردازنده و موضوعیت کار ، در این شرایط شما چه گزینه های مشخصی رو برای مادر بورد پیشنهاد می دید؟
و سوال آخر ( البته فعلا ) : بالاخره کارت گرافیک برای فتوشاپ و لایت روم وبریج نیازه و یا همون آنبرد کافیه؟
من درانتخاب مادر برد به بیشتر به علت سابقه و فروش و اینکه اصلا از دردسرهای بعد از خرید خوشم نمی آد گیگا و ایسوس فکر می کنم نظر بدید لطفا