توجه کنید که این سوکت تازه معرفی شده و هنوز تو بازار به طور فراگیر موجود نیست و تا چند وقت دیگه مدل های بیشتری میاد و تعادل قیمتیش بهتر میشه شاید در حال حاضر تفاوت فاحشی رو شاهد نباشیم اما وقتی نرم افزارها به روز بشن به طبع سخت افزار جدیدتر راندمان بهتری خواهد داشت
برای مثال ویندوز 10 با پشتیبانی کامل از دایرکت ایکس 12 معرفی شد و 6600 هم از نظر گرافیکی رو همین دایرکت توسعه پیدا کرده در نتیجه آنچنان دور از ذهن نیست اگر ببینیم تو پردازش گرافیکی ( چیزی که برای کار شما نیازه ) نسل جدیدتر بهره وری بهتری داشته باشن با توجه به اینکه تکنولوژی دی دی آر 4 هم به نصبت نسل قبل پیشرفته تر شده از دید شخصی من حتی با این اختلاف قیمت ( که تا چند وقت دیگه خیلی کمتر میشه ) ارزش داره
شاید بد نباشه به این فکر کنید که موقعی که دی دی ار 3 معرفی شد دی دی ار 2 هم کار خیلی ها رو راه می انداخت الانم تو همون شرایط هستیم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام.
لپ تاپمونو دزد برد
دوستان کسی لپ تاپ مناسب تا خدود یک و پونصد ششصد سراغ داره که به قول معروف زیر عملیات های فوتوشاپ کم نیاره؟
سلام
تو این رنج قیمت لپ تاپ ها مشخصات خوبی دارن منتهی یه ضعف بزرگ تو تک تک لپ تاب های این رنجی هست به اسم صفحه نمایش که کیفیت مطلوبی نداره
اگه دنبال قدرت سخت افزاری هستین و مارک براتون ملاک نیست
Acer Aspire E5-573G
ترتیب های بعد هم
HP Pavilion 15-p109
Lenovo ThinkPad E540
خود بنده هم Lenovo z400 a دارم از نظر کانفیگ تقریبن مشابه همین مدل هاست ( آی 5 - 6 گیگ رم و هارد 1 ترا ) ولی برای من مربوط به دو سال قبله بدون هیچ مشکلی لایت روم و فوتوشاپ رو اجرا میکنه
گه گاهی تست استرس هم میگیرم ازش یعنی رندر سه بعدی میکنم که نزدیک بیست دقیقه لود سی پی یو رو صد در صد و تمام فضای رم پر میشه ولی بازم کارو انجام میده
اگه مانیتور جداگانه ای داشته باشید که به لپ تاب وصل کنید خیلی بهتر هم خواهد بود
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام دوستان کامپیوتر بنده رم 4 و گرافیک 2 و سی پی یو 2 قدیمی متعلق به 6 سال پیش می باشد موقعی که میخوام عکس رو با رزولیشن 300 و از اندازه استاندارد خروجی دوربین یعنی 26 س ودر39 س به اندازه مثلا 15 س در 18 س در بیاورم مثلا قسمت آسمون عکس پیکسل پیکسل بصورت خطوط هم مرز و بصورت مورب در عکس دیده میشه که در آسمون پدیدار میشوند طوری که یک جایی مثل صفحه وب براحتی قابل تشخیص هستند تا اونجایی که بنده متوجه شدم نه دوربین مشکل دارد و نه در بخش ادیت و همچنین نوع ادیت کردن بلکه ایراد اصلی موقعیست که میخواهم Save به jpg انجام بدهم. حتی روی حجم 600 کیلو بایت هم همین جوریست منتها خیلی کم بهتر از 300 کیلوبایت هست. تازه رزولیشن عکس هم روی 300 است. ضمنا تصویر فایل اصلی هیچ گونه از این رگه های پیکسلیت ندارد. از دوستان میخوام که بگویند ایراد از کجاست یعنی واقعا موقع Save کردن Cpu ضعیف کارمیکنه یا ایراد از جای دیگریست!؟ ممنونم*
مشکل رو پیدا کردم از پیکسل های بالا برای صفحات وب نباید استفاده شود نهایتا تا 1300 پیکسل رو به پایین تر استفاده شود چون من از پیکسل 2400 و 1700 استفاده میکردم وگرنه Cpu بنده هیچ مشکلی ندارد. برای اینکه کامپیوتر شما در حین کار با فوتوشاپ راحت به پردازش کار روی عکس بپردازد و دائم پیغام خظا در پر شدن حافظه ندهد از گزینه edit گزینه Purge را زده و گزینه All رو بزنید تا تمام مشغولیات و حافظه های اضافی که هم Cpu و Ram رو درگیر خودش میکنه به کل پاک بشود*[/QUOTE]از دوستان میخوام که بگویند ایراد از کجاست یعنی واقعا موقع Save کردن Cpu ضعیف کارمیکنه یا ایراد از جای دیگریست!؟ ممنونم*
دوستان خیلی ببخشید نمی دونستم دقیقا سوالم رو کجا باید مطرح کنم این بود که اینجا می پرسم
من جدیدا یه pc خریدم کیس سیستم مدلش GREEN X3 + VIPER هست این کیس در قسمت جلو دو عدد پورت USB3 و عدد رم ریدر SD وmicro SD داره امروز رم دوربین رو در آوردم عکسا رو با رم ریدر کیس و با نرم افزار لایت روم روی کامپیوتر ریختم فایلهایی که وارد کامپیوتر کردم رو پاک کردم رم ریدرMoshi Cardette 3 USB 3.0 Multi-Card Reader رو به پورت USB3 جلو وصل کردم و همون عکسها دو باره وارد کامپیوتر کردم و یه بار دیگه همینکار رو با پورت USB3 عقب کردم زمان این دو حالت آخر با هم برابر بودند ولی نسبت به استفاده از رم ریدر زمان کمتری برای انتقال صرف شد( دقیقا نصف)
حالا با توجه به اینکه مادر بردم ASUS Z97-Pro Gamer هست چند تا سوال داشتم
1. میشه رم ریدر جلوی کیس رو به پورت پرسرعت مادر برد وصل کرد؟
2. کلا استفاده از پورت های جلو توصیه می شه ؟
درود
برخی از کارت ریدر ها ممکنه این امکان را داشته باشند که به پورت های USB3 داخلی مادربورد هماهنگ شوند. البته به شرط وجود این پورت در مادربورد و پشتیبانی کارت ریدر
خیلی نه!2. کلا استفاده از پورت های جلو توصیه می شه ؟
اصولا بدلیل عدم کیفیت پورت های موجود در پنل جلوی کیس نسبت به مادربرد، استفاده از این پورت ها کمتر توصیه می شه مگر در شرایط خاص!
بخصوص که اتصال اشتباه کابل های این بخش موجب آسیب جدی به دستگاه هایی می شود که به پورت های جلویی کیس وصل می شوند.
ارادتمند
سلام
بنده هم به عنوان کسی که در کار پخش لوازم کامپیوتر فعالیت داشتم توصیه میکنم اصلا دیوایس های مهم را اصلا به USB جلو کیس وصل نکنید، برای راحتی خود یک کابل افزیش طول USB3 با کیفیت خوب را به پشت کیس وصل کنید و آن را جلو دستتان قرار دهید. هر چند کیس گرین مشکلی ندارد! اما حیف مادربرد نازنین و عکس هایتان است...