کاملا موافقم ولی با همین هزینه وقتی میشه سیستم به روز تری داشت چرا که نه ؟ من با همون قیمتی که شما مین و سی پی یو معرفی کردین ترکیب به روزتری معرفی کردم و توجه کنید که برای کار ایشون رم قطعه مهمی محسوب میشه و دی دی آر 4 با دی دی آر 3 ارجحیت داره و باز از مدل پیشنهادی شما قیمت پایینتری داره که اون 300 تومن رو میشه رو رم اورد و از مدل به روز تری استفاده کرد
در اینکه برای فن و کیس نباید کم گذاشت کاملا هم عقیده هستم خودم هم به شدت به فن های آبی که بیرون کیس باشن علاقه دارم
البت نیتروژن مایع رو از همه بیشتر دوست دارمدر مورد گرافیک هم نسل جدید سی پی یو ها گرافیک قابل احترامی دارن مخصوصن این مدل که کاملا از دایرکت ایکس 12 هم پشتیبانی میکنه در آینده هم به تناسب میشه گرافیک بهتری رو به سیستم اضافه کرد هرچند باز من فکر میکنم برای کار ایشون هارد اس اس دی به گرافیک ارجحیت داشته باشه
در کل سیستم پیشنهادی شما خیلی خوب بود بنده فقط یه مقدار به روز ترش کردم تو معرفی هم همون قطعه ها رو نام بردم که تو ترکیب با قطعاتی که شما معرفی کردین سیستم خوبی میشه بزارین اینجوری بگیم نیمه ی بالایی جدول شما رو بنده تغییر دادم اما نیمه پایین دست نخورده باقی موند
راجع به لیتوگرافی هم یحتمل قبل تصحیح پست بنده خوندید چون تو متن اصلاح کرده بودم