بازار تبریز
بازار تبریز
دوست عزیز این عکس که تهفه ای نیست ولی بله این عکس را بنده گرفتم که خودم را چندین بار در پست های اخیر معرفی کردم از مدیریت هم درخواست تغییر نام کاربری داشتم که فرمودند تا زمان فراخوان صبر کنم .
برای ثبت اثر دیگران به نام خود قطعا 1_ باید عکس قوی را انتخاب کرد 2_ فکری به حال واترمارک عکس نمود. 3 نباید این کار را انجام داد
بازم تاکید میکنم بنده میثم کماسایی هستم. فایل اصلی عکس هم که با 550 d گرفته شده آماده تقدیم است
موفق و پیروز باشید
بازار تهران - گذر لوطی صالح
در سالهای اخیر بازسازی های خوبی از سوی شهرداری در بازار تهران انجام گرفت
درست میفرمایید،ولیکن به خاطرتعدادی ادم دیگه که روی سکوهانشسته بودند نتونستم برم کنارتر.ولی خوب شایدکمی میشدبرم عقبتر. دراین ژانر باید تمرین کردتاهمه چیزرو سریع انجام بدی، کادربندی به خصوص در این نوع عکاسی،تعامل بامردم،تنظیمات دوربین و ... و قبل ازاینکه خودشون رو جمع وجورکنند جلوی دوربین، شما باید عکستون رو گرفته باشید. و فعلا بزرگترین مشکل من البته کمرویی هست!وبیشترین کاربردرو هم خنده برام داشته.همیشه سعی میکنم بخندم تورو مردم.
دراین بین فقط پیرمردها راست کار من هستن،چارتا شعرکه براشون میخونی اروم وراضی میشن! دمشون گرم.
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ