انصافا مستعصل شدم!!! آقای کارتیه برسون از بنیانگذاران عکاسیه خیابانیه و پدر فتوژورنالیست پس به این نتیجه میرسیم که وابسته به عکاسی مستند نیست و حرفهای ما هم تا بحال اشتباه بوده!!!!!! شمارو به خدا این چه منطقیه؟!این هم اون چیزی که شما رفرنس معتبر و منطق میدانید
آقای کارتر برسون که همه ایشون رو میشناسند از بنیانگذاران سبک عکاسی خیابانی هستند،که در این لینک که از ویکیپدیا نقل قول شده اون رو پدر فوتوژورنالیزم میدانند و این دیگه نیازی به رفرنس و منطق مورد قبول شما ندارد ، پس به این نتیجه میرسیم که عکاسی خیابانی خود ارزش و محتوا خود را دارد و آنچنان که شما دوستان بر آن تاکید و پای فشاری دارید ، وابسته به عکاسی مستند نیست ، ولی همانطور که خودت در پست قبلی گفتی
این ترجمه google translate است از جملات انگلیسی ای که آقای هراتی به عنوان رفرنس و جواب حرف من نقل قول کردن
دست و پا شکسته است و ایراد دارد در ترجمه اما لپ مطلب قابل استخراج استهانری کارتیه برسون (آگوست 22، 1908 - 3، آگوست 2004) عکاس فرانسوی است که به پدر عکاسی خبری و مدرن در نظر گرفته بود. او اوایل adopter از 35 میلی متر، فرمت، و کارشناسی ارشد عکاسی صادقانه بود. او به توسعه "عکاسی خیابانی" یا "سبک زندگی رپرتاژ" است که تحت تاثیر قرار نسل از عکاسان که به دنبال کمک کرده است.
فکر میکنم از این راه به نتیجه نرسیم بهتر است متوسل به شیوه ی ریش سفیدی شویم جناب روشن قابل وثوق همه ی ما هستند از شما میپرسم جناب روشن این متن به چه چیزی استناد دارد که حرفهای بنده رو زیر سوال ببره؟!!!!
اینکه کارتیه برسون عکاسی فرانسویست و ملقب به پدر عکاسی خبری و مدرن و از دوربین 35 میلیمتری لایکا استفاده میکرده چه ارتباطی به صحبتهای ما دارد؟!
من عکسهای کارتیه برسون رو نقد کردم یا دیدگاه ایشون رو زیر سوال بردم؟ برعکس از نظر من هم کارتیه برسون عکاس بزرگیست اما این چه دخلی به حرفهای ما دارد؟
تفاوت اینجاست که شما فکر میکنید برسون در عکسها دخل و تصرف داشته تن مارو میلرزونین اشکالی نداره شما رو به خدا روح اون مرحوم رو نلرزونید
ری اکشن سوژه نسبت به حضور عکاس دستکاری محسوب نمیشه و عکس رو از حالت مستند خارج نمیکنه
شما یه جوری گفتی اینم رفرنس و منبع که من فکر کردم کارتیه برسون صریح گفته آقا مهدی دستکاری تو عکسای خیابانی اشکال نداره اینقدرم لجبازی نکن!