هر روز پاییزه
هر هفته پاییزه
هر ماه پاییزه هر سال پاییزه
f/10 , s 1/15
هر روز پاییزه
هر هفته پاییزه
هر ماه پاییزه هر سال پاییزه
f/10 , s 1/15
Nima Moghimi
سلام و احترام
موفق باشین
با تشکر از ارسال زیباتون جناب مومنی
یه توضیح مختصر میدید در مورد نوع ویرایش اثر و اینکه چرا این انتخابو داشتین . (چرا که من تصویر کاملن واضح و شارپ این اثرو بیشتر میپسندم . نظر شخصی)
هادی . م
درود و تشکر دوست عزیز
این عکس در شرایط خوبی گرفته نشده شب بود و سه پایه هم همراه نبود و من از این زاویه سه شات تهیه کردم بعدا متوجه شدم فکوس در حدی که انتظار داشتم نبود(بیشتر به سمت درخت بود تا صندلی) با این تکسچر دید بهتری برای عکس حاصل شده است
در ضمن به نظر شخصی خود این بافت صحنه را بیشتر به سمت مورد نظر پیش برده بود لذا به همین صورت آپلود گردید
متشکرم از توجه شما
به نظر بنده پست #103
مشخصه های لازم برای قرار گیری در این قسمت را ندارد ... شاید به صورت مجموعه نتیجه بهتر بود ...
با سلام
من و احيانا خيلي از دوستان بر اين باوريم كه در زمينه فاين آرت، ارائه يك تعريف جامع و مانع كه به طور قطع شمول و عدم شمول آثار مختلف رو در اين حوزه مشخص نمايد، كاریست بسيار دشوار و حتي غير ممكن. خوشبختانه اثر جناب دكتر روشن در پست قبل فرصت خوبیست تا كمي دقيقتر اينسبك رو بررسي كنيم.
شايد خاطرتون هست در يكي از پستها سوالي پرسيده بودم " فاين آرت با كدامين زير بنا " و جناب روشن هم مواردي رو ذكر فرموديد. براي باز شدن بيشتر بحث سوالم رو روی كار اخير ايشون مطرح ميكنم. اميد كه ايشون يا ساير دوستان با نظراتشون مخاطبين رو در شناخت هرچه بيشتر وجوه فاين آرت ياری فرمايند.
يك المان بسيار ويژه در قاب وجود دارد كه عمق خاصي به فضاي حاكم بر عكس بخشيده : ساعتی كه بر ديوار آويزان است با تمام ظرايف مربوط به اجرا. سوالم رو حول همين عنصر مطرح ميكنم.
1- آيا اين برش منحصر به فردي كه اين عناصر را در يك قاب برچيده است ، فارغ از مفهومي كه قرار است انتقال دهد، به تنهايی خودش باعث اين انتخاب شده است ؟
منظورم اين است كه حتي اگر مفهومي كه عكس زير پوستين خود دارد رو ناديده بگيريم ، آيا باز اين اثر به دليل اين برش و ارتباط المانهاي آن فاين آرت نيست ؟
2- اگر اين ساعت رو از كادر حذف كنيم چه اتفاقي ميافتد ؟ آيا باز هم يك اثر فاين آرت رو خواهيم ديد؟
3- اين سوال كليست : آثار سورئال اصيل همگي فاين آرت هستند. آيا موافقيد ؟
حداقل سوال اول رو دوست دارم خود عكاس محترم هم نظر دهند. و بفرمايند بنا بر مفهومي كه از عكس برميآيد اين انتخاب رو داشتند يا بدون نياز به اون.
با تشكر
==================================
به عنوان مشاركت در بحث اگر اجازه دهيد نظرات شخصي خودم رو هم در جواب اين سه سوال مطرح كنم.
1- بله . به تنهايي كافيست.
2- ؟؟؟
3- بله.
FD master
۱- اگر درست متوجه منظورتان شده باشم، شما تقابل دو مساله Concept(معنا) و Visual Aesthetic ( زیباشناسی بصری) را مطرح میکنید. آیا عکسهایی که بار مفهومی خاصی ندارند، اما از لحاظ بصری زیبا هستند، باز هم ارزش دارند؟ آیا زیبایی بصری برای ارزشگذاری عکس در حیطه فاین آرت کافی است؟
پاسخ بنده مثبت است. به نظرم اتفاقا این بُعد از قضیه زیباشناسی عکاسی، از مواردی است که در ایران کمتر به آن بها داده میشود. مفهومزدگی افراطی در نقدها، داوریها، ارزشگذاری ها به وفور دیده میشوند. بی توجهی به Visual Aesthetic و حتی بیارزش دانستن آثاری که بر این پایه استوارند، از جمله بیماریهای شایع در جامعه هنری اینجاست.
چون نظر شخصی مرا پرسیدهاید باید عرض کنم که اتفاقا در مورد این عکس، بار مفهومی خاصی مد نظرم نبوده است. بیشتر خود المانها و جایگذاریها، تقابلها و تضادها و ترکیب نهایی انها که به نظرم جالب آمد، علت انتخاب بوده است.
۲- در مورد این سوال، پاسخ صریحی نمیتوان داد. چرا که سوال به نظرم صحیح نیست. فاین آرت بودن یک ارزش نیست. یک نوع عکس است. شاید بهتر باشد سوال کنید که آیا حذف آن المان ارزش عکس را کم میکند. پاسخ به این سوال مثبت است.
۳-پاسخ سوال سوم، قطعی نیست. بستگی دارد. مهمترین فاکتور، نوع اجرا است. اگر اجرای خوبی داشته باشند، پاسخ مثبت است.
پینوشت: همه مطالب گفته شده در این پست، نظرات شخصی است و الزاما صحیح نیست.