سلام
به نظر من هنر عکاسی و پست پروسس خوب بوده اما چیزی فرای امکانات و غیرقابل دسترس نیست و خیلی راحت با جزئیات فعلی دوربینها و نرمافزارهای پروسس قابل دسترس است.
به نظر من چیزی که در این عکس آدم را جذب میکند و به این فکر وامیدارد که در پوست جزئیاتی خاص هست، زیبایی pedomorphic سوژه است که بیشتر در کودکان یافت میشود. در ضمن پوستهای روشن (سلتیک، اروپایی و حتی قفقازی) به نظر ما ایرانیها (وبسیاری آسیاییهای دیگر) بسیار جذاب میآیند.
پینوشت 1: خوب که نگاه میکنم، نورپردازی چندان جالب نبوده و هایلایتهای نه چندان خوبی کنار چشم (روی دماغ) و مقداری روی گونه داریم
پینوشت 2: مثالی که اسد عزیز آورده روتوش شده اما حتماً روتوش نشده آن نیز جزئیاتی چنین دارد....اما این که آن جزئیات این جذابیت را داشته باشند...مورد دیگری است.
پینوشت 3: اسد عزیز میتواند برای ما ساعتها از مشکلاتی که با عکاسی از یکی از انواع نالطیفترین پوست را در شهر خودش دارد برای ما بگوید(البته منظورم آن نمونه عکس الان خودش نیست). نتیجهای که میخواهم بگیرم این است: جزئیات ثبت میشوند، اما این که آن جزئیات لطیف و دلخواه و جذاب باشند یا خشن و آزار دهنده که بخواهید روتوش کنید و لطیفش کنید، مسئله دیگری است. یعنی مسئله ظرافت پوست در بین است.