3 فایل پیوست
پرتره استودیو یا خارج استودیو - نقد و بررسی
جای این بحث اینجا خالی بود، عکس بگذاریم و نقد کنیم، برای پیشرفت نیاز به نقد دارم...
خودم شروع میکنم، لطفا این 3 کار رو نقد کنید ممنون میشم، این عکسها اولین عکسهای من با ست SOMITA-160 است که دو روزه خریدم، بک گراندم چادر سیاه مادرم هست، هیچی نداشتم دیگه!
از اساتید تقاضای کمک دارم...
البته خودم یه نقد از خودم بکنم، تو عکس آقا با کت و شلوار خودم جای یک نور ظریف برای مو و پشت کمر و لبه سر رو کم میبینم که با یه رفلکتور حل میشد. (فایل ها با EXIF آپلود شدن، اگر در تنظیمات هم ایرادی هست بفرمایید)
پاسخ: پرتره استودیو یا خارج استودیو - نقد و بررسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
light_cottage
جای این بحث اینجا خالی بود، عکس بگذاریم و نقد کنیم، برای پیشرفت نیاز به نقد دارم...
خودم شروع میکنم، لطفا این 3 کار رو نقد کنید ممنون میشم، این عکسها اولین عکسهای من با ست SOMITA-160 است که دو روزه خریدم، بک گراندم چادر سیاه مادرم هست، هیچی نداشتم دیگه!
از اساتید تقاضای کمک دارم...
البته خودم یه نقد از خودم بکنم، تو عکس آقا با کت و شلوار خودم جای یک نور ظریف برای مو و پشت کمر و لبه سر رو کم میبینم که با یه رفلکتور حل میشد. (فایل ها با EXIF آپلود شدن، اگر در تنظیمات هم ایرادی هست بفرمایید)
بنام خالق رنگها
سلام
البته اساتید زیادی در این فروم هستند با اجازه دوستان
من خودم کار پرتره میکنم و نمونه هاشم می تونی در لینک زیر ببینی
http://aks.akkasee.com/users/9193/photos/
ولی در مورد عکسهات باید خدمتتون عرض کنم تو این نوع سبکها باید به چند چیز خوب دقت کنی
1-کادر بندی یا کراپ مناسب نسبت به pose سوژه
2-دقت بسیار در نقطه فوکوس که در عکسهای پرتره بهتره این نقطه چشمها باشه چون جذابیت اثر رو صد چندان میکنه
3-دقت به عمق میدان
4-ودقت در نور پردازی صحیح ، شما بایک نور پردازی هوشمندانه میتونین سوژتون رو لاغر ، چاق ، بینی لاغر و یا...
نشون بدبن
در مورد اول آقایی که کت داره باید بگم شما باید کادر رتون مشکل دارهو باید مقداری بسمت پایین و نما رو کمی بسته تر میگرفتین ، برای نور پردازی حتما باید نوری رو بعنوان Hair Light میزاشتین تا سوژه با زمینه یکی نشه و نقطه فوکوس هم که عرض کردم
در مورد دو عکس دیگه هم فوکوس ها بهتره ولی کادر بندی و نور پردازی باید خیلی دقیقتر باشه
3 فایل پیوست
پاسخ: پرتره استودیو یا خارج استودیو - نقد و بررسی
نکنه شما غیبش کردی؟! اون دستای عکس شخصیت که یجورایی به "اججیی مجی لاترجی" میخوره! نکنه کار خودته!
بگذریم اینم عکسهام، دوباره گذاشتم، اولین تجربیات پرتره من هست، 3شب پیش با SOMITA 160 جدیدم گرفتم. از اساتید میخوام نقد بفرمایند. ممنون
البته خودم یه نقد خودمو بکنم، عکس آقا با کت شلوار اگه یه نور ظریف به پشت سوژه میتابوندم (با رفلکتور مثلا) هم خطوط بدنش معلوم میشد هم سرش و شکل موهاش!