خالی؟!!
پز خوب.نور پردازی خوب و محل خوب قرار گیری سوژه به چیز دیگری نیاز نداشت.اتفاقا نبودن دست باعث تاکید بیشتر بر روی چهره سوژه میشد.به اون حالت درخشنده هم که در عکس های قبلی مد نظرت بود تا حدود زیادی دست پیدا کردی که به جذابیت پرتره افزوده.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
پست 3228 . روش هایی برای حذف حلقه های بک حتی در سایز کوچک وجود دارد که می تونید اعمال کنید. کچ لایت همانطور که آقای قشقایی هم فرمودند مشکل اصلی این عکس است.در باره گوشواره با توجه به اینکه به لحلظ ظاهری ارتباطی با سوژه ندارد بهتر بود دیده نشود.
پست 3228: به نظر من علت اين كه كچلايت به نظر بد ميآيد از ارتفاع زياد نور است كه باعث شده سايه بيني نيز لب را قطع كند.
تكليف بيننده نيز با دستهاي سوژه معلوم نيست. كادر از جايي قطع شده كه دستها چشم را به دنبال خودشان ميكشند. پرتره هم زيادي سافت شده.
اما كلن پرتره بسيار خوبي است كه كار ميكند.
پست 3235: به نظر من وجود دست مشكلي ندارد و به كامپوزيشن كمك مي كند...چه بسا اگر دست نبود شايد مقدار و زاويه تنه براي ساپورت سر كم بود. شايد ميتوانستيد دست را به شيوه متفاوتي به كار ميگرفتيد.
البته پوزينگ و كامپوزيشن مقداري سليقه اي هستند.
Camera Model Canon EOS 7D
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 2.8
ISO Speed 1250
نور محیط
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
اگر من بودم از دست مخالف بر روی شانه استفاده میکردم.حس خوبی رو هم در صورت اجرای صحیح منتقل میکرد. قرار گرفتن دست بر روی شانه خودش کمی حس ناراحت و نامتعارف به عکس داده.همونطور که قبلا هم گفتم زاویه قرار گرفتن دست طوریه که انگار دست کس دیگری هست تا دست خود مدل.
ویرایش توسط lamagra : Tuesday 15 May 2012 در ساعت 17:22
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
Camera Model Canon EOS 7D
Tv( Shutter Speed ) 1/40
Av( Aperture Value ) 2.8
ISO Speed 3200
نور محیط
ویرایش توسط Madjidm : Wednesday 16 May 2012 در ساعت 17:45