پست 3433 عکس خوبیه ، اگر مقداری سمت راست صورت رو روشن کنید خیلی بهتر میشه.
Printable View
پست 3433 عکس خوبیه ، اگر مقداری سمت راست صورت رو روشن کنید خیلی بهتر میشه.
سلام
Focal Length: 55 mm
Aperture: f/9
ISO: 100
Shutter Speed: 1/160 s
فایل پیوست 31790
عرض ادب
منتظر راهنمائی دوستان هستم
سپاسگذارم
متا
فایل پیوست 31887
سلام
این عکس رو با 1000d و لنز 18-55 گرفتم
f/6.3
speed:1/60 s
iso 200
34mm focal length
no flash
فایل پیوست 31919
من یک گله ای از مدیریت دارم!
الان که به این تاپیک سر زدم شکه شدم!بعضی از عکسهایی که توی این تاپیک این اواخر تایید شدن رو اصلا درک نکردم! بیشترشون بیشتر از یک عکس 3در4 غیر قابل استفاده نیستند!
البته تمام تاپیکها چنین وضعیتی دارند!
شدیدا خواستارم هر تاپیک رو به متخصصان خودشون بدید برای تائید و کمی هم سختگیری بکنید.در تیم مدیریت جدید همه جور عکاس با تجربه و قوی داریم.دست کم این تائید کردن رو تخصصی تر کنید.من نمیدونم اصلا عکسی رد هم میشه؟!!
سلام
بيصبرانه منتظر شنيدن نظرات دوستان هستم.....
http://8pic.ir/images/53tblttek7mtk4ubwwd5.jpg
پست هاي 3437 تا 3440 واقعا عكس ها چيزي بيشتر از يك عكس 3*4 نمي تونن باشيد توصيه مي كنم بيشتر مطالعه كنيد و عكس بگيريد !!.. دو پست آخر هم در نهايت اسنپ شات هاي تقريبا موفقي مي تونن باشند نه بيشتر !!! از دوستان عزيز خواهشمندم در انتخاب عكس هاي خودشون بيشتر دقت كنند .... مطمينن در كامپوتر هاي همه شما عكس هاي بهتري نيز يافت مي شوند....
عقیل جان عکس های زیادی رد میشه و دل خیلی ها از دست ما خونه! اما چه کنیم بضاعت عکس های ارسالی در همین حد است و ناچاریم بهترین هاش رو برای تایید انتخاب کنیم. متاسفانه انتشار پرتره در نت تابع قوانین نانوشته ای است که کار را برای خیلی ها سخت میکند. (رضایت افراد و موارد دیگر.)نقل قول:
من یک گله ای از مدیریت دارم!
الان که به این تاپیک سر زدم شکه شدم!بعضی از عکسهایی که توی این تاپیک این اواخر تایید شدن رو اصلا درک نکردم! بیشترشون بیشتر از یک عکس 3در4 غیر قابل استفاده نیستند!
البته تمام تاپیکها چنین وضعیتی دارند!
شدیدا خواستارم هر تاپیک رو به متخصصان خودشون بدید برای تائید و کمی هم سختگیری بکنید.در تیم مدیریت جدید همه جور عکاس با تجربه و قوی داریم.دست کم این تائید کردن رو تخصصی تر کنید.من نمیدونم اصلا عکسی رد هم میشه؟!!
پی نوشت: یادمه اولین پرتره ای که در فروم ارسال کردم (عکس ساده یک پسر با نور مستقیم و مدیریت نشده آفتاب) با اینکه اون موقع اصلا عکاسی پرتره را به صورت پیگیر شروع نکرده بودم تشکر های زیادی گرفت که از جمله اونها چند نفر از مدیران و عکاسان خبره هم فرومی بودند. حالا یا شانسی بود یا من آنقدر با خودم کلنجار رفته بودم برای انتخاب یک عکس که این اتفاق افتاد . منظورم این است که اگر دوستان بیشتر دقت کنند و وسواس بیشتری به خرج بدهند شاهد عکس های خیلی بهتری خواهیم بود.
سلام
من یه انتقادی دارم
اگر این تاپیک مدیریت شده است و به قول آقای میلانی،کل عکس هم رد میشود و در نهایت اینها میشود خروجی این تاپیک،دوستان دیگر به نظرات هیئت ژوری و سایر کاربران احترام بذارن و لطفاً با تعابیر کلی مثل اینکه اینها در حد عکس 3 در 4 است و اسنپشات است و... عکسها رو نقد نکنن .
آقای میلانی که گفتن از بین ارسالیها ،اینها انتخاب میشه...اگر بضاعت شما بیشتر است و آرشیوتان قویتر،بسمالله...
اگر هم نیست و انتقاد دارین ، مورد به مورد نقد بفرمایید تا دوستان صاحب اثر نکته مثبتی دریافت کنن...اینکه همه رو با یک چوب برونیم که نمیشه...
با سپاس
سلام
حقیقتش این اولین عکسی بود که من تو این فروم قرار میدادم.قبول که حرف زیادی ممکنه برای گفتن نداشته باشه.منتها به هر حال من هم باید از یک جایی شروع میکردم.
تو فرومی که من فعالیت میکنم هیچ وقت سطح اطلاعات کسایی که عکس میگذاشتند در حد این جا نبود (پرشین تولز) منتها خودم به شخصه اگر کسی عکسی میگذاشت و میتونستم مشکلش رو بگم حتما" این کار رو میکردم.چون قبل از اون از دوستانی که اون جا داشتم این پیشنهاد ها و راهکار ها رو دیده بودم.و به طبع اگر هم پیشرفت هر چند کمی داشتم.از راهنمایی های خوب بچه های اون جا بود.منتها دلیلم از شروع فعالیت تو این فروم صرفا" بهتر شدن عکاسی ام بود.هر چند با جیب خالی تجهیزاتی بهتر از این نتونستم پیدا کنم.
من امشب به صورت راندم چند صفحه از این تاپیک و پرتره هاش رو دیدم.نظر شما و اون دوستمون درست که سطح عکس ها پایینه.ولی از ابتدای این تاپیک تا الان که به صورت راندم دیدم خیلی از عکس ها همین حالتی که میگید رو داشت.حالا این که روی صحبت شما با من هست.شانس خوب ماست که حداقل یک نفر نظرش رو گفته.
امیدوارم این جا جایی باشه که بتونم پیشرفت کنم.و اگر هم پیشرفتی کردم.مطمئنا" بعد از اون نسبت به بقیه نمیتونم بی توجه باشم.و اگر چیزی یاد گرفتم مطمئنم اون رو به بقیه انتقال میدم.و این میشه برای من دلیل فروم گردی.
كاكو جان خودشيفتگي كه نشد هنر!شما مطمئني هفته اي يه عكس سلف پرتره ميذاري خيلي كارت درسته؟!!يا عكسايي كه در همين تاپيك قرار ميدي خيلي بي عيب هستند؟
نه اصلا .اگر قرار باشد و اجازه داشته باشيم كه عكسهايي خارج از شئونات و مقرارت عرفي حكومتي عكسي بذاريم همه در همون كامپيترشون كه شما بهش اشاره كردين هزار تا عكس آنچناني (كه خودتون منظور بنده را خوب فهميدي)وجود داره.پس زياد به ديگران خورده مگير و عكاسي كن و لذت ببر اخوي.اگه قرار باشه نقد بيخود به عكس مردم كنيم بنده هم هر عكسي شما بذاري هزار تا ايراد بني اسرائيلي ميتونم بگيرم.يه پيشنهاد دارم اگر هر عكسي توسط مديران محترم تائيد شد و به مذاق شما خوش نيامد زياد روي اون مكث نكن و رد شو تا اذيت نشي.
دلايل قوي بايد و معنوي............نه رگهاي گردن به حجت قوي
سلام
این عکس رو با تکنیک استروبیستی گرفتم
فلاش یه دونه SB-800ــه که از دیفیوز کننده خودش استفاده شده و از این بابت سایهها هارش شدن
دوروبر سوژه هم یه هاله افتاده که بخاطر تکون خودش در طی عکسبرداری بوده . دوریین روی سه پایه بوده و سلف تایمر هم استفاده کردم که حداقل لرزش رو داشته باشم . برای ثبت نور آمبیانت زمان نوردهی رو زیاد کردم . به عقلم نرسید ایزو رو زیاد کنم :oops:
در ادیت هم یه مقدار غلظت رنگها زیاد شده(یهکم ها(Vibrance)) و ویرایش ضربدری هم انجام دادم که این ته رنگهای عکس از اونه و تعمدی
خلاصه اینطوری شد دیگه...رفته بودیم از شهاببارون عکس بگیریم...این شد دستاوردمون :)
گوشزد کردن سایر ایرادهای عکس باعث میشه ممنونتون بشم
نمیخواستم در این تاپیک چیز دیگری بنویسم ولی واکنش بد بعضی از دوستان بنده رو وادار به نوشتن کرد.
تالار گفتگو همانطور که از اسمش هم پیداست مکان گفتگوست.نه مکان دعوت و دوئل و... والله زشته من این جمله فوق کلیشه ای رو اینجا بنویسم که منتقد لازم نیست حتما خودش اون کار رو انجام بده.حرف احمد جان درسته بهتره انتقاد ها (نه نقد،نقد چیز دیگریست) موردی باشه تا کلی.البته روی صحبت من کاملا با مدیریت بود.
محمد رضای عزیز فرمودن نهایت بضاعت عکسهای ارسالی همینه و دوستان مجبورند از بین همین عکسها انتخاب بکنند و تائید.خب من معتقدم هیچ اجباری در کار نیست! از بین عکسهایی خوب نیستند بهترین ها رو انتخاب کنیم و نتیجه رو که هنوز هم خوب نیست منتشر!
میدان دادن به مبتدی ها و تازه کارها خوبه،ولی میدان دهی به این راحتی کمترین ظلمی که در حق عکاس میکنه اینه که مسیر پیشرفت هنر جو رو طولانی تر خواهد کرد.این اعتقاد بنده است.ممکنه کسانی هم وجود داشته باشند که با این نظر مخالف باشند که نظرشون قطعا برای بنده محترمه و هرگز به شخصیت انتقاد کننده حمله نخواهم کرد!
با سخت گیری کمی بیشتر و امکاناتی که برای عکسهای رد شده و تاپیکهای پیگیری در تالار ایجاد شده،هنر جو به صورت فعالتری به دنبال پیشرفت خواهد بود و به نظر من تاثیر بیشتری خواهد داشت.وقتی فرد تازه کاری که به این جمع وارد شده و مثل همه ما جمع رو خیلی بزرگ و حرفه ای میبینه(خصوصا در ابتدا) نظرات و برخورد ما(چه کاربر چه مدیر و تیم تائید) تاثیر مستقیم در رضایت فرد از کارش و شدت دادن یا ندادن به تلاش هاش داره.خب،وقتی که با کمترین تلاش یا حتی بیشتر تلاش و زحمت زیاد در جهت غلط یا نامطلوب با نتیجه نامطلوب اثری رو منتشر میکنه و از کسی که بزرگتر و با تجربه تر از خودش میبینه تائید میگیره به نظر شما چه اتفاقی در نحوه پیشرفت فرد خواهد افتاد؟
دوستان مدام در تالار میفرمایند حداقلها حداقلها! اما این طور که من میبینم این حداقلها به عکسی که فوکوس باشه خلاصه شده.
در آخر هم این نکته رو بگم که اسنپ شات یا عکس 3در4 به هیچ وجه توهین و تحقیر و خدای ناکرده دشنام نیست! اگر بنده با بیان این کلمات به کسی توهین کردم اینجا از دوستان عذر خواهی میکنم.
اما در کنار سطر بالا ذکر این نکته هم کاملا ضررویه که برای انتقاد کننده هم باید رغبت ایجاد بشه! اگر من از عکسی انتقاد بکنم بعد از کاربرها یا کاربر واکنش تند و عجیب ببینم چه رغبتی برای باقی میمونه که هرگز پای عکس اون فرد خاص چیزی بنویسم یا حتی به عکسهاش نگاه بکنم بعد از اون؟...
خلاصه اینکه موفق باشید.
سلام و ممنون که عکسم رو موزد توجه قرار دادید
در مورد فلاش باید عرض کنم که چون روی مد منوال بود،میشد با افزایش ایزو ، شدت اون رو هم به نسبت کاهش داد تا عکس اور نشه :)
متاسفانه این زمان نوردهی دو ثانیه ای خیلی سوژهها رو دچار هاله نور :) کرده و عکسهای دیگه رو به لحاظ تکنیکی پر اشکال و غیر قابل ارائه
تجربه اول بود دیگه... :redface:
سلام و شبخوش و ممنون که توجه کردید
گمونم همون خطای CA باشه چون در عکس نسخه قبل از ادیت هم وجود داره که اضافه کردن کمی غلظت رنگ باعث تشدیدش شده .
البته شرایط نوری رو هم باید مدنظر قرار داد،خورشید از پشت اون کوهها در حال طلوع بود و تفاوت دامنه رنگها در اون بخش زیاد شده و منجر به این شده که خطای CA خودش رو نشون بده...در عکس نسخه اصلی هرچی به سمت راست کادر میریم که تفاوت دامنه رنگ کمتر میشه از شدت این افکت کاسته میشه تا به کل محو میشه . البته دقیقاً نمیدونم که این حدس من چقدر ممکنه درست باشه.
با سپاس
با سلام اولا تعجب كه اين پست چرا تاييد شد چون به راحتي در اون توهين وجود داره ! دوست عزيز اولا مي گي خودشيفتگي دوستان بسياري تو همون تاپيك وجود دارند كه از خود چند تا عكس مي ذارند !!! صفحات اول رو مرور كنيد تا حتي ببنيد مديران هم در اون تاپيك فعاليت دارند !! آيا همه خودشيفته هستند !!!؟؟؟ ايا اين حرف شما توهين نيست؟ من از همه دوستان بابت پست خودم كه باعث چنين جوابي شده عذر مي خوام !! اين پاسخ قسمت اول و اما دوم.... اولا خواهشا نگيد عرف اسلامي !!اين فرهنگ ماست ربطي به اون چيزي كه شما گفتيد نداره بعد هم اين بحث رو من با آقاي حسيني داشتم كه تمام شد رفت!!! چرا دوباره سر زخم كهنه باز مي كنيد !!!؟؟ بعدشم اگر عكسي داريد بذاريد خوشحال مي شيم ببينيم و چيزي ياد بگيريم .... براي قسمت سوم اگر ايرادي داري بگير چه عيبي داره بنده به شخصه استقبال مي كنم !!! من يكي از افتخاراتم اينه كه هميشه لطف دوستان از جمله جناب محبي جناب ميلاني و صفرزاده شامل حالم بوده و انتقاد هاي خوبي از اين دوستان عزيز شنيدم !! و براي قسمت آخر باز هم به نظر من عكس هاي آخر اين تاپيك هيچ چيز تاكيد مي كنم هيچ چيزي نداشتند كه حتي قابل انتقاد باشند وقتي عكسي نه كادر خوبي داره نه نورپردازي خوبي و نه پوز خوبي نه اديت مناسب !!!! اولا كه چرا بايد تاييد بشه بعد اگر اين دوستان اين تاپيك رو به دقت مطالعه كرده بودنه هرگز اين عكس هاي رو نمي ذاشتند !!! بعدشم من در كمال احترام اين صحبت ها رو سعي كردم بگم اين تند خويي رو واقعا درك نمي كنم !! از دوستان بازم معذرت مي خوام ولي بازم مي گم بيشتر مطالعه كنيد بيشتر ببينيد بيشتر عكس بگريد و فقط وفقط به قول بروسلي ( كه از عقيل احمدي عزيز مي گم ) سعي كنيد عكس هايي رو انتشار بديد كه اول از همه خود شما رو تحت تاثير قرار مي دهند ( در ضمن من شيرازي نيستم خوزستاني هستم اصالتا)
سلام به همگی:
دوست خوبم لطفا توجه داشته باشید که اگر نقدی میکنید از عکس منتظر پاسخ باشید.ابعاد عکس که مثلا 3*4 باشد یا اندازه دیگر ایراد نیست در ثانی در تاپیک سلف پرتره منظور بنده از کلمه خودشیفتگی خیلی جنبه منفی نبود و اگر از فرد دیگری هم نقدی داشته باشم به خودش میگویم و شما لطفا خودتان به دیگران حرف مرا تعمیم ندهید.اگر شما توهینی حس کردی که منظوری نداشتم شما ببخشید.در خصوص قرار دادن عکسهای آنچنانی صرفا مسائل اسلامی نبود که منم اشاره ای در جمله ام نداشتم و برداشت خودتان است.در نهایت شما که از بنده چند کلاس بیشتر درس خوندین نقدی سازنده و درست بنویسید تا برای ما کم سوادها یادگیری داشته باشد.ممنون
سلام
جناب زند
اگر نقدی به عکسی دارید باید در تاپیک خودش و با ذکر حداقل جزییاتی باشد. اینکه در تاپیکی دیگر و در جواب نقدی به عکس یا عکسهایی (که البته آن هم یعنی نقد آقای قابزلو هم، شرایط نقد را نداشت) پاسخی کلی و غیر دوستانه بدهید تنها باعث کدورت و تشنج می شود.
حالا سخنم با آقای زند تمام شد و دوست داشتم یک مطلب کلی را هم تا تنور داغ است عرض کنم.
من یک هفته ای مسافرت بودم و فوروم را روزی نیم ساعت بیشتر چک نمی کردم ولی امروز چند تا تاپیک را که دیدم احساس کردم یک فرهنگی دارد متداول می شود که مرا یاد کودکیمان می اندازد که زنگ در خانه ای را می زدیم و فرار می کردیم:::blushing:::
این رفتار گاهی از روی عصبانیت است که توصیه می کنم دوستان قبل از پاسخ دادن در اینگونه موارد کمی صبر کنند و حتا بروند چند تاپیک دیگر را بخوانند و یا بروند سر یخچال میوه ای آبی چیری بخورند یا لپ بچه شان را بکشند یا کار خوشایند دیگری بکنند و بعد برگردند و با فکر آرامش یافته و سبک جواب بدهند. مطمین باشید که اینگونه جوابها خیلی پخته تر و اثر گذار تر خواهد بود.
گاهی هم دیده می شود که این رفتار از روی شیطنت و از پیش برنامه ریزی شده است و به قول معروف کار کار انگلیسهاست که بیایند و ابتدا به ساکن موضوع کوچکی را بزرگ کنند و تهمتی و توهینی را هم چاشنی اش کنند برای بر هم زدن جو دوستانه حاکم بر فوروم که البته تجربه نشان داده است که اینگونه شیطنت ها نه تنها تاثیر گذار نیست بلکه نهایتا اثر عکس خواهد داشت:::happy:::
با سلام جناب حسيني عزيز ... راسش واقعا قصد اينچنيني نداشتم چون واقعا چند عكس آخر از لحاظ مشكلات كاملا كلي شبيه به يكديگر بودند اينگونه نوشتم كه بذاريد پاي جووني بنده ( خب ديگه 21 سالمونه ) ... بعد شم مي دونيد كه اين تاپيك تنها تاپيكيه كه توش بسيار فعاليت دارم .. به خاطر همين واقعا نسبت به بالا بودن سطح آن واقعا اصرار دارم كه باز اين حساسيت خالي از اشكال نيست ... و در آخر من هم درخواست آقاي احمدي رو از شما مدير عزيز دارم كه واقعا اگر امكان داره (اگر ) تاييديه هر تاپيك رو به متخصص آن تاپيك اختصاص بدهيد كه ماشالا پرتره كار خوب تو سايت اصلا كم نيست ( از جمله آقاي مداح عزيز يا آقاي ميلاني به عنوان مثال )... باز هم از شما ممنونم
عكس حس خوبي داره و سياه سفيد كردنش هم مناسب بوده ولي يكي از ايرادات بارز عكس نوك دماغ است كه خورده تو چشم ... اگر سر سوژه پايين تر بود يا حتي بالاتر كه از اين حالت در مي اومد بسيار بهتر مي شد ...ايراد دوم هم بك گراند نامنظم از لحاظ ديتيل و رنگ است .... و سوم از نظر بنده اديت سياه سفيد اين عكس پتانسيل گرفتن كنتراست بيشتر رو داشت و لكه ها هم تصحيح بايد مي شد
D90 + 18-105
SB-26 در یک دوم قدرت + دیفیوزر لومی کوئست 8x10 - مجموعا سوار بر پایه 80 سانتی (نگه داشته شده از سمت راست توسط نفر دوم )
آقا روزبه عزیز؛ البته بنده در حدی نیستم که بخوام به کار شما اشکال بگیرم فقط به عنوان یه بیننده و مخاطب علاقه مند خواستم نظرمو بگم. مشخصه که برای نورپردازی فکر شده اما توی عکستون چیزی هست که باعث میشه من دوستش نداشته باشم. شاید بخاطر موهای بیش از حد پریشان که نصف صورت رو پوشونده، شاید بخاطر حالت نیمه لمیده سوژه.نقل قول:
نام: kid-02.jpg نمایش: 52 اندازه: 185.9 کیلو بایت
D90 + 18-105
SB-26 در یک دوم قدرت + دیفیوزر لومی کوئست 8x10 - مجموعا سوار بر پایه 80 سانتی (نگه داشته شده از سمت راست توسط نفر دوم )
اما نور روی کلاهش خیلی قشنگ شده. شاید اگه کلاه روی سرش نبود این نور قشنگ روی سر و موهای سوژه می نشست.
به هرحال موفق باشی.
سلام
فایل پیوست 32118
منبع نور : در اتوبوس ، نوری که از قسمت سانروف اتوبوس بر صورت ایشون به صورت تصادفی تابید ،
سلام خدمت آقای سعادت
عکس زیبایی شده کاش چشم چپ هم فکوس میشد و موها مشخص نبودند
با سلام.
این هم اولین پرتره بنده توی این بخش.
منتظر مظرات عزیزان و اساتید هستم.
با تشکر
فایل پیوست 32348
سلام
3464 حالت دست چپ سوژه در سمت راست عکس جالب نیست اگر قسمت مچ دیده میشد بهتر بود. از طرفی کتف هم کراپ شده که الان زیاد بد نیست اما کلا اگر مچ دیده میشد شاید اون مثلث خالی سمت راست پایین عکس تا این حد خودنمایی نمیکرد
فایل پیوست 32371
ممنون
بله درسته آقای میلانی عزیز
ولی در کل زیاد عکس کنترل شده ای نبود ...
یک کودکانه با پز بزرگانه :-D
افت کیفیت ناشی از آپلود است
Focal Length: 50 mm
Aperture: f/4
ISO: 100
Shutter Speed: 1/ s
فایل پیوست 32676
پست #3475: اگه بین نحوه نورپردازی و بک گراند تناسب و هماهنگی ایجاد میکردید خیلی بهتر بود.
سلام
منتظر نظراتتون هستم
سلام
نظر فراموش نشود.....تشکر
فایل پیوست 32985
فایل پیوست 33226
Camera Model: Canon EOS 1100D - Lens: 50-200mm - Focal Length: 200mm
Aperture: f/5.6 - Exposure Time: 0.0063 s (1/160) - ISO equiv: 100
خب بعد از مدت ها بازگشتیم...
3493
نور پردازی عکس ایراد دارد. نور صورت نیمه و نور پیشانی اریب شده که به چشم زیبا نیست. ارتفاع نور بیش از حد بالاست و و همچنین خیلی عقب بوده
فایل پیوست 33705
به نظر شما این عکس بدون ویرایش بهتره یا باید روی صورت کار کرد!؟؟
جناب هراتی یکی از بخشهای مهم در پرتره ، پوست صورت هست .نقل قول:
به نظر شما این عکس بدون ویرایش بهتره یا باید روی صورت کار کرد!
اینکه نوع پوست صورت خشن و زبر باشه یا صاف و نرم میتونه تاثیر زیادی در نوع دید مخاطب داشته باشه .
برای اینکه پوست صورت زیباتر دیده بشه خیلی ها سعی میکنن با ترمیم یا همون رتوش این زیبایی رو بهتر و حتی بیشتر جلوه بدن .
حال اینکه با اغراق دراین کار به جای ترمیم پوست صورت ، بیشتر تخریب میشه .
روتوش طبیعی بحث دیگریست که همه دوست دارند از این نوع روتوش استفاده کنن .
روتوش به حد کافی میتونه نتیجه بهتری رو هم داشته باشه .
به شرطی که دراون اثری از ویرایش نرم افزاری دیده نشه .
میزان روتوش نباید از حد و اندازه طبیعی بیشتر بشه .
اینکه شما بخواهید اصلا از رتوش استفاده نکنید باید صورت سوژه شما یا گریم بشه یا صورت سوژه شما به صورت طبیعی زیبا باشه .
من یک موردی را در مورد عکس جناب هراتی لازم میدونم اشاره کنم اینه که به نظرم استفاده از نور رنگی بر روی صورت و به عنوان نور اصلی جلوه مناسبی ندارد .
پوست صورت و رنگ آن یکی از شناخته شده ترین رنگهایی است که در ذهن انسان نقش بسته و به هم ریختن این مرجع با رنگهای تند و غیرعادی ، احساس ناخوشایندی ایجاد می کند . شاید استفاده از نور رنگی برای نور مکمل و به صورت باریکه ( کیکرز ) و از پشت و یا بک لایت ، گاهی برای ایجاد حس و حال و مود مناسب باشه ولی برای نور اصلی به نظرم مناسب نیست به ویژه قسمت چشم ها که سفیدی چشمها را نیز از بین برده است .
خب دقیقا نمی دونم این نوع عکس رو باید اینجا پست کنم یا توی تاپیک خیابانی چون posed نیست. امیدوارم ضمن راهنمایی ایرادهای کارم رو هم برام پیام کنین.
فایل پیوست 33829