سلام.........پرتره یه دوست
Printable View
سلام.........پرتره یه دوست
فایل پیوست 51216
سلام
فایل پیوست 51217
منتظر شنیدن نقدهای شما بزرگواران
با اجازه پدرام عزیز که همیشه کارهاش دنبال میکنم: دوربین پدرام canon 5d Mark II هست. لنزش احتمال میدم 200 - 70 باشه.
پ.ن: مهرداد عزیز، عکسی که میبینی ماحصل 1- دوربین فول فریم عالی 2- لنز عالی تر 3- نورپردازی اصولی بهتر 4- ادیت پدر مادر دار ( نه من در آوردی ) هست. جسارتا اینارو گفتم که به هوای این نباشی که با یک دوربین و یک لنز نتیجه به اینجا ختم میشه.
پ.ن: خیلی وقته از چندتا اساتید و خبره های این فروم خبری نیست، خصوصا جناب داریوش چگینی عزیز. ان شاالله که خیر باشه.
امیر جان خیلی ممنونم در مورد دوربین و لنز کاملا درست گفتید . باید بگم که خروجی این عکس فقط کار من تنها نیست . ما یک تیم دونفره هستیم (بهرنگ و پدرام میرصادقی)
خیلی ممنون .. خیلی تشکر میکنم ...
درود
فایل پیوست 51366
پ.ن: ممکنه تو سایز کوچیک شارپنس بیش از حد باشه.سایز بزرگتر در این اینجا
.......
(میدونم فایده ای نداره ولی باز هم میگم) دوستان لطفا نظر بدید.......
فایل پیوست 51501
نظر به اصرار خودتون چند نكته رو عرض مي كنم
نخست اينكه نورپردازي بايد با توجه به فرم چهره سوژه انجام شود
وقتي سوژه بيني بزرگي دارد و پل بيني و پل ابرو ضمخت است بهتر است در نورپردازي لحاظ كنيد
ضمن اينكه رتوش نداشتن چهره باعث خشمگين تر شدن نشده بلكه باعث بدتر شدن اجزاي چهره شده
بگذريم كه از نظر من حالت سوژه به جاي جدي بودن كمي كمدي است . اغراق در حالت صورت متاسفانه اشتباهي است كه اكثر سوژه ها به ويژه رزمي كاران زياد انجام مي دهند و همه تحت تاثير بروس لي هستند ! اما بروس لي بسيار بسيار فتوژنيك بود و حتي در ميان انبوه بازيگران ريز و درشت غربي و شرقي در حيطه هنرهاي رزمي ، هيچكدام به آن نرسيدند و بيشتر مثل تقليدي دست چندم شدند
( جكي چان يك استثناست چون او با زيركي فهميد با تقليد بروس لي به جايي نخواهد رسيد و راه ديگري را برگزيد و اتفاقا انتخابي درست با توجه به فرم و اجزاي كميك صورت خود اجازه نداد كه يك شبح مضحكي از بروس لي شود)
حالت بلور شده دست هم توهم سرعت را نشان نمي دهد.
دستي كه پشت گوش است از زاويه دوربين جاي خوبي نيست
قاب هم خيلي بسته استًو آرنج قطع شده
سلام و خسته نباشید . رنگ و فرم کار خوبه حالت مدل خوبه ولی حرکت دستها یک مقداری مصنوعی و حالت صورت ورزشی رزمی نداره حالت سما چپ صورت مشکل داره .
فایل پیوست 51578
my Album : www.flickr.com/pedram_m
درود
فایل پیوست 51615
سلام پدرام جان.فکر میکنم اگه یکم سر مدل پایینتر بود بهتر میشد.روتوش بینی هم یکم زیاده. بک سفید و لباسش همخونی خوبی دارن.درکل به نظر من خوبه ممنون
فایل پیوست 51690
www.flickr.com/pedram_m
my Album :
سلام و احترام
فایل پیوست 51708
موفق باشین
خواهش میکنم.این عکسو با Canon EOS 5D Mark II گرفتم. f/5.6 1/125sec iso 100
4379
احتمالا این کراپی از عکس اصلی است ... اول اینکه کراپ در بالا از محل مناسبی نیست و فقط تلاش شده ماکزیمم باشد و لبه چشم را هم وارد کادر کرده است. متونستید همین کراپ را کمی پایین تر ببندید (چه موقع عکاسی و چه هنگام ادیت) تا لبه یقه هم کامل باشد. نکته دوم اینکه وقتی مدل در آرایش تریک و ترفند خاصی دارد نباید کاری کنید که ترفندش لو برود. در این عکس با بزرگنمایی و مرکزیت دادن به لب ترفند مدل را فاش کرده اید . با توجه به اینکه چندان هم متبحرانه اجرا نشده تبدیل به یک نمونه ترفند نا موفق آرایشی شده است. احتمالا در کراپ اصلی تا این حد مشخص نیست.
سلام و احترام
فایل پیوست 51809
موفق باشین
فایل پیوست 51859
سلام
درود
فایل پیوست 51884
4394
موقعیت دست راست به اضافه اون کش سر همه تناسب عکس رو برهم زده دست بی برنامه رها شده است. حیف!
جناب میلانی عزیز تا حدودی با شما موافق هستم.
اما باور کنید این عکس کاملاً اتفاقی و تصادفی گرفته شد و اصلاً برنامه قبلی برای این عکس نبود.
راستش با خانواده برای سفر رفته بودیم و این دختر خاله خانم ما که اتفاقاً از قضا بازیگر هم هستند، هوس عکاسی به سرشون زد !
بنده هم بدون هیچ تجهیزاتی تنها با دوربین خودم و عکاسی روی دست و البته با خستگی زیاد به دلیل سفر چند روزه این عکس رو تهیه کردم.
خودم هم قبول دارم عکس هول هولی شده ( به خصوص چروک های لباس سوژه کاملاً گویای اتفاقی بودن عکس هست )
اما راستش به خاطر زیبایی محل عکاسی روی این عکس کار کردم که تا حدودی قابل قبول باشه.
در هر صورت از نظرتون ممنونم دوست عزیزم . :)
همه چیز قبول .
همیشه یک ندای درونی در وجود هنرمند هست که به او می گوید آیا اثرش کامل هست یا نه. البته در بسیای از موارد آنچه دیگران از اثر هنرمند درک می کنند گرچه ممکن است کامل تلقی شود اما خالق اثر با خود حرف می زند و گاهی ایرادات ا گرچه بر زبان نیاورد می داند.
در مورد عکاسی و این گونه پیشامد های عکاسانه به نظر بنده تفاوت شما با یک نفر که فقط دوربین دارد (و عکاس محسوب نمی شود) باید این باشد که در بدترین شرایط بهترین عکس را بگیرید. (الان هم عکس بدی نیست و این بحث ها برای بهتر و بهتر شدن کارها است) عکس های تمرینی و اتود ما باید از عکس های نهایی عکاس نماها کامل تر باشد. همانطور که اجراهای تمرینی هنرمندان بزرگ موسیقی که ضبط شده جاودان شده اند، از بزرگان بیاموزیم.
پرتره سپیده گلچین
سلام و احترام
فایل پیوست 51934
موفق باشین
جسارت بنده را ببخشید.شما Moderator's Assistant هستید و مشخصا در چنین فرومی که برای بنده همانند کلاس درس بوده و با حضور اساتید، چنین سطحی نشان از قدرت شماست اما چند نکته درباره عکس شما به ذهن من (صرفا آماتور و علاقه مند) می رسه:1- نقاط فوکوس عکس شما بسیار محدود و حتی گسسته است.یک چشم و قسمتی از بینی در فوکوس، چانه از فوکوس خارج شده و یقه پیراهن به فوکوس برگشته.
2- ادیت در خط برخورد پیشانی و کلاه چندان مناسب نیست انگار تصویر مبهم ثبت شده باشه.
3- به نظر می یاد قسمت های کمی از صورت و بینی اور شده باشه.(یا حداقل چنین به نظر می رسه)
و درنهایت اینکه تصویر به بیرون قاب نگاه می کنه، خب به چه چیزی نگاه می کنه.منظورم اینه که این نگاه با دهانی نیمه باز به مخاطب قراره چه چیزی رو القا کنه؟
با بهترین آرزوها
ضمن تشکر دوباره... از اساتید و دوستان درخواست راهنمایی دارم. معمولا تو عکسهای پرتره، موهای سوژه هر چقدر هم که مرتب باشه بازم چند دونه مو از دست خارجه و از کادر اصلی و فرم صورت بیرون میزنه ( مشابه عکس دوستمون، حداقل نظر من )
حالا باید این موها رو تو ادیت حذف کرد؟ یا نه، جلوه طبیعی به سوژه میده؟
یادمه ( اگه اشتباه نکرده باشم ) با هر دو مورد تو فروم برخورد کردم. یکجاهایی دوستان این تذکر دادن و در طرف مقابل، یا قبول کردند یا گفتند برای داشتن حس طبیعی سوژه این کار انجام نشده.
ممنون
دوست عزیز اولا بنده در این ژانر هیچگونه ادعایی ندارم و اگر هم دستیار مدیران هستم به دلیل کمک به نظم فروم بوده و اینکه انجام وظیفه ایست در مقابل دین به این فروم و برقراری امکان فعالیت کاربران بنابر امیدوارم منظور از به کار بردن عنوان Moderator's Assistant غرض دار نباشد انشاله.
پرتره های بنده بدون فلاش ثبت می شوند و در این عکس هم تنها یک نور کوچک لامپ بالای سر بوده است1- در پرتره سه رخ تنها فکوس بودن یک چشم الزامی است نه هر دو چشم گرچه شاید درین عکس اگر هردو فکوس بود شاید اثری بهتر داشت2- این مشکل در لایتروم پیش آمده و البته بیشتر در نقاط خارج فکوس نمایان می شود و البته به نظرم درین عکس خیلی کم مشاهده می شود و خیلی خود نمایی نمی کند و ضمن اینکه بخاطر همین مورد کوچک آیا کل تصویر مبهم شده است؟3- بینی و پوست براق نور را منعکس کرده است و دلیل عدم حذف آن این است که بنده شخصا پرتره را بصورت طبیعی دوست دارم و تلاشم بر تغییرات کمتر است شاید در پرتره های استودیویی بیشتر موظف به رفع این ایرادها باشیم4- مفهوم این نگاه و دهان نیمه باز(به قول شما) را بنده توضیح نمیدهم بلکه مخاطب می تواند دریابد که البته این مسله به موفقیت عکاس در انتقال حس یا مفهوم مورد نظر بستگی دارد.
به عنوان مثال:
فایل پیوست 51940
از مقاله دکتر روشن
http://www.akkasee.com/articles/12831
موفق باشین
دوست عزیز خسته نباشید.
1- درباره نکات اشاره شده در پرتره که فرمودید، بنده عرض می کنم نقاط فوکوس شما منظم نیست و منظور بنده چشم دیگر تصویر نبوده.
2- اگر مشکلی پیش آمده باید برطرف کرد نه اینکه لزوما آنرا جزئی برشمرد.
3- پرتره به صورت طبیعی لزوما به معنی نگه داشتن نقاط اور نیست مگر اینکه قرار باشد معنی خاصی را منتقل کند.وقتی قرار نیست این نقاط دلیل خاصی داشته باشند نباید باشند.
4- البته که موافقم مخاطب درباره تصمیم نهایی را می گیرد ولی سوال من حقیقتا سوالی اساسی درباره ی پرتره ی تاثیر گذار است.
5- در ادیت باید نقطه ی سیاه زیر چشم تصحیح شود، نه به دلیل اینکه حالت طبیعی تصویر چنین است بلکه به دلیل اینکه در تصویر نهایی جایی برای این نقطه وجود ندارد.
هدف فقط بیان نظرات و یادگیری بوده است.برای شما آرزوی موفقیت دارم .
امیر جان سلام؛
بنده با توجه به سطح اطلاعات و آگاهی خودم جوابت رو میدم.
معمولاً ( و تا حدودی بهتره بگم همیشه ) بهتره موهای اضافی اطراف سر سوژه که باعث شلختگی عکس و بی نظمی تو صورت مدل ما میشه، تو مرحله رتوش برداشته بشه.
به احتمال قوی فیلم آموزشی کارل تیلور رو دیدی که یکی از درس هاش در مورد رتوش هست که بخش مهمی از کارش رو به برداشتن همین موهای اضافی اختصاص داده.
مثلاً تو عکسی که دوست ما آپلود کرده، موهای زائد زیادی رو میبینم که میتونست تو مرحله رتوش برداشته بشه. به عنوان مثال : موهایی که سمت راست عکس بالای سر سوژه میبینم. یادت باشه و تقریباً میتونم بگم حتماً باید به خصوص موهایی که روی صورت سوژه قرار گرفته شده ، تو مرحله رتوش برداشته بشه.
و اما میرسیم به یک نکته کار : زمانی هست که ما میخواهیم از قصد و توسط یک تکنیک ( مثلاً همون پنکه های بزرگ و معروف عکاسی ) افکت خاصی به عکسمون القا کنیم.
در این صورت باید این موهایی که توسط باد پنکه در هوا شناور شده، به صورت خیلی شارپ و واضح به نمایش گذاشته بشه.
به عنوان مثال: تصور میکنم دوست ما خواسته همچین افکتی را ایجاد بکنه که البته به نظر شخصی بنده چندان موفق نبوده در این کار.
و البته تو همین افکتی هم که بهت گفتم، بازهم باید این موهای شناور به صورت رتوش و منظم ایجاد بشه و اگه میبینیم مویی نامنظم و شلخته ایجاد شده، بهتره آن را رتوش کنیم.
نکته آخر هم در مورد حتی تار موهایی که تو سر سوژه و در بین موهای دیگه قرار داره. دقت بکنی کارل تیلور حتی این موها رو هم حذف میکنه. به عنوان مثال سمت چپ سر سوژه و لابه لای موهای دیگه، این تار موهای اضافی دیده میشه که میتونست برداشته بشه.
و در آخر اینها همه تجربیات بنده و اطلاعات شخصی من هست با توجه و استناد به فیلم آموزشی کارل تیلور.
دوستان نظر دیگه ای دارند خوشحال میشیم بشنویم.
موفق باشی امیر عزیز
سلام دوست عزيز،
بايد عرض كنم كه بنده هم كاملاً با انتقاد شما و نريمان موافقم. ميشد كه سوژه موهاي مرتب تري داشته باشه و بخش سمت چپي موها هم كه با پنكه به هوا رفته منظم تر و متراكم تر به تصوير كشيده بشه. اما صرفاً به عنوان يه توجيه ميتونم بگم اديتي با اين دقت زمان بيشتر و هزينه بالاتر و در نتيجه صرفه اقتصادي كمتر به همراه داره. اين مطلب باعث شده كه من براي به اشتراك گذاشتن تجربه خودم، تصويري رو كه مشتري پسنديده و اديتي رو كه دقت اون متناسب با هزينه دريافتي تنظيم شده به نمايش بذارم. اميدوارم در آينده بتونم كارهاي قوي تر رو با در نظر گرفتن نكات اشاره شده توليد كنم.
نقل قول:
اديتي با اين دقت زمان بيشتر و هزينه بالاتر و در نتيجه صرفه اقتصادي كمتر به همراه داره
دوست عزیز نمیدونم از این مطلب چقدر دلگیر می شی ولی اینو می خوام بگم بهتره برای خودت کار کنی نه برای دیگراننقل قول:
اديتي رو كه دقت اون متناسب با هزينه دريافتي تنظيم شده به نمايش بذارم.
آخرکار برای من مخاطب حساب نیست که شما از این عکس چقدر دریافت میکنید .
ایراد این عکس در واقع کار شما هست که نباید به ریال حساب میکنید .
توجیه خوبی نیست .
دوستان روی اوراکسپوز حساس نشوید مثلا عکس 4401 روی بینی انقدر جزئی است که اصلا به عنوان مشکل به حساب نمیاد البته این نظر شخصی بنده است .
سلام و احترام
فایل پیوست 52027
موفق باشین
سلام و احترام
فایل پیوست 52065
موفق باشین