با عرض سلام و خسته نباشی اگر امکانش هست تمام ایرادات عکس بنده رو بگویید من از انتقاد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه در پشرفت خود از ان استفاده میکنم با تشکر از شما اساتید
با عرض سلام و خسته نباشی اگر امکانش هست تمام ایرادات عکس بنده رو بگویید من از انتقاد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه در پشرفت خود از ان استفاده میکنم با تشکر از شما اساتید
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
درودبا عرض سلام و خسته نباشی اگر امکانش هست تمام ایرادات عکس بنده رو بگویید من از انتقاد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه در پشرفت خود از ان استفاده میکنم با تشکر از شما اساتید
دوست عزیز عمده ایراد شما رو بنده در مر حله ادیت میدونم ، همین که اصلاح رنگ مناسبی نداشتین و در جاهایی از عکس ادیت کمی تخریبی بوده است .
1 - لوگوی شما من رو یاد اولین لوگوی شرکت اپل انداخت ، البته آن از نوع سیاه سفیدش بود ، که یک سیب در حال افتادن به کله نیوتون بود کلی دارو درخت و المان های دیگر درش بود واقعا این مدل لوگو های شلوغ (اگر بشه اسمش رو گذاشت لوگو) هم چشم رو منحرف می کند و هم واقعا منسوخ شده اند .
2- به نظرم پوست زیادی سافت شده و همچنین کمی brun شده است ، مخصوصا در بازوی دست چپ (در تصویر سمت راست) پوست کاملا سافت شده و بافت پوست حالت زنانه پیدا کرده
3- آن تکه سنگ و یا شاید صخره کنار تصویر کمی بالانس کادر رو به هم زده ، ای کاش یا در ادیت حذفش میکردین و یا وینت زیاد نمیدادید که اینقدر به چشم بیاید .
نکته آخر هم مشکل وایت بالانس و شارپ نبودن مناسب سوژه است که شدیدا به چشم میاید .
ارادت
ویرایش توسط I.Givili : Sunday 17 January 2016 در ساعت 01:03
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
یک روز زمستانی
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3